Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoksun...Biliyorum ve uzaklaşıyorsun git gide yine nerede yanlış var,yine ne yaptıım bi söyle Allah aşkına senin kadar bende yorgunum belki senden de fazla bu yorgunluğum...Kimbilir belkide buldun aradığın o sevgiyi eğer öyle bile olsa mutlu ol isterim inan ki...İçimdesin her saniye bunu bil bana yeter...

Ne de tatlı uyuduk öyle biz
Aşk sözleri fısıldaya fısıldaya uykuya dalmak tarif edilemez bi his....
Bugün de hayatıma hoş geldin sevgilim...

Geri dön geri dön ne olur geri dön uzanıp tutu ver elimi bi gün utanır diyemem ne olur geri dön......

Göbüşün acıkmadı mı? dersen açlığım gelir ki benim.
Göbüşümü ye sen benim

Lütfen o ev de tutulmuş olmasın.
Ya da bir başkasına söz verilmesin.
Lütfen bu kadar zor durumdayken ve tam gönlüme göre bir eve yaklaşmışken yapmayın bunu bana.
Allah'ım sen yardım et ne olur

Sen odaya öyle gülücükler ve yan bakışlar atıpta girersen ben eriyip biterim ama!
Maşallah boyuna,posuna,o olmaz olasıca huylarına

"Canın acıdı mı?" dedi...
Allahım Allahım sadece kan aldırdım diye canımın acımasına kıyamayan biri var hayatımda!!!!
İnanamıyorum ki...

Bazen bir durup nefes alıyorum

İçimde bir umut, bir umut..

Nasıl şey bir hatırla bir unut..

Bugün o baş ağrısı ve tabanlarına kara sular inmenin verdiği agresifliğe rağmen nazımı çeken ruh eşim, ne güzel de sevmişim ben seni

Birtanem benim sen haklı çıktın o kadar gözüm açık geziyorum birkaç saat olsada kandırılmaya müsait gezdim artık daha çok dikkatliyim:))Gözüm açık sağımı solumu görüyorum:))ve sana çok teşekkür ediyorum:)))Ha birde mesajını bekliyorum

Ölüyodum ! ötesi berisi yok bunun ölüyodum! İnanın bana onlar insan değil! üstümüze insanların ortasına gaz bombaları yağdırdılar! Oyuna getirdiler! Yılmadan devam edeceğiz! Ahh Sevgilim eğer seni o cehennemde kaybetseydim, bin kat daha ölürdüm! Direnişte, dirilişte el eleyiz hep biz! Hadi gene söyleyelim!

sık bakalım
sık bakalım
biber gazı sık bakalım!
maskeni çıkar
copunu bırak
delikanlı kim bakalııımmm

Son düzenleme:
Birtanem benim insanlar işine gelince nasılda dönüyor.Neyseki bize bulaşmadılar:))Şimdi derse gidicem konuşabilecek durumdaysan konuşuruz yoksada kısmet artık:)))

koyun sürüsü çan sürüsü..
arkadaş arkadaşı kırdı geçti ezdi.sildi.
çocuk gibi..
evet evet tıpkı bir çocuk..
başkalarının fikirlerine saygı duymayıp belaltı vurmak çok yakışıksız.
çanlı koyun sürüsünün kim oldu da belli hatta çobanı da!

ayıp ettin be arkadaşım.. hayretler içerisindeyim
biz arkadaştık senle.. hani çok severdik ya birbirimizi..
mesleğinden dolayı olaylara bizim penceremizden bakamıyosundur belki.. ama sen de o meslektensin bak bize burda rahat yürüyelim diye yolu trafiğe kapatanlar da o meslekten
yani insanlar vicdanlarınca seçim yapabiliyorlar, emir kuluyuz diyip göz yummuyolar olanlara
yani kimin koyun olduğu sanırım burdan da anlaşılıyo değil mi?

buradaki dostuz, kardeşiz lafları hep yalanmış demekkii..
kimse kimseyle aynı görüşü savunmak zorunda değil ve bu onların arkadaş olmasınaa engel de değil.
hiç yakışmadı bu davranış sanaa.

Sen gercekmisin suanda is yerinde derin bi sıkıntı yasarken az once attigin 'Seni seviyorum karicim, aksam seni arayacagim, kendine dikkat et" mesajinda gercek mi ne zaman canim aciyor o zaman boyle ılık bi mesaj atiyorsun

"Ben hep yanindayim" derken bugunlerimizi kasdetmis olmalisin

Adaletine kurban olduğum, sana şükürler olsunnn

bu arada 3 gün sonra benim aşklı poğaçam yanımda mıymış.. yiyecek miymişim ben onu.. hanimiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…