Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi ki de defoldun gittin bu işyerinden, senin gibi kaprisli hatuna da gitmek yakışır. Midem bulanmıştı iyice senden zaten. Güle güle şekerim.

Ben hatalar yaptım, sen hatalar yaptın ama ne olursa olsun kopamıyoruz işte. Çok sevdim seni, dünyam oldun benim ve benle ilgili hayallerin öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam, ben de inanıyorum artık bi geleceğimiz olduğuna.Askerden bi gel her şey çok daha güzel olacak.

Belki kavga edebiliriz, küs kalabiliriz, birbirimizi üzebiliriz,mutsuz edebiliriz. Ama ne olursa olsun her gece benle uyu. (One Day)

tüm dularım seninle kardeşiim
yanımda olman için elimden gelen tek şey dua

Birazdan yine beni arayacaksın....Artık inşallah,maşallah diyeceğim sadece sana..O kadar söyledim,anla istedim ama bir kulağından giriyor,diğer kulağından çıkıyor...Bu çocuk seni oyalıyor..Ne zaman idrak edeceksin bunu......

Sen evlenme hayalleri kuruyorsun,o ise daha hazır değilim diyor.....(

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim böörtlene çok ihtiyacım varmış meğersem...

Allahım işalla bugun gemileri gitmez, işalla akşam onu görebilirim..

Süper hızlı jet birincisi gibi koşarım işalla aşkıma

dinimiz amin.

Aaaaa bu süper bir haber gene icim kıpır kıpır
Beni daima boyle şaşırtmayı nasıl beceriyorsun? Keske şimdiden söylemeseydin...

Son düzenleyen: Moderatör:
tüm kk hatunlarının huzurunda söz veriyorum kendimeee tatlıı yemiiiceeem artıkımmm veee istenme gününe kadardaaa dahada minnak sultan oliciiiimmmm

hadi seni özledim yarın görüşelim de
eğer demezsen bir hafta daha görüşemicez
çünkü ben sana görüşelim demicem artık
anladın umarım

Offf psikopatın biri telefonuma saçma sapan mesajlar yazıp duruyor..İstemediğin noları engelle diye bir yöntem var mı Allah aşkına,bilen yazsın....

Beni dinle. Sen tam bir şerefsizsin. Bunların hiçbirini haketmiyosun. Ama hepsinin acısını kat kat çekeceksin, eyvallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…