Bir yılın hatırana böyle olmamalıydı.Bunları keşke yüzyüz yüzekonuşabiseydik..Ama nedense görüşmek istemedin.Bir ara...!Diyerek hep erteledin.Hep bekledim ararsın diye..!Oysa ben tüm cesaretimi toplayıp ilişkimizle ilgili düşüncelerimi söyleyip senin düşüncelerinden sonra..!Arkadaşlığımıza dostça son verelim diye düşünmüştüm.Ama sen ark.ilgili kararını olumsuz da olsa açıkça söyleseydin.Asla kırılmazdım.Sevmesini bildiğim gibi hayatından gitmesinide bilirdim.Merak etme seni asla aramazdım.Kararından dolayı değil ama yaptığın bu hareketi hiç haketmiyordum.Allah büyük hakkımızda hayırlısını kararlamıştır.Ne diyebiliriz.İnşallah karşına kıymetini bilecek bir eş çıkar. Ama böyle davrandın ya..!Beni çok kırdın.Lütfen beni artık arama..!Arkadaş olarak da olsa senle görüşmek istemiyorum.Allah emanet ol...!ARKADAŞLAR BİR ERKEK GİTMİŞ İSE...!ASLA ARAMAYIN...!GİDEN GİTMİŞTİR.hİÇBİRZAMAN ESKİSİ GİBİ OLMUYOR.bEN BU NU YAPTIM.aşkta gurur olmaz dedim.Ama anladım ki hata yapmışım.Birde şu var.Bu aşk için her çabayı gösterdim.Olmadı...!Yapcak birşey kalmadı...!Hiçbir şey demeden veda bile etmeden bu ilşki bitti!hayırlısı ..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?