Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küfür etmek serbest olsaydı sana küfür ederdim yada etmezdim ya.. sen ona bile değmezsin hatta sen benim buraya şu kadar kelime döküp yazmama değmezsin şıllık ! ayağını denk alacaksın benim olandan uzak durucaksın yoksa elimden bi kaza çıkacak. saçını yolup eline vericem. şunu sok o mercimek kadar beynine "O" benim, benimm ! sokaklarda çıkıp bağırabilirim. istersem elinden tutup gezebilirim, sabaha kadar beraber hayal kurabilirim, seni seviyorum aşkımmm diyebilirim herşeyi yaparım ! çünkü "O" bana ait bende ona aitim.

bana her sabah her gece her an kadınımm diyor biliyor musun prensesim, aşk kokulum, ruhum, ömrüm, herşeyim, yaşama sevincim, hayata aldığım nefesimsin diyor

sen kim oluyorsun ki huzurumu bozacaksın

sadece seni çok özledim diyebilmek isterdim çok uzun zaman oldu seni görmeyeli platonik aşkım bugün yeniden seni özlediğimi fark ettim.sanki bir gün bir yerde karşılaşacağız ve o gün bütün her şeyi konuşacağız bence böyle bitmeyecek her ne kadar inancım azda olsa böyle bitmeyecek biliyorum aşkım, biliyorum sevgilim diyeceksin anlattığım her şey için.biliyorum aşkım, biliyorum sevgilim...

aşkito özledim galiba geleceksin yine gideceksin analmadım gitti senin bu işlerini başka bi iş bulmalıyız sana

dün ben zaten üzgündüm, ne varmış trip yaptıysam sana.. iki dakka alttan alamadın mı
sonradan neşelendirmeye çalıştın ama işe yaramadı ki aşkım.. bak suratım asık yine

yaptıklarının farkında olmanda güzel
umarım düzeltmek için bir çaban olur

Ozur dilemek de bir marifet.Bravo valla senden beklemezdim.Adam olma yolunda bir adim attin.Bide su kiskanclik ve fesatligi atsan icinden super olcak

Dün akşam nasıl kavga ettik ama birden parlayıp ne hararetli bi tartışma yaşadık

Teli kapattıktan 5 dak sonra arayıp ''hadi ama sıcak davranan sevgilimi özledim sen özlemedin mi hala '' demenle anında yumuşattın beni

Hemen değişti ses tonumuz bile Ne psikopat bi çiftiz biz böyle ya

Son düzenleme:
Sabah sabah ilk göz yaşımı akıttım yine..Hayırlı olsun...O ne duygulu bir yazıydı öyle.....

benim seni sevdigim kadar hiç kimse hiç kimseyi sevmemiştir bu şehirde sana ait olmusum her nefesimde yoklugun zehir gibi akar içime

89

Sadece ikimizin uyandığı saatlerde; duruyor zaman.
Çünkü sadece sen tutuklarsın beni; apansız uyanış gibi.
Gel kızım sokul bana; bir kez daha alayım kokusunu benim küçük bahçemin.
Büyüsen de gitsen de hala bekliyor gibi beni uzanmış küçük ellerin.

Sen beni elinde sürekli tığ ile oya yapan,günlere giden klasik ev hanımı sandın galiba....

Bir araya gelirsek beni gördüğünde o özgüvenin yerle bir olmasın sakın....

aşkım deprem oldu beni sakın merak etme o sırada annenle konusuyordum hissetmedim ama şirket kötü sallandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…