Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün beni arayıp teselli etmen o kadar değerliydi ki benim için
herşeysin sen

içim sıkılıyo yaa, bak gene geçti o neşeli halim, çok suratsız biri oldum çıktım ben
neden neden nedeeeeennnn

böbreğim ,içindeki taşım kumum
fazla yemek yeme sana sarılamamaktan korkuyorum
çünkü yaz olduğunda hasretle koşiciim kollarına

kalbimi kırdın sana güvenmiyorum...sen tamir edeceğine daha bir cool oluyorsun ya...eh ne diyeyim...ailem de yanımda değil bu konuda...üstüne üstlük okulun işleri ve hastalığım....

Olmak istediğim küçük dünyamda sadece yapmak istediklerimi yapıyorum, sadece sevdiklerime, güvendiklerime kalbimde yeraçtım,herşeyin farkındayım ve bundan dolayı da huzurlu ve mutluyum, çok şükür Allahıma...

Son düzenleme:
Duygularıma esir oluyorum seni görünce... İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince? Ruh bedenden ayrılıyor cekimine girdim... Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim...

Telefonuna birazcık geç cevap verdiğimde merak eden, beni benden çok düşünen yar...
O yar iyi ki var

şu survivordaki duygunun ağzına ağzına bi çaksam ne sinir kalır ne stres

Son düzenleme:
Amacını gerçekten anlayamıyorum ve merak ediyorum vicdanın nasıl bu kadar rahat ? Ölüm var hiç mi korkmuyorsun ?

adın geçmesinnn dost meclisindeee
sayılmasın ibadetinnn hak secdesindeeee
canı gönülden ettiğin duaları duymasın rabbimm kandil gecesindeeee

BU ŞEHRİİİİ YAŞANMAZZZ KILDIN YA BANAAAAAAAAA
UYKUNAAAA HUZURR VERMESİN ALLAH

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN

Çok şımartıyorum sanırım seni
Biraz mesafe koymam gerek, üzgünüm

özlemekten çok yoruldum seni sevgilim
nolur ki artık geceleri yanımda uyusan saatlerce sana baksam
nefesini duyup kollarında dalsam ben de uykuya
gelsin artık o günler bi an önce
artık dayanılmaz bişey oldu bu hasretlik

Minik bebik biliyorum burayı okuyamayacağını ama farzediyorum işte.
Benim gibi yastığa 5 kala uyuyan birini bu saatlere kadar uyanık tutuyorsun ya
helal olsun sana.Seni seviyorum ama uykusuzluğu değil.

pozzo: ağlamayı kesti. (estragon'a.) onun yerini aldınız, bir bakıma. (lirik.) dünyadaki gözyaşı miktarı sabittir. ağlamaya başlayan biri için, bir yerlerde bir başkası keser ağlamayı. aynı şey gülmek için de geçerlidir. (güler.)

gece karabasanın ardından, güçlükle uyandığım o kabusun ardından senin mesajını gördüm bitanem.. hiç bilmediğim bi numaradan "seni seviyorum karıcım, sabah bu mesajı gördüğündeki gülümsemen yeter bana" demişsin bende seni çok seviyorum ki kocacım bi gelseydin artık gecelerim huzurlu geçseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…