Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hangi rüzgar attı seni
Niye döndün ki geriKimseler seni sevmedi mi ?
Umduğun gibi deli deliKüllenip giderken acılar
Kendi kendime yaşamaya
Donmuş bir göz yaşı gibi
Akmayan şu yaşantıma
Alışıyordum, öğreniyordum
Savaşıyordum, kusura bakma başarıyordum

Enteresan çiftiz vesselam.
Olaylara tepkimiz bile aynı.
İkimizde birbirimize kızıp aramıyor diye karşılıklı telefonları kapatıp uyudukmu yani?
Dondurmayla kandıramazsın beni.
Mavi gömlekte yakışmış hani.

Bana birsey yapmadin aslinda. Ama yine de birseylere alinip sana kendi kendime cok kizdim. Bayagi bir esip gurledim icimden. Hatta kisa bir sure küs kaldim sana. Seninse ruhun bile duymadi, soylemedim, zaten konusmamistik bir suredir. Hicbirseyden haberin bile yok, kizginligimdan filan. Ama neyse, sonra yine affettim seni. Bundan da haberin yok ama hadi yine iyisin.

Bak ne guzel kendi kendime küsüp barisiyom, haber bile vermeden. Kenarda kendi kendime yazip oynuyom ben. Boylece bir sorun daha atlattim kendi kendime bak. Napiyim, sorun bende, kendime madem diyorum boylesin, o zaman kenarda oyna, kimsenin huzurunu kacirmadan, kimseyi kirmadan. Keske herkes benim gibi olsa valla.

ana gibi yar olmaz ne kadar doğru
sen gidip ben seviyorum diye kağıt helva mı aldın ,onu damadından bana mı yolladın
ah annem ah iyi ki varsın.

gıcık, doğumgününe hazırlık yapayım diye mi gidiyorsun
ama ben doğumgününün sabahında yanımda olmamana üzülürsem?
tamam senin için önemli değil de benim için önemli. neyse hazırlık yapacağım için sesimi çıkarmıyorum, yine de hüzünlendim
ilk doğumgünümüzdü bu

aklım, gözüm, kalbim telefonda .. en son çarşamba günü konuşmuştuk .. bi arasan, huzurum olsan

şimdi ben bugün omzuna yatıp o çok sevdiğim kokunu içime çekebilicem mi
ah o nasıl da güzel bi his biliyomusun

Yine de kötü bir tek söz söyleyemem sana.
Sağ salim dön inşallah yuvana,ailene...
Allah'a emanet ol.

Ben her sabah kalktığımda
Düşüyorum bir boşluğa..
Ne yazıyorsa alnımda
Sen yoksun hiç yanımda.. :85:

Beni aramışsın ne hikmetse Rabbim nazarlardan korusun Çok şaşırdım ve çokta sevindim birdaha arar mısın bilemiyorum ama olsun bu bile çok büyük bir adım senin içinEn çok neyi seviyorum biliyor musun başka biriyle tartışınca küsüp konuşmuyoruz ama birbirimizle çekişe çekişe bir şekilde gidiyoruz ve kırılmıyoruz tabi hakaret yok hoşuma gidiyor seninle saçmalamak bak bugün o kadar yoruldum ama seninle konuştum ya hastalığımı bile unuttum:)))tekrar ara beni olur mu?

Ben son yazdıklarını beğenemedim.
Ama ne oldu şimdi benim burçdaşıma,hatunuma. :26:

Akşama Ebruyla Nihat gelecekmiş hayatım gelirken meyve kuruyemiş falan alırmısın

çikolatam bitti:106:
hadi yenisini getirr
gelmişken bir kahvemi de iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…