şafak 87 zaman aşkımız için geçiyor canım sevgilim, bugün çok harikaydı her zamanki gibi beni hiç üzmedin ben neden sana kızamıyorum neden hep sen giz bak beni 1 haftadır görmedin hala müzikti filmdi konuşup klavyeye yazıyosun giz bana bak ama hadi ama yazma dur arıyım yüzüme bakmıyosun diyen canım aşkım çok mızmızlandım dimi ama senden sıkılmadım birazda utandım yahuuu benim hala yüzüm kızarıyorr kiiii
sen hep iyi ol ben hep çocukça olayım aşkımız sürsün
bugün dedim yaa artık bana minik demiyosun askerdeyken ben olgunlaştım aşkım seni üzmüyorum dedim sen ise evet bende seni üzmemek için kızmıyorum ama tabi olgunlaştın 5 senede seni büyüttüm dedin seni çok seviyorum evet kocaman kız oldum ben gerçekten
aşkım 347 . dönem asker topikindeki arkadaşlar nilin şarkısını paylaşmış ve sen birliğine girerken ben o şarkıyı söylicem bizim şu anımızı ne çok ta anlatıyor değilmi
istanbuldayım takılıyorum, doğru değil seni düşünüyorum bazen bir durup nefes alıyorum içimde bir umut bir umut
nasıl şey bir güneş bir bulut
güneş sen gelene kadar bana doğmadı doğmucak ben hep karanlıkta yaşıcam inatla ısrarla birgün çok yiyip birgün az yicem bazen hiç yemiycem ama yine zaman geçicek sonra supernatureli the vampire diariesi beklicem geç zaman geç dicem yeni sezon dizilerim başladı ya perşembe cuma gecesi arkadaşlarla ben onları izlerim ki aşkım birde bakarım 1 hafta bunları konuşur eski sezonlarıda izlerim zaman geçiririm sonra dün yaptığım gibi arkadaşlarla sinema gecesi yaparım birgünüde öyle kapatırım bir günüde alışveriş ohhhhoooo ben depresyona zor sokarım kendimi demi kendimi birazda olsa kandırırım internetimde sınırsız zaten bana bunlar yeter demi
aşkım yetmiyor ama yetmiyor gel artık gel ben burdan son 10 saymak istiyorum artık tek tek vedalaşmak ankaradan seni koparıp almak istiyorum yetmezmi zonguldaktan almadımmı sabrımla seni beklemedimmi sanki kalbimi almışlar sıkıyorlar her bir gün elden ele gidiyor zaman geçiyor hergün aynı yolu gidiyorum vapur iskelesinde metro girişinde hep gözlerim seni arıyor hele birde elinde çiçekle bekleyen sevgilileri görüyorum yaa ahhh aşkımda şirketin önü vapur iskelesinde ellerinde çiçekler hatta bazen beni sırılsıklam bile beklerdi diyorum offf offf söz ben sana şemsiye tutucam gel aşkım çiçeksiz gel ben koşayım yine
seni çok özledim herşeyden herkesten benim için kıymetlisin evet bu sözü söylüyorum binlercekez söyledim beni hiç pişman etmedin buraya hiç sana olan kızgınlığımı öfkemi yazdırmadın dedim ya hiç kızmadım ki hep bir tebessüm bizim dizlerimiz beraber kanadı o dizleri hep sen sildin seni herşeyden çok seviyorum ısrarla sevmeye devam edicem zamanla hayatla dağlarla hatta deniziyle martısıyla vapuruyla inatlaşıp aşkım için sonsuz zaman bulucam yine sana koşucam
aşk uzaktayken maharet ve güç ister aşkım önemli olan gözden uzakken gönülede yakın olması, ben sende bunu öğrendim biz senle zamana yollara inat 5 senedir ayaktayız 10 kasımda 6. yaşında olucaz her zamanki gibi el ele tek bir fark büyümüş olarak