Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mangal yapmayi ogrenen o yaaaaaree kurban olayim beeen
haftaya pazar olsun da soyle tuumm dostlar bi pikmiikk yapalim.
ben de o guzel ellerden guzel guzel kofteler yiyeyim.
bu arada tosun pasa, bu sigara kacamaklarin da bitmeli artik.
gunbegun nefret ettigim o kokunun senin o guzel nefesine dolmasindan da nefret ediyorum.
ama yavas yavas olacak, tez canli olmiycam

Hala gelmiyor mu yazdıklarım ???

her şey yolunda

Son düzenleme:
Çok özledim ömrüm. Öyle çok özledim ki seni yazacak kelime bulamıyorum sen bi gelde.. Sımsıkı sarılacağım kemiklerini kırana kadar
Ne kadar suratsız olursan ol, seni hep daha çok seviyorum.

Nefretim o kadar büyükki sana, bana en büyük zararı veren kişilerin başındasın yıllardır içimde tuttuğum kinim gittikçe yaklaşıyor sana.Sanmaki unuttum, aradan yıllar geçince kendi gücüm olmaya başlayınca sustun ama çok geçti artık.Unutmalıymışım asla! sen öyle bir durumda kapıma geleceksin ki Rabbimden istiyorum bunu yüzüne bakmayacağım! kalbin benim kalbimin çektiği acılar içinde yansın nasıl ben geceler boyu Rabbime yalvardıysam sende yalvar istiyorum.Herkesin hakkını yiyerek kendine yuva kurdun, herkesin bedduasını aldın, ağlattın onlarda unutmadı sadece zamanını bekliyorlar.Hep senin evladındı, peki ben!Kul hakkıysa bende sana,kardeşine ve annene hakkımı helal etmiyorum.

Şuan sana yazamadığım için buraya yazmak istiyorum.

Ne demek ben xxx gidiyorum telefonu kapıyorum.E be adam sen oraya hani gitmeyecektin madem gidecektin telefonu niye kapıyorsun.Bi açıklama yapmaz mı insan ya hesabını soracağım

İlerde maçlarına izin vereyim diye dil döküp beni kahkahalara da boğarmıışşş
Kurban olurum seni verene sevdiğiiim

Yorguunnnluuukkktaaann ölüüciiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm amaaaa nasıldaaaaa güzeeell talan ettikk otaağtepeyiii ohh miiis günün sonunda ayrılamadıııkk ablikooo sen ve beeennn makaranın dibinee vuruoooruuzz halaa Allah'ım nazarlardan saklasın

vay arkadaş, bu kadar çok hoşuna gideceğini bilseydim daha önce zayıflardım

Çok çok güzel bi gündü Benim çocukluğumun seninse gençliğinin geçtiği o sokak! Hiç ayrılmak istememiştim oradan 3 sene önce de... Bugünde aynısı oldu işte... Şaşkın ve tuhaf bakışlara maruz kaldık :78: Ne de olsa hep uç noktalardaydık! Sen ve ben. Olması en imkansız çift Ama aşk'ın önünde duramıyor işte hiçbir güç!

Heeeeeey erikliiiiii, aşkımızla eri bu yaz Belki 1-2 sonra da minnak bebişimizle inlenir o sokak O da annesi gibi ilk kez o sokakta biner bisikletine... Belli mi olur!

Hadi geç artık son 47 gün

Bu aralar İstanbul havası gibi...Bir gün yağar bir gün açar...

Kalbim şuan benden 272 km uzakta atıyor...
Sağlıkla git gel bitanem.Sana çok güveniyorum ve herşeyin yoluna gireceğini biliyorum...
Kalbim,dualarım seninle...
Seni aşırı derecede çok seviyorum

Son düzenleme:
İstanbul sen ne kadar güzelsin,aşkla daha da güzelsinn

Dün çok eğlendikk çok güzeldii turkuazoo'da korkup nasıl da sım sıkı tuttum ellerini

Keşke rahatsızlanmasaydım da daha çok gezebilseydik sevgilim ama o telaşlı hallerini,korkuyla gözümün içine bakmanı hiç unutmıycam

Keşke her gün pazar olsa

kalp sever oysa ruh da kalpte sonradan acısı çekermış.

çok yorgunum bu beden yorgunlugu degıl.ruhum yorgun ucsuz bucaksız afal afal mıllete bakmakdayım.
bilmiyorum olmam gerektıgı yerdemıyım yoksa olmamam gereken yerdemı.bıraz zaman ver kalbım bana sabır edemezmısın aklım dıyor verme kalbım dıyor ver sonradan pişman olma .hep böle arafta kalmak zorundamıyım anlamıyorum mutuluk huzur bu kadar uzakmı bana bılmıyorum.kalbımı sıkıyor bırısı acıyor nefes alamıyorum sankı

sevgilim nisanı da yarıladık sayılır
çok az kaldı be.. artık bunu diyebiliyorum ya..
hep çok var daha diye mızmızlanıyodum ama gerçekten çok az kaldı aile olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…