Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiçbirşey demiyorum sana
söylediklerin pes ettirdi beni
çok berbat bir gün geçirdim bugün

mail attım aplam ama msj atamıyorum ..saçma bi şekilde burayı okursun diye farzediyorum

Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.

sizi seviyorum kızlarımmmm, kardeşlerim benim
kk nın bana kattığı en güzel şeyler, iyi ki varsınız.. hayatımın vazgeçilmez bi parçası oldunuz..
bi gün konuşmasam yokluğunuzu çok fazla hissederim
kuzularım benimmmm oyyyyy aşka geldim

Senin için buraya yazdıklarımı okusan çok utanırım kii
Benliğim seni ne kadar çabuk kabul etti ona şaşırıyorum sadece
Sanki yıllardır tanıyomuşum gibi.. :93:

Yarın çok önemli bir sınavım var ama canım çalışmak istemiyor seni çok özledim.Elim telefona gidiyor numaranı tuşluyor ama arayamıyorum dışarı çıkıp derin bir nefes alıp içimdeki özlemin geçmesini bekliyorum, geçmesede aramama engel olmaya yetiyor alıştım artık birde burası var sen okuyamasanda sana yazıyorum...Aşk ne kolaymış hala aklım almıyor kocaman bir hiçmiş yaşanan herşey.Uğrunda ödediğimiz şeyler yalandan ibaretmiş.Canım acıyor, canımı yakarak unutmaya çalışıyorum, seni özlüyorum bundan sonra hayatımda senin olmayacağın fikri canımı yakıyor.Eskiden hissederdim özlemini şimdi kendime kızıyorum bazende acaba ona söylerken ben yeterince sevmiyor muyum diye yoksa hissederdin sende... arardın.Herneyse özledim işte umarım sende beni biraz olsun özlemişsindir.

Bu kadar çabana, fedakarlığına rağmen bazı konularda sana anlayış göstermediğim için çok üzgünüm.

şu an kendime o kadar kızgınım ki, bir avuç sevgi için çektiğim rezilliğe, düştüm ahmaklığa,ödün verdiğim değerlere bak.

gecenin bi yarısı arayıp beni sevgi sözcüklerine boğan sevgili
iyi ki varsınn!
senin o uykulu konuşmalarını yeğğrriim, mis kokulu yanaklarını ısırırımmm
ne zamandır böyle hayal kurmamıştık hayatım..
bugün tam 1 ay oldu sen gideli..
öyle özledim ki senii

Oyyy ben sizi sevmeyeyim de kimler sevsin.. Birtanesiniz benim için..
Gözyaşları içinde beni güldüren, hüznümü üzerimden silip atan güzellikler..
Hayatımın her gününe bambaşka bir anlam kattınız ikinizde.. Artık dünyam sizinle daha bir renkli.
Çok seviyorum sizi
İyi ki varsınız hayatımda..

bana bugün yine masal okuyacağın için çok sevinçliyim
bir an önce akşam olsun.
ama yine uyuyakalırsam kızma emi

üzerimde bişe var..
hadi hayırlısı diyemiyorum çünkü çok hayırlık bi durumda değiliz bence bu defa.
içim patlayacak gibi, ama kimselere bişe diyemiyorum,
içime atıyorum, atıyorumm.
konuyu sonuçlandıramıyorum, çözemiyorumm,
kendime bile cevapsız kaldımm.
cümlelerim bile tam deill,
umarım .............
umarım diyorum sadecee..

niye bu kadar şüpheliyim ki
bir "acaba" her şeyi mahvedecek gücü nasıl bünyesinde barındırır, şaşılacak şey. sadece bir kelime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…