Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....................kkkk seviyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kurban pazarını gezerken,hayvanlara kötü muamele edenler,sizlerden nefret ediyorum evt

adam olun biraz ya sokaktaki kedinin kulağını,kuyruğunu kesen zihniyetten ne beklenir ki?bahçesine girdi diye kediyi köpeği sopayla dövenden!!!!!!

hepinizi elime alıp iyi bi benzetesiö geliyor

aynı şekilde kurbanlıklara sopayla vuran insanlardan

adam gibi davranın beee adam! o hayvanlar bu yüzden kaçıyor işte sizin kötü muamelelerinizden dolayı

doğru düzgün alın kesin.o hayvan kurban edileceğini biliyor zaten ama bunların eline vermiyceksin o kurbanları.kimi kaçamasın diye ayağına bıçak saplar,kimisi bilmem ne yapar!!!!

yaptığınız şeyi Allah için yapıyosun madem ki hiç sanmıyorum,adam gibi yap beee!!!

hayvanı mundar ediyorsun zaten kendin mundar olmuşsun farkında değilsin!

ha bide istakozları canlı canlı kaynar suya atanlar var tabi! onları da unutmamak lazım.hepinizden nefret ediyorum devam edin!

..........

nimete adam gibi davranıp,adam gibi muamele ediceksin.

julia ,bir zamanlar ne kadar güzelmişsin.şu an en iyi arkadaşım evleniyoru izledim.o kızıl kıvırcık saçlar ve saçın o rengi.julia kızıla dönmelisin .

Artık ben aşkı hissetmek, doyasıya yaşamak istiyorum. Çok özlediğimi farkettim.. Sevmek sevilmek gözün kapalı güvenmek.. Uzun zaman oldu hep arayış içindeyim. Farketmem geç oldu evet. Sıkıldım, herşeyin net olduğu önümü görebildiğim bişiler yaşamak istiyorum. Ve bu sen değilsin.

Gelecek misin 1 saat sonra her zaman buluştuğumuz yere?

Sen gelmesende ben oralarda olacağım...

Yine geri dönme vakti.Bir hüzün çöküyo ki sorma gitsin.

Canımın diger yarısı bitanem herşeyimm,yanında olmak,kokunu hissedebilmek öyle güzel ki,inan hiç bir şeye değişmem o anı...Günden güne dahada bağlanıyorum sana ,hatta yanındayken bile bir anı bile boş geçirmemek doyasıya sarılmak istiyorum.Bizi çok güzel günler bekliyo Allah'ın izniyle hayat bağımm..Herşey planladıgımız gibi olur inşallah ,bunun için gösterdiğin çabanın yanında benim ki hic birşey
Sen hayatıma giren en güzel şeysin can parçam..

Son düzenleme:
vay be...

O zaman kalp te sadece kan pompalayan bir organ sizin gözünüzde.....

Materyalist insanlar..........

dün o kadar kargaşanın arasında bana yazdın ya çok mutlu olduuum. ama bende o kadar yoğunluğumun arasında ilk sırayı sana verdim cevapladım sorularınıda hiç kıymetimi bilmiyosun hiç.

duyduğuma göre benimle senin için yarış içine giren kız atağa geçiyormuş. seninle konuşmaya başlicakmış. sizin grupla yani artık bende içinizde olduğuma göre bizim grupla maçlara gelmeye kalkcakmış hiç maçla alakası olmadığı halde sırf senin gözüne girebilmek için. ama bende dedim ki bundan sonra bende sahalara dönüyorum ve de artık ilk konuları ben açmaya çalışıyorum yani inşallah yapabilirim. ilk bi salı olsun okul açılsında bakalııııım :26:

