Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili kuzenim..;
Bilirsin seni pek sevmem.. karakterlerimiz pek uymaz..
ama nedense birden aklıma düştün.. en son duyduğumda nişanlanmıştın.. acaba evlendin mi? merakta kaldım bak şimdi..:26:

Hayatımın aşkı neredesin gel artıkk ! Daha fazla yalnız bırakma beni. Burada tek başıma çok sıkıldım hadi çık karşıma !

o kızla konuştuğunu gözlerimle gördüğüm an onunla tenis turnuvasına gideceğini öğrendiğim zamandan daha çok kızdım sana. öyle böyle değil anlatamam. hatta o kızla konuştuğunu gördüğüm zaman benim sinirler zıpladı kimseyle konuşamadım. ama bide bi saat kadar sonra gelip benimle konuştuğun zaman seninle normal konuştum hatta birazda sinirli konuştum arkadaşımda niye öyle konuştun kızım çocukla dedi ama yapcak bişey yok sinirlendim bi kere. sonra dün twitterda o kızla yazışmalarını okuduktan sonra aranızda bişeyler olup olmayacağını da anlamış bulundum. o kız nasıl öyle lan lı falan konuşur öyle bi durumda onu da bilmiyorum. sana ısrarla gidelim turnuvaya demiş sende kısmet hayırlısı diye geçiştirmişsin. ben gidersiniz diye tahmin etmiştim ama bugün oraya o kızla gitmediğin için seni tebrik ve takdir ediyorum kimle gittin bilmiyorum ama onunla gitmediğin için şu sıralar gözümdesin

O'nun ilk aşkı olmayabilirsin, son aşkı da;
Hatta her hangi bir tanesi de.
Unutma tıpkı senin gibi, o da mükemmel değil..
Ama şayet o, seni olup olmadık yerlerde güldürebiliyorsa,
Seni iki kez düşündürebiliyorsa,
Onu seninle tutmaya çalış v
e ona verebileceğin her şeyi ver.

Seni günün her anında düşünmüyor olabilir;
Ama sana kırabileceğini bildiği bir parçasını verecektir: "kalbini".
Yaralama onu, değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma,
Ve verebileceğinden fazlasını bekleme..

Seni mutlu ettiğinde gülümse,
Kızdırdığında fark etmesini sağla ve birlikte değilken özlendiğini bil..!

*Bob Marley

sensiz olmak degilki bu sadece uzaklık ama yine de zor geliyor işte...
sensiz olmak gibi bi düşüncem olmadı hiç Rabbimde yaşatmasın nefessiz kalamam ben...

evet az önce yazdığım twiti sildim. hatta sildiğimi gör de anla sana kızdığımı. neyin peşindesin hala anlamış değilim ben. ne yaptığını bide belli etsen ah keşke.

Beyaz atli prensimmm
Nerdesin?
Bak sana ulasacagim yollarda sacma sapan adamlar onumu kesiyo, hayatima giriyo uzuyorlar beni.. Gel beni kurtar
Acaba nasil biseysin ? neye benziosun (tam bunu yazarken icimden "g.tume" diye gecirip krize girdim suanda ) acaba seni henuz hic gordum mu? Ne zaman tanisicaz? Ilk el ele tutusumuz, opusumuz fln nasil olcak acaba
Ay hadi gel ben cok yalniz kaldimmm

Ayy çok güzel yazmışsn :):) Aynısındannnnn :)

senin için çürümüş ben taze sanmısım resmen ruhun pislik yaa lanetın tekısın
nefret az kalır hıslerımde ıyıce bunaldım barı durust ol da adabınla çek git!!!!

Bugünü sadece kendime ayırmak istiyorum.
Seninle ilgilenemiycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…