Kazen Bey,
Natlus78 nickli üye ile ilgili konu sonu mesajınızı, o üyenin aynı üsluplu 9 adet konusunun sadece 1 tanesine 1 mesaj ile cevap vermiş bir kk üyesi olarak belki çok ta üzerine alınmaması gereken biriyim. Ancak mesajınızdaki bazı tespitlere katılmadığımdan dolayı fikirlerimi paylaşma ihtiyacı hissettim. Ne Natlus78 nickli üyeyle ne sizinle ne de kk forum üyesi herhangi biri ile şahsi hiçbir sorunum olmadığını da en başında belirtmek isterim.
Öncelikle bu konu sonu mesajınızda bahsettiğiniz ve birçok konu için yapılabilecek genel yorumlarınıza aslında katılıyorum. Ayrıca genel forum kuralları ile alakalı verilen cezalara da sonuna kadar saygı duyuyorum. Ancak özellikle bu üye için yazdıklarınızın birçoğu kabul edilebilecek durumda değil. Nedenlerini şöyle sıralayabiliriz;
1. 270 bin ayrı karakter şeklinde bahsettiğiniz kk forum üyeleri toplumun bir parçası olup her ne kadar birbirlerinden farklı karakterlerde olsalar da genel toplum bilincini yansıtmaktadırlar. Başka toplumlar ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmamakla beraber şundan eminim ki içinde bulunduğumuz toplum Natlus78 nickli üyenin ilk konusunun ilk mesajını kesinlikle birçok açıdan yadırgar ve eleştirir. Çünkü bu üye evlilik kurumu ile aile olduğu insanlara etmediği hakareti bırakmamış, eşinin kız kardeşine zaten salak malın teki ve onun 3 ve 6 yaşındaki çocuklarına şeytan kılıklı yaramaz, şımarık, asalak ve salak çocuklar tabirlerini kullanmıştır. Toplumumuzun hangi kesiminde olursa olsun bu üslubu kullanan bir insan cinsiyet fark etmeksizin yadırganır ve sert bir dille eleştirilir. Kk kadınları da beklide özellikle annelik içgüdülerinden dolayı ilk olarak bunu yapmıştır.
2. Natlus78 nickli üye ilk konusunda öncelikle sadece konu ile ilgili yorum yapanlara değil de konuyu anlamadım diyenlere gayet alaycı bir üslupla cevap vermiştir. Konusuyla ilgili yapılan ılımlı yorumları görmezden gelmiş, sert yorumların üzerine giderek üyelere hakaret etmeye başlamıştır. Bu üslubu konu sonuna kadar böyle devam etmiştir.
3. Açtığı bir sonraki konunun ilk cümlesi Selam arkadaşlar özlediniz mi beni ile başlarken bir sonraki konuda kızlar ben geldim hani yeni evlendim pişmanım diyen görümceme yılan çocuklara şeytan diyen :) şeklinde giriş yapan üye haliyle artık tamamen ciddiyetsiz olarak yorumlanmıştır.
4. Bir başka konusunda eşinin annesine hakaret eden ve eşine şiddet uyguladığından bahseden üye yine toplumumuzda eşine şiddet uygulayan ve büyüklerine hakaret eden herkese yapılacağı gibi eleştirilmiştir.
5. bir sonraki konusunda yine eşinin kız kardeşine hakaretler yağdıran Natlus78 nickli üyeye hala bazı arkadaşlarımız ılımlı yorumlarla yardımcı olmak istemiş ancak üye olumsuz yorumlara anlamsız cevaplar vererek kendisini yine komik hale düşürmüştür.
6. 6.konusuna 1 gün boyunca çok sayıda öneri içeren yorum yapılmış ama Natlus78 nickli üye cevap bile vermemiştir.
7. Sonraki konusunda artık birçok üye tarafından ciddiye alınmayan Natlus78 nickli üyeye hala ılımlı, yardımcı olmaya çalışan yorumlar gelmeye devam etmiş ancak üye bu yorumlara bile cevap yazarken hakarete dönük ciddiyetsiz bir üslup kullanmıştır. Sonrasında yine toplumumuzda olacağı gibi ciddiyetsiz üslubu ciddiye alınmamıştır. Muhtemelen kimsenin özel mesajla 34 yaşındaki bu üyeye ablalıkyapmaya çalışmama sebebi budur.
8. Gördüğünüz üzere işleri bu noktaya getiren Natlus78 nickli üyenin kendisidir. Haliyle son konusunda alıntıladığınız ve yardım çığlığı şeklinde adlandırdığınız mesajı birilerinin ciddiye almasını ve yardım eli uzatmasını beklemek asıl biz kk kadınlarına haksızlık değimlidir.
Son olarak şunu da belirtmek isterim; siz ve yönetim kadrosundaki diğer arkadaşlar yıllardır benzer durumları belki görmüşsünüzdür belki ancak ben 1 yılı aşkın süredir üyesi olduğum kadınlar kulübü forumunda bugüne kadar toplumun genel ahlak kurallarını hiçe sayan hatta uyarıldıkça devam eden böyle bir üye ve bu üyeye karşı aynı fikirde olan bu kadar kadını ilk kez görüyorum. Kadına kadından başkası zarar veremez demişsiniz ya bu üye konusunda bu geçerli değil emin olun...
İyi çalışmalar...