Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok yalnızlık
Çık gel ne olursun apansız
Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansızmafoldumbenmafoldumben

babanne döndüğümde gebermiş ol, rica ediyorum.
şayet ben dönersem tabi.

Demiştim sana giderim duymadın herhalde...
cekil yolumdan gidiyorum arama sorma beni...

Dayan diyorum gönlüme herkes Mutlu olsun sen dayan!!!!!

Nerde unuttuysan beni orda kal, ezdirmem kendimi sana.

valla keşke okuyabilsen burayı neler yazardım neler :roflol:

karlar prensesı ıle guneşın oglu asık olmus ama kavusmalarına ımkan yokmus ama karlar prensesı dayanamayıp bıgun kendısın guneşın kollarına atmıs atması ıle guneşın oglu onu tutamadan erıyıp yagmur olmus.gok yuzu yagmurlu havalarda matem tutarmıs..

seni çok seviyorum babam sen bu dünyadaki en büyük şansımsın canımsın en değerlimsin en vazgeçilmezimsin
sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez iyiki varsın benim canım babam opuyorumnanaktan

aynen aynen aynen :asigim:
su hastaligi atlatip yanimizda kalabildin ya allaha her gun seni gorebildigim icin binlerce kez sukrediyorum..:asigim:

kavuşmaya sayılı saatler kaldı bitanem...
iyi bak kendine bitiyor özlem bitiyor hasret çok şükür...
Seni çok Seviyorum Bebeğim....
opuyorumnanaktan

her an yoluma çıkmanı ,kolumu tutup işte ben geldim demeni bekliyorum. pişmanım çok yaşayamadıklarımıza ...yarım kaldık.... artık imkansızız ... seni seviyorum...

Ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden...
Öylece kalakaldım da deli hasretinle ben,bir yabancı selamın ile hüzünlere daldım
Kendi ellerimle ben beni kederlere saldım
Sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden
Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım...

ya ben zaten tıpçılara karşı bi sempati besliyorum ama bana hep inek tipliler demişlerdi... Oysa sen çok tatlısın. Yıllardır tanıyorum üstelik sanki seni, keşke, keşke ''o'' olsan!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…