Çok merak ediyorum benim başıma açtığın onca dertten sonra sen mutlu olabildin mi ??????? Ben çok mutluyum... Evlendim hatta hamileyim. Şaşırdın değil mi? Sensiz yaşayamaz sandığın ben bak nasılda bir hayat kurdu! Mutluyum kocamı seviyorum...üstelik kimseyi sevmediğim gibi... ya sen? sahi mutlu musun elimdeki kına dahi çıkmadan beni bıraktığına? mutlu musun elimle işlediğim duvağın pulları düşmeden beni hayallerimi yüzüstü bıraktığına? Neler yaşadım neler çektim hiç bilmedin... Biliyorum sen şimdi pişmansın... Ama ben değilim! İyi ki bitmiş iyi ki can dediğimle canımı yakmışsın... Şimdi öyle mutluyum ki... Kocamı öyle seviyorum ki öyle el üstünde tutuluyorum ki! Ya sen? 2 aylık karını "can kardeşi" ile aldattın da ne geçti eline? Mutlu oldunuz mu ? Benli hayallerinde oyuncu değişikliği yaptın ya hani sahi tuttu mu ??? Annemin ahı peşinde ya hani bilirim ki rahat nefes dahi alamazsın... Sevdim demiştin ya hani sahi bin yüzlü insanın kaç kirli kalbi olabilirdi ki ??? Şimdi içimde taşıdığım can hakkı için iki elimde daima yakanda olacak... Bana değil anneme yaşattıkların için... elimde kınam solmadan beni çıktığım eve geri dönmek zorunda bıraktığın için.... Allahın!dan bul...

Benim sevgim ağır geldi sana çok iyi biliyorum.Hep kendi mutluluğu ve başarısını düşünmüş bir bencilsin..Yakındır pişman olup sürünmen çok yakındır.Bu kapı sana artık kapalı.Tek dileğim var beni unutama..

of kizim yemin ediyorum biktim senin "herkes beni seviyor,bana asik,yaziyor" modundan..
iyi bi insan olabilirsin ama yeter yaa su benden hoslandi, bu bana yaziyor.
nereye kadar dinleyecektim ki....
arkadas da kalkti gitti iste yanimizdan. kaldik ikimiz oyle mal gibi, pardon mal gibi kalan bendim
ne kadar skici bi muhabbetti Allahim!!

Bana yaşattığın bu güzel üç akşam için teşekkürederim hele bu akşam söylediğin şey
Çooooooooooooooooook mutluyum senle sevgilim cicim aylarımız sanırım cicim yıllarımız olacak sonrada cicim on yıllarımız

Bin şiiri es geçerim bir tek "Seni Seviyorum" yazarak attığın mesaj için.. Bilirimki en samimi duygundur , gerçekten hissetmişsindir, Asla agzında sakız yapmadın o anlamlı kelimeyi, Aşk'ı aşık gibi yaşadığın ve yaşattığın için minnettarım sana sevgili.. Allah senin yokluğunla sınamasın beni. Bende Seni Seviyorum

Seni öylesine özledim ki, tenini kokunu, gülüsünü, yanindayken su gibi akip giden zaman yoklugun da durmus gecmiyo sanki, gelsen ve yine sarilsan oyle siack simsiki oyle icten, biliyorum geleceksin, ve ben o gün gelene kadar sana söz veriyorum hic yenilmeden bekleyecegim, hic ümitsizlige kapilmadan, sana kavusacagim günü iple cekiyorum artik ve seni cok seviyorum coook seviyorum

Ah güzeller güzeli Ayşem bir ay once evlenmişşin çok isterdim orda olmayı..hep mutlu ol dostum face i çoktan kapadım hepiniz kırıldınız bana eminim onlarca arkadasıma haber vermeden kapadım telefonumuda değiştirdim neden mi
Bende evlendim eşimi tanıdıktan bir kac ay sonra kapadım çünkü biliyosun çok fazla takıntım eskiler onlar bunlar vardı... of ya nete adını soyadını yazdığımda gelinlikle gördüm ya seni ortaokuldaki o güzel grubumuzu özledim

Melike beyza ayşe ben kimbilir belkide görürsün ve tanırsın benı yaşasın 8 c

Hayat bu; zaman gelir, her şey bir anda son bulur.
Hayat bu; son dediğin an, her şey yeniden can bulur...!
~Seneca~

Seni çok özlüyorum. Hele bi'de benden çok uzaklarda başka şehirlerde nefes alırsan özlemekten uyuyamıyorum.

Bu kadar bayram tatili yeter. Senin yerin benim yanım! Gelsene çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…