Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ölüm bu kadar yakınımdaymış da görememişim...
Aynen senin bana bu kadar düşkün olduğunu bilemediğim gibi...
Her anımız ayrı bir sınav aslında sevgilim...
Başladığımız günden beri bir tek normal,sakin bir günümüz olmadı. Hep bir olayla sınanıp duruyoruz.
Rabbim hayırlara çıkarsın,elbet vardır bildiği...

fena dırdır edesim var sana evet sa-na

b-jwfhıwhmn ms şpkdmdaod adkpadq pğlaödşlıdpoq pokjhıwdnkjdhu
adoaıdamdjdwodojdoısd9wo oıoıdoıd09adıkd0*:84:dşlkapodıoqkdğ*
ladkopıdmdöı pkdld0admödk:88:mopodjd odopadkldpoaıdjakajdoıaudqkd boadoadjkdı :95: ndgad
sonraaaaaaaa:92:
s-
b-:111::111::111:

Bugün seninle yolda karşılaşmak çok güzeldi, resmen kalbim yerinden çıkacaktı.. Utandım başımı eğdim ne yapayım işteee utandım yaaaa:26:

Öyle stresliyim ki yanımda olsan kollarini sıkıp sıkıp stres atasim var,sinir ettin beni yaaaaaaaaa

bugün seninle 14 ayımız doldu aşk bebiciğim:103::119::118::127:

ama ne yazık ki bunu tickerımdan görünce hatırladım. dün geceden başlayan gerginliğimiz bugün de saçma sapan olaylarla daha da büyüdü. sen hiç kızgın değildin zaten bana hiç kızmazsın ki. hep gergin sinirli agresif olan benim. hayata karşı olan kırgınlığımın kızgınlığımın sonucu hep sana patlıyor. özür dilerim aşkımdan. ben bunları yapmama rağmen senin benden özür dilemen var bide. kurban olurum sana herşeyim. sen benim hayatımın şansısın, hayatta verdiğim en doğru kararsın. bana ben seni başının üstünde taşıyacak adamım demiştin, bunu yaptın sevgilim hep yapıcağını da biliyorum.

Allah seni kalbimden almasın, ömrüme yazsın:123: nice 14ayımız yılımız olsunn ömrüm, seni çok seviyorumm:69
:

7 Haziran'da askerden izine geliyorsun, İzmir'desin öyle mi ?
Hadi bakalım. Sevgilinle hasret giderirsiniz artık.
Bir de ortak arkadaşımızın duvarına "7 Haziran'da ordayım kanka" yazman da neden ki acaba ?!
Kime neyse ... Hah.
Özel mesaj atamıyorsun sanki. Anlayamadığım şey, tlfon numaran ben de yok vs.
Ama yine de beni kendinden haberdar etmek istiyorsun!
Beğenicem ul.n ! Maksat p.çlik değil mi?

Son düzenleme:
Akşama kızartılmaya çalışırken hafif yanmış tavuk pane vaarrr
Elimden bunu bile yer misin kiii?

Yeni evlinin günlüğünden

sevgili müdür'cüğüm çok hastayım. neden bana 1 hafta kafa izni vermiyorsunuz ki

Bir sevgili atasözü olarak; "parmağındaki yüzüğün gerektirdiği gibi hareket et!!"

Zaten ağlamaya yer arıyorum,bir de sen bu kadar üzerime düştükçe gözyaşlarımı tutamıyorum ben.
Tanımadığım numaraları açmadığımı bildiğinden bana tek tek isimleri çıkarıp bulman kıskançlığından mı sahiplendiğinden mi bilmiyorum ama seviyorum ben seni...
Çok seviyorum koca adam!

Allah her kadına huzur kokan bir erkek nasip etsin... "Amin!"

Uyan hadi uykucu sevgilim karpuz kesicem bak

oyşşş çok sıkıldım artıkkkk! yngın var diye bağıracam yaaaaaaaa! seni özledimmm :123:

sana sölemek istediğim okadar çok şey varki keşke okuyabilsen ama sen bu yazıyı görsende okumak istemzsin neden acaba
her zamnki gibi konuyu değişritisi kırmadan belki belki bağırısın yani yinede istediğim şeylere kulak vermezsin
ama mutlu değilim bil... edemiyosun beni... söylediğin sözler yaptığın şeyler özlediğim şeyleri getirmiyo illada oğlum olcak illaki
kendimden nefret ediyorum kendim arada kaldığım için hayatımı heba ettiğim için ve asla mutlu olmadığım için üzgünüm keşke bunlara kulak verip okusan ((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…