bayramda bile aramadın. Helal olsun ne süper arkadaşlığımız varmış! Bazı sitelerde profilini açıp benim de bakmamı istediğini biliyorum da ben seni engelledim haberin olsun! palyaçolara gerek yok hayatımda!
Esimin güzel sözleri,getirdiği bi gül,aldiği bi hediye seni neden bu kadar rahatsiz etti? Bence esinden böyle incelikleri görmüyorsun,yoksa bu kadar fesat olmazdin.umarim esin de bi gün sana güzel bi cift kelam eder.sana tavsiyem ruhunu hazimsizliktan arindir. :)
Bitaneem burda olduğun halde görüşemiyoruz şu an bayram zehir oldu yanımda sen olmayınca ve sen konyaya gelincede 2 gün görüşcez tekrar gidecez dayanamıyorum ben seni çook özlüyorumm bitisin artık bu hasret..
Ben dunyada senın gıbı şerefsızler oldugunu sayende ögrendım ya artık
ölsem de bır daha kımseye guvenmem sevmem.En iyi sandıgım adam
bana bunu yaptıysa,en iyi sanacagım adamlar neler neler yapar!!!!
Lütfen karsıma bır daha cıkmaaaaaaaaaaaaaaaaa
hislerimde yanilmiyorum biliyorum yine, yine salagi oynuyorum ve belki de.. ama sonucu ne olursa olsun gene susacagim ve salaga yatacagim..
bi tartismaya daha dayanamam inan ki.. su anki bizi seviyorum. mesafeyi korumayi bil yeter bana
iyiki evine geldik ne var yani,bütün gece maal gibi oturdun kalkıp bi çay bile koymadın bize ne oldu yani kocanı yerin dibine soktun
adam adamlığından utandı bence çay getir tatlı götür..allahım sen bu artistlere bi akıl ver yaa ..