eminim ki yarın da çok güzel olacak aşkım
iyki doğmuşum diyeceğim kendime iyki seni tanımışım..
seninle birlikte en güzel doğumgünlerimi kutladım 5yıldır
aslında seni tanıdığım gün doğumgünümdü
ve en güzel hediye sen oldun bana Allahımın verdiği en güzel hediye..
seni çok seviyorum ve seninle ömür boyu mutlu olmak istiyorum
5değil 45.doğumgünümü de sen yanımdayken kutlamak istiyorum
iyki varsın aldığım nefesin tek sebebi..
iyki varsın bana her günümü doğumgünü tadında yaşatan insan..
seni deliler gibi seviyorum..
Daha az ses yapıyorum odamın kapısını bile usulca kapayıp, daha kısık sesle konuşuyorum, artık evin ziline bile basmıyorum, anahtarımla açıyorum kapıyı; ki yokluğuma alışın siz üzülmeyin diye... Evde daha az duruyorum bu hem yoğunluktan hemde kaçış biraz, alışın diye...
Biraz yürüyüş bol nefes!
Belki çok uzağa 'gelin' gitmiyorum ama biliyorum ki bu ayrılık bi başka!
Bazen sizi üzmemek için kendimi üzüyorum, odamda sessizce ağlayıp günlerin geçmesini diliyorum, ama sizden asla kurtulmak istemiyorum!
Allah yokluğunuzu göstermesin bana, daha dede ve anane olacaksınız inşallah... seni unutmadım dayı
Sizi çok seviyorum...
Keşke okusanız çünkü neler hissettiğimi anlamanız çok zor
zam mı aldın sen şimdi hem de beklediğinden de mi fazla
biz bu sayede hayallerimizi daha mı kolay gerçekleştiricez
aynı performansı kendimden de bekliyorum, umarım ben de daha çok kazanabilirim sevgilim
Yanıma gelmene az kaldı. İçimde deli gibi sevinçle koşturan çocuklar var. Ve ben, hiç olmadığı kadar seni seviyorum belki de. Tanıdığım ilk adam değilsin ama; inandığım ilk erkek sensin.
Saçma sapan sebeplerden surat niye yapıyorsun anlamıyorum, anlam veremiyorum davranışlarına.. Yanımdayken bile bana kıyamaz uzatmazdın aramızda mesafeler var diye ne değişti ? :26: Birde demiyor musun içime ata ata kafayı yedirtcen bana diye sen misin içine atan ben mi ? Askerlik psikolojisiymiş peeh bekleyenin psikolojisi ne olacak beyefendi ? 370 gün aramayacağım diyordun dün, hayırdır dayanamadın aradın ama sustun.. Konuşsan özür dilesen zor dimi? Sen bana nasıl davranırsan öyle davranacağım herşey karşılıklı.. He bir de seni çok seviyorum uyuz öküzüümmm!. :114:
k...ım senle belki çok üzün süre konuşmadık ama hayatıma aniden girdin sanki yıllardır beklediğimdin gülüşün bakışların öyle güzeldiki bana prenses gibi hissettirdin ve farkında olmadan sana aşık olmuşum bunu anladım ama geç oldu belki ben fazla ciddi düşündüm belki sende ya kısmet diye ama sonuçta kaybettik birbirimizi umarım hatıralarında aklına gelen biri olarak kalırım hiç hatırlanmayacak biri olarak değilde kendine iyi bak güzel gülüşlü balım s.s
Bu film hiç bitmez... :)amanda aman ben yokken pek bi üzülmüş benim bitanem kıyamam ben sana o yüzden kendini diğer bayanlara verivermiş bu nasıl bi üzüntü ayol:26:şöyle bir açıklaman olurdu heralde:ben naaptığımı biliyomuyum sankihaklısın tabi ama elime geçme çok fena olcak
ben sana düştükçe, seni istedikçe kaçıyorsun ve problemimiz yok diyorsun ya...ne diyeyim ben...ileride hiç aramaz sormazsın...yok canım sana kırgın değilim,küskünlüğüm aşka...makus talihime...hem benim aşk neyime...otur kızım oturduğun yerde...