Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocişim seni çok özledim seni evimizde bekliyor olmak çok zor

aşkım bugün çok huysuz çok gergindim farkındayım ama şu problemi çözene kadar bu devam edicek işte
biliyosun beni.. en ufak şey gözümde koskacamn oluyo
yarın çözülür belki he, akşam da ailelerle hep beraber güzel bi akşam geçiririz
keşke düğüne kadar diğer bütün sorunlar dursa.. işler güçler beklese.. herşey düğünden sonraya kalsa
ne güzel olur di mi

Hadi hemen cumartesi olsunn jet hiziyla al beni isten askim. Evimize bakalim hayaller kuralim. Ben sana miss yemekler yapayim. Cok heyecanliyim uzun zamandan beri ilk defa... Rabbim izin verirse kendi evimizde mis yemekler hazirlicam sana. Sozun var unutma ciceklerle geliceksin. Yerim seni ben ya

Hangi kız sevgilisin bir sürü 'kız arkadaşı olsun ister' deli oluyorum

Bu huylarımı yenemem ben , biz yine biz olamayız ...

Hafta sonu mükemmeldi sevgilim.
Aile ziyareti güzel oldu şansımıza hava da güzeldi bahçede mangal keyfi ve koyu sohbet
Daha ne olsun

ya doğmasaydın ... ? varlığın ve bana karışıp katışman en büyük mucize ! Sen benim kaderimsin. İlk kez böyle kesin konuşuyorum bilesin.. İlk kez böyle "tam" aşk halindeyim .. daim olsun .. upuzun ömrün olsun .. İyi ki'lerle geçecek 16 nisanlarım bundan sonra.. Seviyorum seni yarim.. doğum günün kutlu ola..

Ve ßen daima, sahip oLamayacağın en iyi şey oLacağım ...

Vicdan satin alinabilir bir sey olsaydi keske...

Dugun, dernek, zaman, mekan, ask... nereye kadar onemli? Belki cok, coooook...

Ama hicbir sey saglik kadar degil, hicbir sey huzurdan kiymetli degil. Sukretmek, her seyin basi, sukrediyorum ama su gibi gecen su zamanda artik hicbir seyi onemseyemiyorum. Sanirim hayatimin en iyi dersini aldim o haberden sonra, ki hala kendime gelemiyor olmam ve arada gozlerimin yasarmasi bundan...

haftasonu sensiz geçti bugün 4. gün aynı şehirde değiliz sen 1 2 ay yokken ben ne güçle dayanmışım şimdi dayanamıyorum bu akşam geliyorsun yaa öyle mutlu ki içim birdaha gitme hep gülüyorsun ne oldu kıymetimi anladınmı die sanırsam birdaha izin vermicem uzaklara gitmene nefes alamıyorum sensiz buralarda

akşama kestane şekerimide getir ama benle gezdiğin yerleri şimdi tek dolandın ama büyüyoruz artık iş ügç yüzünden uzaklara gidebiliriz

ayrıca haftasonu için heyecan tavan bayılacak gibiyim düşününnce heyecandan ellerim titriyor herkes bizde olucak teyzemler dayımlar anne tarafım tam kadro :)))) sizinkilerde öyle olucak ve biz güzel bir adımın başlangıcını yaşıyacağız Allahın izniyle aşkımız taçlanıcak güzel günler çok yakın ve biz 6 senedir el eleyiz

Gün sen bana gülen gözlerinle bakıp "Günümüz aydın olsun oyun arkadaşım,bugün inanıyorum güzel şeyler başaracağız" dediğinde ayıyor

benim canımmm kayınbabacığımmmm ikinci babam benimmm nasıl güzel yürekli bir adamsın sen

balkon demirleri pembe olsa güzel olur muydu acaba dedim diye mi günlerdir uğraşın... Sen yorulmasaydın keşke günlerdir bulsan da bulmasan da bir ne renk olursa olsun ne önemi var ki

İyi ki senin oğlunla evleniyorum babacığım... İYİ Kİ!

hiç mi bişey değişmicek, hep aynı mı kalıcak böyle mi gidicek. halbuki dün ne güzel başlamıştım güne umutla hırsla, yine içimdeki yılmışlık bitkinlik dış etkilerle ortaya çıkıverdi. senin payın büyük bunda. beni en çok sen etkiliyorsun çünkü. belki sen olmasan ben çoktan çalışıyor olurdum biliyor musun. kafama bu düşünce gelince kovuyorum ama belki de doğrudur bilemiyorum. odaklanma problemi yaşıyorum. ben hayatta herşeyi sırayla yaptım. okula giderken bile ilişki yürütemezdim. şimdi ilişkim varken iş bulamıyorum. odağımda sen varsın. ne yapıyım senden mi vazgeçeyim, ne mümkünn. ben bu güne kadar neyden, kimden vazgeçtim ki? hiçkimseden..

yorgunum sende yorgunsun. konuşmak dahi gelmiyor içimden. gözyaşlarım bişeyi değiştirseydi şimdiye kadar değiştirirdi. herşey ne kadar kötü duruyor şöyle bi okuyunca. halbuki sen daha dün akşam beni kahkahalara boğan adamsın, beraber güldüğüm, gülen yüzüne aşık olduğumsun. beni sevdiğini biliyorum hemde çok seviyorsun Allahıma şüküler olsun ki bende seni seviyorum. bakalım sevgimiz aşkımız neleri yapabilecek.. umarım buraya hayal kırıklığımı yazmak zorunda kalmam. mutluluğum olsun yazacağım satırlarda..

Canım malum, yarım eksik..
Bu kadar mı kolay çeker insan sevdiğinin şakaklarına tetik ?

Çook özlediim senii ÇOOOOK ! :26:

Şu 4 gün geçse de sana kavuşsam.

Seni kaybetmekten ve değerini bilememekten ve Yüce Rabbime hesap verememekten korkuyorum.
Belki de çok fazla korkuyorum ...

ÇÜNKÜ; BEN iLK DEFA SEViYORUM...

ATTİLA İLHAN. .

Onca şeye rağmen sen varsın diye gülümsüyordu yüzüm;gün batsada uyusam ne diye? evet doğru tahmin :) yalan değil ! bazen düşündüğümde hani beni hepbirlikte öldü sandmıştınız ya garip ama hep öyle mi kalsaydım akıkıllarınızda diye düşünmeden edemiyorumama ben hala seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…