Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız seni yolarım haaa.. ne demek "sevgilin o kadar da güzel değilmiş" neyse erkekim vermiş ağzının payını.. ama seni ilk gördüğüm yerde bakışlarımlan dövücem.. avcunu yalarsın benim yiğidime asılmak neymiş gördün işte. aldın mı cevabını. sen benim sevgülümün kapısında köpppek olamazsın kaydirigubbakcemile3

bugün kırılacak bir kalbim yokmuş gibi davranıyorum önceki kırıklarımı topladım yerden artık kalktım herşeye inat

kıskanıyorum senın bu kadar rahat olmanı
benım burada basımda iş güç bir ton şey varken, sen gezip tozuyorsun artık çok kızıyorum
ve beni özlemiyorsun anladığım kadarı ile

Senden nefret ediyorum. Senin için üzüldüğüme inanamıyorum. Aşık bile değilmişim ki ben sana. Offff yaaaa offffff....

Ne yapmaya çalışıyorsun bir bilsem,
Bunları söylemeden bigün önce sana olan özlemimden dolayı çok kötüyüm başım ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum keşke yanımda olsan sımsıkı sarılsam sana,keşke hemen evlenebilsek diyordun. Şimdi de benim hiçbi zaman istediğin gibi biri olmayacağımı,senin kölen olmadığımı bana bazı şeyleri zorla yaptırmaya hakkın olmadığı söylüyorsun.
Peki neden yaptırıyorsun o zaman neden kısıtlıyorsun?
Beni olduğum gibi kabul edip benimle birlikte olmak varken kolayı seçip neden kaçıyorsun?

Az şey mi yaşadıklarımız,belki bi kadının kırk yıllık kocasından görmediği şeyleri yaptın bana. Her zaman yardımıma koştun.Şuan burda söyleyemediğimi biliyorsun ama o yaşadıklarımız ve sen bana sarılıp "Beni sakın bırakma bu hayatta beni seven sadece sen varsın sen olmasan ben yaşayamam." dediğin gün o sözlerin yalan mıydı?

Bi hafta olmadı kimsenin senin beni sevdiği kadar sevemeyeceğini söylüyordun ben öyle şey olmaz dediğimde kızıyordun bana. Bunu açıklamaya çalışıyordun.

4 ay ayrı kaldığımızda her gece yastığa başını koyduğunda beni düşündüğün(benimde seni düşündüğüm gibi)doğru değil miydi?

Hadi senin istediğin gibi biri olmadığım için bi sebep sun bana.

Yok internetten ürün sipariş ederken numaramı vermişimde google'dan kolayca bulunuyormuş da numaram(ben neden bulamadıysam).
Yok sana ulaşamadığım için arkadaşına nerde olduğunu sormak için mesaj çekmişim de.Bunu nasıl yaparmışım millete nasıl mesaj yazar mışım?

Hadi söyle bu kadar b...k'tan sebep miydi bizi ayıran. Eğer öyleyse hiç durma nolur. Bir yıl dile kolay öyle böyle neler atlattık ne engelleri aştık. Şimdi bu kadar saçma bişey yüzünden benden ayrılıyorsan,iyiki ayrılmışım derim.

Ben seni sevdiğim için o kadar şeyi göze alabiliyorsam,sende benim için bişeyler yapabilirdin.

Artık gerçekten istemiyorum seni de sevgini de....

senden asla vazgeçmicem;gözlerinde cenneti gördüğüm adam...çünkü senin adın aşk...çünkü yanında olmalıyım ben...seni çok özledim çook:asigim:

eğer içimi gerçekten acıtırsan Allah sana umduğun kişi ile mutluluk yerine hüsran ve kocaman bi mutsuzluk , pişmanlık verir ıNŞALLAH

evet benı sevmedıgını hıssettım tesekkur ederım

umarım cok pısman olursun bunlara hemde cok pısman su an gozumden yas gelmesıne sebep oldun ya

bısey dıyemıyorum sana demıyorum ama dogru eş... hoşaftan ne anlar...

ınsallah o kızdan tıksınırsın ınsallah senın ıcın hıcbır degerı kalmaz

Son düzenleme:
Dün ilk defa sana karşı hislerimin şekli değişmeye başladı...
Helal olsun...
Ne diyeyim ki?
Aferin sana böyle devam et!

ben sen sevıyorum ya hemde fecı senınleyken en ufak seylerden mutlu olup huzr bulabılıyorum sen benım huzurumsun..

aşkım valla yeetr artık gına geldi ben susdukça yüz verdikçe tepeme çıktın bıktım senin bu arkadaş sohbetlerinden ne zaman sorsam dışardayım ya sana soruyorum elini vicdanına koy ben sana kıyamazken gece gündüz çalışıyor yorgun olur haftda 1 görsem yeter die düşünürken sen her buldugun fırsatta onlara koşuyorsun bu sefer cok kızdım atmıyorum mesaj falan ne zaman aklına gelirsem sen yazarsın bana ona görede cevabını alırsın benden

Dünya malı zenginin olsun.... Ben, senin kadının!

Zaman Olsaydı da Sana DOYSAYDIM,
Hiç Geçmedi ki AŞK
Hiç Bitmedi ki AŞKIM.
Canım Alsaydın da Yine Kalsaydın,
Hiç Sevmedin mi AŞKIM ??

Çok özledim...opuyorumnanaktan Az kaldı ,geleceğim.opuyorumnanaktan

kaçamayıpta saklanan kedicikler gibi, sığındım senin sıcaklığına...
sevemiyorsan Ankara'yı benim gibi, kaçalım yine bozkırlaraaaa <3 <3 <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…