Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatında olan değişikliklerden sonra kendini bişey sanıp konuşmasından bakışına kadar değişen insanlardan nefret ediyorum.. neysen o olarak kal kardeşim

hep gerçekleri gördüm oysaki çok hayalcisin dediler gerçeklerin yanındaki hayallerdi belkide, kalbimden geçen hisler hep gerçek oldu benim lütufmu diyim ne diyim ki aşkım buraya senden bağımsız birşey yazıyorum kızma sana olan sevgim çok yüce ve hayatın karmaşasından bağımsız ama içimi dökmek istedim hissetim yahu şirkette yaşantımda ne olduysa vee sen gittin çok çektirdin ama koca kış ben çok üzüldüm böyle olmamalıydı kim kazandı o mükemmel egon nasıl şimdi çok güçlü ve hırslıydın ne oldu söndün neden öyle saçma sapan aşka kapıldın neden evli adamlar neden çok sayın yöneticim neden yaniiiiii

yahuuu ben anlamıyorum birinden birine geçiş aşaman ne kadar kolay yani lanet olsun 1 sene önceden bu olacakları hissettim herşeyi geçtim kimse anlamadı millet gördü ben kurdum vee yazdım çizdim ne dediysem gerçek oldu sen gittin neden yanlış kişiyle uğraştın sen vicdansızdın o doğrucuydu senin yanında neden duramadım neden hissetiklerim aklıma gelenleri söylediğimde birine saçmalama kurma çağırma bir dünya laf yedim ben biliyormusun bana birinin oyununa gelip koca kış çektirdin soğuttunuz beni yaaa ama ben yine canla başla işime baktım sen ise başka şelere

aşkmı bu olmamalı kağıt üzerindeki evliliğin başka adama olan hislerin ve bir başka adam neysee yaaa konuşmucam kurtuluşu yaşamalıyz bayram yaşamalıyız şimdi ama üzülüyorum mükemmel kariyerini heba ettin

aşkııı bu kadar basitleştiren insanlar olduğu sürece aşkın ve kattığı anlamlardan soğur oldum nefret ediyorum böyle kolay yaşanılmasında başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz ki onun adı aşk olmaz olmamalı

Off o nasıl bakışlardı öyle
bir şeyleri bahane edip yanıma gelmen de çok hoştu.:26:

[video=youtube;Fuvmj8SYc14]http://www.youtube.com/watch?v=Fuvmj8SYc14&feature=related[/video]

bütün gece uyumadım,hep bugün ki ameliyatını düşündüm..daha çok küçüksün ama

halasının güzeli,bitanesi dualarım seninle

Ne koca delisiymişsin ama...Pes yani...

Bile bile lades demek bu...Burada bdv ye konu açsam herkes şok olur...Gerçi benim derdim değil ki senin derdin...

Her koyun kendi bacağından asılır...İki gün sonra Gökay bana bunu yaptı yine dersen açmayacağım telefonumu....Kendi düşen ağlamaz...Sana ayıracak vaktim kalmadı...

sanırım sürekli ertelediğim konuşmayı yapma vakti geldi
üzgünüm sen mecbur bıraktın beni

ince bir veda havası sarıyor dört yanımı
sen umursamıyorsun..
ölüm diyorum ölüm,
dayandı kapıma
bilmiyorsun..
makyajı akıyor farkının, herkesleşiyorsun..

"Kendi kendini değiştirmenin ne kadar güç olduğunu düşünürsen;
Başkalarını değiştirmeye çalışmakta şansının ne kadar az olduğunu anlarsın…!"

* Voltaire

Ben simdi senin hasretinle nasil basa cikacagim..daha bi hafta oldu seni gormeyeli ama bu ozleme nasil dayanicam ben (

Yuh yani yuh sana..!
bızde sana guvendık. şöyledir boyledır anlattık.!!
senı zıncırlemedık ya en azından once gelıp bızımle konussaydın. bu karsı taraftan once bıze saygısızlık..
halada aramaya nıyetın yok bellı..!
artık ınsanlara guvenırken 10 kere dusunmenın zamanı geldıde gecıyor bıle...
cok ınsan degıl oz ınsan ıyılıkten maraz dogarmıs gercekten!

canım mı geliyormuş yarıııınnn
bulutlardayım şu andaaaa
gel aşkım bitsin şu hasret bir kaç gün. çok özlediiimmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…