Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkım sen bugün çokmu yoruldun kıyamam yarın ailen seni alıcak 2 3 gün dışarda olucan ben göremicem ama olsun yanına en kısa zamanda uçucam bizim son ayrılığımız bu dahada yok aşkım seni çok özledimm

seni çoktanda çok seviyorum ötesi yok

Bi konuda çok eminim.. Sana vermiş olduğum emek, futursuzca harcadığım sevgi. Başka kim verebilecek? Değmezmişsin biliyor musun.. Abimi karşıma almama, ailemi 2'ye bölmeme asla değmezmişsin. Keşke, keşke, keşke hiç görmeseydim seni. Hiç bilmeseydim. Hiç tanımasaydım. Hoş, zaten tanımamışım! Ben seni gözümde fazla büyütmüşüm, aslında çok küçükmüşsün!!!

aşkım düşündümde eve hep 12 de geliyorum en sonda cumartesi kalmıştım tuci bekliyor gideyim yatayım sinema gecesi yapalım 12 de yollarda olmayayım sıcacık evde olayım hem biliyormusun ben enerji depoluyorum arkadaşlarımla onlarda olmasa valla zaman geçmez

aşkım aradığımda hep yer değiştiriyorsun giz diyorsun biliyorum yakında katı kurallı bir yeni yasa yürürlüğe sokcan aşkım daha yaz bitmedi gibi sanki ne bileyim biliyorsun yoksa ben hep erkenden eve giderdim ama avantajın var annem babam almaya geliyor tek olmuyorum dönüşlerde

yada sen iyisimi yeni yasayı 1 hafta sonra çıkar şimdi izindeyim ki bennnnn biraz dinlenip vakit geçireyim ben ne yaparsam yapayım ne çok dırdır yaparsam yapayım hep benim yanımdasın ki seni seviyorum aşkım

benim kıskançmı kıskanç deli sevgilim bu çatlak kız seni seviyor senin için ölüyor sen gelene kadar arkadaşlarımla vakit geçireyim sen gelincede hepinizi sıraya dizip onlarca parçaya bölüneyim aşkım yoğun günler beni bekliyor sen geldikten sonra

Kararımı vermiştim!
Aramasaydın aramayacaktım!!!!
Gerçekten bak!!!
Ama adını telefonumun ekranında gördüğümde dünyalar benim oldu ne yalan söyleyeyim...

Son düzenleme:
Sayın g.zekalı alt komşum... Neden tuvalette sigara içip, hava boşluğundan gelen koku nedeniyle üst komşuna gaz maskesi ile dolaşma ihtiyacı hissettiriyorsun? Sigara içecek daha münasip bir yer yok mu? Balkonda iç, mutfakta iç, cehennemin dibinde iç.

Sayın diğer g.zekalı ev sahibi komşular... Yıllardır hava boşluğundaki güvercinlerin yaydığı pis kokudan, kuşlar yüzünden camı açamayıp merdivenlerden 3 saniyede inmeye çalışmaya kasmaktan bıkmadınız mı? G.zekalı yönetici neden hala bir şeyler yapmıyorsun. Neden bir şey yap dediğimizde diğer haneler aidatı ödemiyor diyorsun? Her gün kapıcıya çöp toplatacak parayı buluyorsun ama? G.zekalılar! 2 yılda ben usandım. Siz yıllardır burada oturup bunu yaşamaktan usanmadınız mı? Gitmek için gün sayıyorum.

evet zormuş anladım
olabilir tabi

Bir kız bu kadar mı gurursuz olur ya... Tam tencere kapak olmuşsunuz...O halüsinasyonlar görüyor,sana bazı senaryolar uyduruyor,sen de inanıyorsun saf saf....

Kendi düşen ağlamaz kızım...Defalarca seni aldattı...Kan gene sen kan.....

Ne kadar gereksiz bir insan olduğunu daha önce sana söyleyen olmuş muydu ?

Kariyerin,mesleğin,senin yaşantına ayak uydurabilir miyim
soruları hep kafamda
bunların hepsi sorun benim için..

kafamı günlerdir kurcalayan şeyleri sonunda sana anlattığım için huzurluyum
haklı olduğumu ikimizde biliyoruz ki sende kabul ettin zaten
sana düşen birşeylerin farkına varıp düzeltmeye çalışmak.
güvensem mi sana bilemiyorum
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Patronlarımın kafasına kesinlikle bişey düşmüş ama seviyorum sizi. Başlasın tatil. :98:

Sana harcadığım zamana yazık...Özüne döndün sonunda....Bir arkadaşlık ta böyle biter işte..... Yanındaki o safa acıyordum ama ona da müstahakmış..İyi kandırdın safı....

Umarım o saf en az hasarla kurtulur senden...Hiç sanmıyorum gerçi.....

Bana sorsaydın keske en sevdiğim kız isminin anlamını
Ayrıca gizliden sormana gerek yoktu ayan beyan.
Takiptesin bakıyorum maasallah
Hayranım mısın yoksa sen Arçelik?

içim acıyor sadece ...ne zaman geçer bu acı , bu yara....

ne de güzel yazardım hep senle ilgili güzel sözler..

yine yazmak istiyorum ama yazdıracak kişi yok içim acıyor , nasıl geçer ,nasıl alışırımm....

mutlu musun ,hergün daha da canımın acıdığına mutlu musun?

sende gör sende yaşa ,benim yaşadığımın iki katını inşallah..

hep plan yapardık bayramda şuraya gidecez ,filme gideriz felan diye ,daha bayram alışverişide yapacaktık dimi ama nerdeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…