Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offff içim şişti valla aşkım :mymeka: kafanı bi yerlere falan mı çarptın da anlamıyosun mesajlarımı yaaa yüz kere açıklama yapıyorum yoruldum vallahi..bi film izlicektim ettin içine al işte saat kaç oldu sana laf anlatırken :mymeka:

herşey güsel olsun
güsellikler şans benimle olsun
kıymetli olan ben olayım bu ilişkide

ben çok korkuyodum ya yoksa diye
varmış tamam emin oldum kaydirigubbakcemile3

seni çok özledim neden ama niye o kadar sorulcak soru var ki ama sen yoksun sevdiğim

ama iyi ki yoksun çünkü sana ihtiyacım yok benim dostlarım ailem var çünkü

Son düzenleme:
seni seviyorum ama sevsem bile tkrar baslayamam çnku eski yaşananlrın yaşnmasndan korkuyorum herşyden korkuyorum artık

birazdan senle konuşmak istiyorum amabeni hiç anlamıyorsun ki senle nasıl anlaşacam ben

konuşmucam artık senle biraz kendi halimde olmak istiyorum..mümkünse sen de bi kaç gün bulaşma bana

Ben senden gideli çok oldu!
Bu telaş neden şimdi?

yine aklım çok karıştı...
doğru insan sensen senin hayatının her zerresi olmaya heyecanlı aşka hazırım
ya değilsen?

hmmm
iç dökme köşesi gibi olmuş gerçi ben bunları farzettiğim şahsiyetlerede söyledim ama;

mt beni dinleyecek olsa, ona derdimki bana yaşattığın herşeyi yaşamanı temenni ediyorum,
ve hayatımdaki ikinci aptallığım olan y bu yazıyı okuyacak olsa onada şunları demek isterdim ki dediğimi de belirtiyorum ayrıca, yerimseniben yakıştırdığım hiçbir sıfatı hak etmiyorsun:)

Doğum gününü unuttuğumu sanıyordun değil mi ? Yolladığım sürprize bayılacaksın aşkım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…