Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer bu akşam ufacık bir yanlışın olursa sen düşün gerisini..:1closedeyes:

çok tuhaf bir his eskiye özlem..ama bi dakka sen eski değilsin kii..yerin hep ayrı bende biliyorsun...bu ara çok özledim seni,manyakça laflarını bile çekebilirim....ne olurdu akşamları eskisi gibi işin olsada görüşseydikk off

sana duygu dolu mesaj cekende kabahat sen tam bir odunsun aşkım derdim :) not: biraz önce çok romantik bi msj atmıştımda karsılığında:::::: ne oldu mahoni:::::: die aradı ne yapalım benimde kaderim buymuş derim sineme sarar giderim

Son düzenleme:
benim fedakarlığım karşısında yaptığını sadece AYIP olarak görüyorum
haksızsın ama gücüm yok uğraşmaya belki daha sonra
yarın hakkınan gelicem ben senin mrk etme msnden yazmak kolay tabi kolaysa yüzüme bakarak söle

Son düzenleme:
keşke ayrılık hç yaşanmasaydıda, eskisi gibi yine herşey güzel olsaydı bilmiyorumkismile

ben neyim senin için !! beni deliler gibi istemene rağmen,neden bu kaçış...... karar ver artık,ya benle sürsün hayatın ya da tamamen bensiz....

Bal böceğim hadi ya ağaç oldum pc başında!!!

sabırtaşım çatlamadan beni keşfet
ruhuma ayak uydur
sevginle ruhumu okşa
çatladıktan sonra neye yarar ki
sakinliğim sana bir işaret aslında
seni tanımaya başlıyorum
o cool insanın arkasında aslında ne kompleksler var görüyorum
aklıma gelen bir ihtimal var onun içinde serbest bıraktım seni
hem onun için hemde saygımdan karışmıyorum hayatına nasıl yaşamak istersen
beni ne kadar sevdiğinin sorusunun cevabını kendıne ver sonra tekrar görüşelim
kız arkadaş erkek arkadaş olarak değil sevdicek olarak

Bilmiyorsun fakat üzülüyorum.. eminim beni böyle görsen için parçalanırdı keşke görebilsen..

ben var ya bennnnn...................:asigim:

Son düzenleme:
Tatlım eğer burayı okuyorsan kötü bir haberim var..ohaoldumsmile
face den öğrendim üniversite değil lise mezunu olduğunu ve mezun oldum dediğim yerden sadece bir sertifika aldığını..
Gerek yoktu böyle bir yalan uydurmana...kaydirigubbakcemile

bu kadar kazma odun o lduğun için sana gıccık oluyom askerde bile olsan bu huyun aklıma geldikçe hasretliğin önüne yine de geçemiyo haberin olsun!!! lmaz:

ağlamak istiyorum,sıkılıyorum.Zamanın çabucak geçip normale dönmek istiyorum.Kalbim çok kırıldı,çok incindim.Kendimi çok aşağılanmış,terkedilmiş hissediyorum.Sana çok kızgınım,çok öfkeliyim.Sürekli beddua ediyorum sana.Beni düşürdüğün durumun on fazlasını yaşa istiyorum.Pişman ol sürün istiyorum. Bi yandan da geri dönsen hemen ikna olacak gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…