Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işi gücü bıraktım kk da takılıyorum.. akşama toplantı sırasında yüzüne işte böyle " " bakıcam geçen haftanın gerilimi yeni çıkıyor daha ne yapayım. geç olsun güç olmasın

keşke gelip konuşsaydın benimle anladım bizim arkadaşlığımız merhabadan ileriye gidemez boşuna kuruyorum kafamda

şu an yanında olmak,başımı dizine koymak isterdim...gözlerinin içine içine bakmak,sana doyamamak...

çok yazık gerçekten
egoistliğin de sınırı var
aşmak için çok mu uğraştın ?

her hayatım dediğinde içimi eriten,bitiren adam.. :97:
yarın iki sınavım var ve ben çok yoruldum.. :78:
gel bi sıkıca sarıl bana aksın gitsin tüm yorgunluğum

çocuk gibi bana jelibon ve süpriz yumurta almana bayılıyorum ne yalan söyliyimm

Ama ben çok özledim seni. Çok özledim. Ne anlatacak kelime bulabiliyorum, ne de bu hasreti taşıyacak kadar sabır..
Gel gel ki hasretin azalsın, gel gel ki yüreğim bayram etsin.

Totem mi bu? Totemse ben de yapmak istiyorum. Ise yariyo mu? Hos ihtiyacim yok cok sukur.

Son düzenleme:
Üzgünüm Beni hala tanıyamadığın için... Beni anlamak istemediğin için....
Çok kötüyüm

anlayabilirmi bilmem ama soyleyeyim en azindan rahatlarim.merak ediyorum hicmi dusunmuyorsun birgun bu yaptiklarimizin hesabi sorulacak.o guclu gucsuz zengin fakir sahipli sahipsiz esit olacak.senin borun topragin altinda otmeyecek.rabbim herkese esit hesaba cekecek eamelimizden baska birbirimize hicbir ustunlugumuz olmayacak.ayrica sen zulmetmekten zevkmi aliyorsun sevindirmeyi mutlu etmeyi dene sende kazan bende nedir kucuk daglari benyarattim havasi senin havanda soner birgun keser doner sap doner elbet bu hesap doner.. rabbim bizi zulmedenlerden eyleme tesekkurler konu acan kardesim

Televizyonda seni her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor, vicdansızlığın, şerefsizliğin suratına yansımış. Ama hala seni nur yüzlü sanan tipler var. Senin o nur (!) suratına tükürmeyi istiyorum, hatta kedimin işemesini istiyorum ağzının içine içinePsikopat yönümü ortaya çıkartıyorsun...

sınava kadar tek tabanca olmak gerek sanırım
içimden bir ses böylesinin iyi olduğunu söylüyor
sebebi ben de bimiyorum.
:97:

Rabbim bana yardım et sınavlarımdan başarıyla çıkabileyim istediğim yere ulaşabileyim:)

Beynini kullan; zarar etmezsin.

Dün beyaz eşyalarımızı seçerken nasılda içimiz kıpır kıpırdı.
Çocuklar gibi heyecanımızı gizleyemedik. Ama çok içime sindi sevgilim hepsi. Teşekkür ederim

heyecanım tavan ve en üst seviyede hop hop atıyor kalbim gellll haftasonu gel çok değişik bir heyecanmış şu durum evdeki hummalı hazırlık elime temizlik malzemeleri almamıştım ama yapılıyormuş isteyince herşey yapılıyormuş haftasonu çabuk gelsede ilk adımızı atsak mayıstada aşkımızda baharı yaşasakkk geç zaman geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…