Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah bazen edilen duaları ahirete bırakmıyormuş, seni karşıma çıkarınca daha iyi anladım

resmen cinnet geçirecek kadar sinirliyim. allahım neden ben bu kadar safım, neden salaklık derecesinde iyi niyetliyim, neden her yardım ettiğimden KAZIK yemek zorundayım. üzülüyorsun, işinden olmasın diye üzerine iş alıyorsun, yardım ediyorsun, elinden tutuyorsun, arkadaşlık hatta yer yer kardeşlik yapıyorsun, özel meselelerinde hep hak veriyorsun hatta gaz veriyorsun ve sana KAZIK atıyor.. neden???????????? 2 günlük salak bir arkadaşı akıl veriyor. iyi ki benden bilmem kaç bin kilometre ötedesin, iyi ki bu gece dibimde değilsi, iyi ki iyi ki iyi ki .................

Aferin devam edin böyle arkadaşım demeye utandığım insanlar !

Bir-iki gün bari ara verin be ayıp. Kimi saatlerce boy boy mezuniyet fotoğraflarını döşer feyse,kimi de evleneli bilmem kaç gün olmasına rağmen bindallılı fotoğrafını koyar. gecenin bir yarısı..Üniversite bitmeden evlendiniz de ne oldu ? Miilet gider Mersin'e siz gider tersine.Önce düğün,arkadan mezuniyet fotoğrafları...Kocasız kaldınız sanki ! Yatın kocalarınızın sıcak koynunda ! Yatın,nasılsa kocişleriniz korur sizi her şeyden ! Memleket ayağa kalktı,siz neyin kafasındasınız ?

Son düzenleme:
Yaralarımı saramadan hayatımı kapladın...
Oysa ki ben seni uyarmıştım ki...
Benimle çok işin var çooook...

Canım benim... Çok teşekkürler çok...
Beni düşündüğün ve bir an olsun yalnız bırakmadığın için...

bugün herşey çok güzel ve özeldi çok değerli olduğum hissetirdiniz bana herşey en sade ve kaliteli şekilde oldu sırf mor bavul aradınız içime sinsin diye ben tüylü terlik istemem diyip tuturdum ve tüyü çıkan çok sade bir model aldınız sağolun kapeis olarak algılamadınız ama beni anladınız herşeyi en sade beğendiğimi gördünüz içime ne sindiyse o oldu ordakilerde şaşırdı kaynana görümce zorluyo alllaım diye biz ne kavgalar gördük sen ne şanslısın sen unutuyosun görümcen hatırlatıyo bende o benim ablam dedim :)benim için pervane oldunuz hala inanamıyorum çok zahmet oldum size indirimi bile benim annem yaptırdı annem kızıyoo sade ama pahalı şeler buluyosun gizcim maşallah sana tarzını iyi gördüm kızım sen derken doğru diyormuş iyiki çeyizini yapmışsın dedin ahhh annem ben girmedim bu işe siz soktunuz çeyiz iyi hoştuda bohça çok zormuş anniş sende gördün bugün damadına alırken

neyse neyse içime herşey sindi herşeyime koştunuz kollarınız koptu benim çeyizime alacağım şeleri bile adetinizde var diye kendiniz aldınız sen alma diye kızdınız sağolun ben bu günleride gördüm içim öyle güzel oldu ki 6 yıl sizlerle görüşmemiştim herşey resmiyete dökülünce tanışmak istemiştim bir annem ablam oldunuz ben hiç üzülmedim inşallah sizde üzülmemişsinizdir allah ağzımızın tadını bozmasın

bohçaya gereksiz desemde tarihe not gerekliymiş güzel oluyormuş bu işler tatlı dille en sade şekilde ve herşeyi tam istediğim şekilde bencillik etmeyerek yaptım sandıkta aklınız kalmasın die gönlünüzü yapıp tam tarzımda nasıl buldum miniş bişi şeker gibi ama

çok mutlu ve huzurluyum kimseyi üzmeden güzel ve özel gün geçirdim şimdi hgeyecanlanabilirim 9 haziran çabuk gelll lütfen

Taksim'deki birliği, direnişi göz ardı edip bayraklara takılanlara anlam veremiyorum..

Not= bazılarınızın içine hala ırkçılık var!

Son düzenleme:
ilk göz ağrım
aynı dileği tutup, ayları yılları birlikte saydığım... aynı günün hayaliyle mutlu, mutsuz her anı paylaştığım... canım ...
bugün o kurduğumuz hayallerin gerçekle buluştuğu gün senin için. bugün '0 gün' işte :123:

aynı yastığa aşkla, saygıyla, sadakatle baş koyacağın eşine ve sana ömür boyu mutluluklar diliyorum.

prensesiimm, meleğimm, kurabiyeemm lokumlarımın pastasıı
yolunuz her daim açık olsun

seni çoook çokk çok seven arkadaşın

Yine eski nazlı Laliş olduğum için şükürler olsun!!!

Nasipse el getirir,yel getirir,sel getirir!
Nasip değilse el götürür,yel götürür,sel götürür!

sana yeniden aşık oldum bugün, direnişte bile el eleydik, benim duyarlı sevgilim

Bir haftada hayatımı değiştiren genç adam, hep var ol hayatımda, hep böyle yanıbaşımda ol.

Gün boyu bana acıktın mı, canın birşey çekiyor mu diye sormaların; metrobüste tutunmam için özel yer açmaların, sahilde otururken üşüdün mü diye sormaların

Şaka mı bu yaşadıklarımız, daha 1 hafta oldu birbirimizi tanıyalı

Sen benim hayal gücümün de ötesinde bir armağansın, Rabbim hamdolsun binlerce kez :109:
Sen gülünce bahar rüzgarı esiyor sanki bana doğru

Gözlerin gözlerime değince ayaklarımdaki fiyonklar çözülüyor sanki :103:

Müstakbel hayat ortağım derken sana sarılasım geldi ama yapamadım, neyse bakalım acısını çıkarırım ben bunların genç adam :78:

gözlerini göreyim de günüm aydınlansın diyen insan
seni çok seviyorum
iyi ki eşimsin

buna da şükür dımı.. yarınların daha iyi olması için bunların olması gerekiyormuş kim bilir..
çok mutlu ol sen..

Canım benim dün sesini duyunca çok mutlu oldum, birazda kendime kızdım sonrasında yorgundun zorlamış gibi hissettim kendimi(Tabi ben zorlamadım ama olsunher zaman yanında olmaya çalışıyorum mutlu ol diye mesaj attım:))Birazcık gülümsetebildiysem bile ne mutlu bana:))

tombikim dün sensizlik çok kötüydü. sanırım gidişini izlememeliyim, ondan mıdır nedir gittiğin an başlıyor duygusallık.
dünkü evden bildiriyorum sana. yer yer ağladım, sessizlikten sensizlikten akşam 8 gibi uyumuşum kanepede. sabah dört gibi uyandım. sonra da uyuyamadım. evle ilgilendim yine... ama şunu anladım, sensizlik depresyon nedeni. ilerdeki olası ayrılığımızda ne yapacağım akıma geliyor, ne yapacağım bebek zaman duruyor sanki, hiçbir şey yapasım gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…