Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevdiğim çok aradım ki seni dün, yukarıya odana çıktım sanki önceki gibi arkamdan koşarak gelip beni öpeceksin gibi geldi ama arkamdan gelen yoktu. Olsa da, sen yoktun. Ceketine sarılacağım demiştim ya dolabını açar açmaz tam karşımdaydı. Askıdan aldım ve sıkı sıkı sarıldım ama kokun kalmamış. Annene yıkama dediğim halde yıkamış. Öyle zoruma gitti ki her geldiğimde ben onunla avunuyordum. Artık avunacağım kokun da kalmadı. Bulaşık toplarken yanımda olurdun yardım ederdin, ya da dışarıya çıkıp karşı camda dikelir beni izlerdin. Uflayıp pufladığımda ise beni kolumdan tuttuğun gibi kaçırırdın bahçeye.. Annen beni sorduğunda ise, hep benim karıyı çalıştırıyorsunuz kendiniz çalışın iki dünür derdin. Ah şebeğim ahh. Çok özledim seni..
Ben nasıl her zil çaldığında sen diye koşa koşa kapıya gidiyorum. Size gittiğimde de her araba sesi duyduğumda sen diye camın yanında dikeliyorum ama gene yoksun. Dün onca kalabalığın için de gözlerim seni ararken yalnız oluşum, sensiz oluşum içimi acıttı.
Hasretin içimde daha bi alevlendi. Daha bi özledim seni.. Gel artık yalnız kalmaktan, sensiz olmaktan sıkıldım.

Seni çok seviyorum, ama sensizliği hiç sevmiyorum be adam!

yorgunumm ey patron yorgun
kaç saat çalışıyorum bir de mesai...
hakkımı veriyor musun?! hakkımızı veriyor musun??
emek sömürmek güzel dimi!! hak almak..insanlara kendi malınmış gibi bağırdın ya bugün. bitti gözümde herşey .. bu kadar mı basit. insanlar oruç tutuyor diye "haram zıkkım olsun emeklerim size " demek.. işlerini mi aksattı onlar, kimin kime emeği haram acaba?!
hatasız insan olur mu...
birden mi kaf dağında yaşamaya başladın... ne zamandan beri kefeleniyor insanlar.
bir gün de otur özeleştiri yap. mal,mülk hepsi yalan..uyan..!!

Nasıl zıplattınız sinirlerimi tepeme , öfkemi burnumdan soluyorum .

Asıl sizi belediyeye toplatmak lazım !

Yahu madem korkuyorsun , bir zararsız köpeği siteden çıkarmaktan bi habersin .Dokunma o zaman o hayvana .Yazık yaaa.

Beni mahallenin delisi gibi bas bas bağırttınız , sokağa nasıl döküldüm bilmiyorum . Can yahu o can !

Neymiş efendim şikayet varmış , neymiş köpek besleyecek olan müstakil ev tutsunmuş. Ya koskoca sitede bir tane köpek mi çok geldi ?

Hadi çocuklarınız korkuyor , hadi siz korkuyorsunuz , bu nasıl köpeği siteden uzaklaştırma yöntemidir . O ipi sizin boynunuza sizden 3 kat büyük bir dev gelip dolasa , sonra korkudan çırpındığınızda daha da canınız yansa !!!

5 kat aşağı nasıl indim bilmiyorum , ödlek 3 tane adam bir köpeği uysallaştırıp tutamadınız ya !

Yok yok geçmedi daha öfkem , 1 saat geçti benim hala sizinle hesabım var !

(8x30)+(2x7)+4= 258

yine hesapladım işte, hep hesaplıcam
258 gün, tam 258 gün oldu

Yokluğun ORUÇ gibi dayanılmaz olsada, biliyorum gelişin İFTAR tadında olur !
Seni beklemek TERAVİH gibi uzun olsada, gülüşün BAYRAM tadında olur..

Bak gene becerdin sinir etmeyi her zaman ki gibi. Tam bi öküzsün! Ama ben o öküz'e aşığım

Aradan kaç ay geçti ama kırgınlığım geçmiyor sana.

Susmak istiyorum ama ona da izin vermiyosun.

Telefonları açmıyosam anla işte konuşmak istemiyorum

Artık sadece derdin olduğunda arayıp sorduğun bi arkadaşın yook

doğmamış bebeğime .....neden gelmiyorsun bnm canım bebeğim neden beni bekletiyorsun beni ve babanı üzüyorsun hqdi cennetinden kanatlan ve karnıma gel artıkk seni çok özledik ve çok seeeviyoruzzz

Benim Odun Sevgilim. Gelin ayakkabımla tacımı ne zaman alıcan be adamm erken diyip duruyosun. kızıyorum hatta gıcık oluyorum sana bazen beni eli ediyorsun... laf dinle be adammmmmmmmmmmmmmm

kuş kadar beyninle beni tehdit mi ettin sen ciddi ciddi ettin inanılır gibi değil.. ee ne oldu? hiç!! kim dedi sana benim merkez ofisten korktuğumu ama ben biliyorum, geldim ve işlerinizi bozdum, bahaneniz kalmadı.. eskiden saf saf yanlışları zavallı çocuğun üstüne atıyordunuz, şimdi sıkıyor değil mi? bana dişini geçiremezsin, uğraşma dişine yazık.. hem orada bir dişçi 2500 usd den başlıyor, para cebinde kalsın, bu gidişle burnunu dağıtacağım için o para estetiğe gidecek.. az kaldı geliyorum oraya !!

I ll keep you mine
bu 'seni kimselere yar etmem hatunum' demek oluyor değil mi
Ben bu sozunu böyle kabul edip huzurla uykuya dalıyorum, hayal gücüme izin veren bi ilişki yaşamak çok guzel

isim vermeden o kişiye sesleniyorum
evliligimin ilk yıllarını bana zindan ettiniz allahınızdan bulun şimdide agzınızla kus tutmaya calısıyorsunuz karsımda ama iş işten gecti o zeynep yok artık karsınızda
eger bir gün elime düşersen sana asla bakmam diyemiyorum önce vijdanım buna elvermez sonrada oglunu cok sevdigim için diyemem . seni hiç sevmiyorum cadı ...

Sen tüm kötü niyetinle kumdan kaleyi yıkarsın ama biri gelir tüm iyi niyetiyle oraya bir şehir inşa eder öylece bakarsın...

Dün kalbimi çok kırdın tamam çok üstüne geldim patladın bi anda ama senden beklemezdim :/ kırıldım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…