Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anla artık be adam anlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

çok özlüorumm ben seni artık gece evime fln dönmek istemiyorumm bi an önce şu yıllar geçsin ve birlikte evimize gidelim benim biricik kocam ol istiyoruuumm :asigim: bunu sana söylemedim hiç ama eminim biliyorsuuuun :)

Ne güzel ne güzel!
Geç de olsa öğrenmen ne güzel!opuyorumnanaktan

Artık beni aptal yerine koymaktan vazgeç.
Anlamadığımı sanıyorsan çoooook yanılıyorsun..

gitme yaa askere yada beni de götür ben komutanlara sölerim sesimizi çıkartmayız oğlumlaa off bugün tam 1 ay kaldı aşkımm sensiz uyumaya :gitme:

Özledim özledim özledim özledim çok özledim..bilmiyorumkismile
Sözüm ona herşeyin araştırmasını yapan ısviçreli bilimadamları şu zaman makinasını da bulsanıza
o zamana kadar gözümde hiiiç değeriniz yok uyduruk haberlerle gündemi meşgul etmeyinsengözlerimebaksanab

Balböcüğüm , üzüldüğüne değdi mi bak ? Demiştim sana.olumunekankayizsmile

en fazla 2 gün dayanabiliyosun di mi paşam..nasıl da tıpış tıpış barışalım mı dedin..hem üzüyosun hem de vazgeçmiyosun..ya adam ol canımı sıkma ya da bas git :mymeka:

Geçerken illa dibimden çarparcasına geçerek o parfümünün kokusunu burnumda bırakıcan dimi ukala adam beğenildiğini biliyorsun bilerek yapıyorsun : )

ki sen benim gözyaşlarımı da gördün,sen benim ilk aldığım güldün...seni çokkkkkk seviyorum..bak yine özledim aklıma geldi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…