Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu farzetki topiği neler gördü be

Son düzenleme:
Senide Rabbime havale ediyorum başa çıkamıyorum senin suskunluğunla, diğerlerinin edepsizliği ve vurdumduymazlığıyla.Yanımda olman gerekirken şu sınav dönemimide burnumdan getirdiniz el birliğiyle günlerdir, hiç birşey demiyorum artık size

Ne düştün gözümden beee

Seni tanidigim icin mutluyum...
umarim arkadasligimiz devam eder..
seni ozleyecegim

Nolursun gel ve beni dogduguma pisman et nolursun !!!
Bakalim o zaman ben mi dogduguma pisman olucam yoksa sen mi bana bulastigina pisman olucaksin.

Biliyor musun? Aldatmanın -bilinen ve kabul edilen tarifi- aslında o kadar masum kalıyor ki bazen... İşte bugün, "bunun ne kadar doğru olduğunu" bir kez daha gördüğüm günlerden birini yaşadım sayende... İnsanların aptal olmadıklarını da ne zaman anlayacaksın? hiç bilemiyorum ve buna zaten hiç değinmeyeceğim bile... Çünkü; yaptığın şeylerle "hem insan hem de kadın olduğum için, dahası senin adına da" o kadar utanç duyuyorum ki; diğer şeylere sıra gelmiyor inan... Umarım bir an önce sen de kendini fark edip, içinde bulunduğun halleri düzeltirsin... Senin için dileyebileceğim en iyi şey ve yapabileceğim tek şey bu ne yazık ki !

O kizin oyle hickirarak agladigini gordum ya... lanet olsun ya lanet olsun, boyle insanlara boyle duzene...

Icim parcalaniyor, nasil bu kadar ruhsuz olabilir bir insan! Bir de sehrimin camiinde namaz kiliyor! Seni toprak kabul edecek mi be adam! Sen bi insani parayla susturabilecegini sandin ama yanildin! O kiz caresizligi, itelenmisligi koydu gozler onune ama satmadi serefini 3 kurusa. Belki bir gun caresiz kalirsan sende anlarsin.

YAZIKLAR OLSUN.

Son düzenleme:
Sabret ömrüm birazcık daha sabır sadece...

Son 19 Gün, kavuşacağız, yine bakacağım hiç bıkmadığım gözlerineee

Elini çabuk tutsan iyi edersin ahbap!

Sabrımın sınırlarını zorluyorsun.

Veya gel elimden çabuk tut, ben daha fazla uzaklaşmadan..

bi kere daha sarilmak istiyorum..
uzun uzun, skica..
biraz ihtiyacim var gibi

yaa ben seni ozledimm
konussaydik keske, bu gece ihtiyacim vardi epey bi..
hem bensiz ilk is gununun nasil gectigini de merak etmiyor degilim

dün akşam ayrılmak çok zor geldi yine sevgili ya.. ama az kaldı, hem de çok az
son 68 :123:

Gözlerindeki okyanusta küçük bir "Adam" olsun istiyorum...

Her guzel seyın bır sonu vardır dun gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…