Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni o dükkana çivilemek istiyorum!!! ya da o telefonunu koyup da hiç bakmadığın çekmeceye de olabilir!!

Neden Sevgilim?
Beni mahkum ettiğin bu yalnızlık, bu çaresizlik, bu soguk geceler neden?
Sen yanımda yokken ne anlamı kaldı yaşamanın?
Gözlerin yokken görmek, ellerin yokken hissetmek.. Sensiz her sey anlamsız.. Her zerremle seni bekliyorum.
Gel, affet şu sevdiğini.. Bu kadar katı olma, o duvarları örme aramıza.
Sana ihtiyacım var..

ah be canımm ne çektin benden şu 3 günde
kaç gündür sırf ben bayan reyonundayım diye aldığın ürünleri akrabalarına dağıtıp iyi hayır duası almışsındır.
bugün reyon değiştirdim geldin yine beni buldun
hele o ben sana aşık oldum demen kızlar akşama kadar konuştular bu olayı.
müdür de duydu tabii neyse ki bu tür şeylere yapabilceğimiz bişey yok demekle yetindi.
kahve içemeyiz diyince baya üzüldün ama yok alamadım senden o elektriği sende züppe havası vardı kusura bakma
yarın da gelmezsin inşallah yüzsüzlük edip

Başımı göğsüne yasladığım andaki huzuru başka hiç bir yerde bulamam sevgili... :127:

Kızım delirdin mi yahu!gezme derdindesin,anlayışın mı kıt anlamadım ,gitti! 😵

sana çok kızgınım eğer bana düzgün bir açıklama yapmazsan o nefret ettiğin tavrıma maruz kalırsın

Ben sana nereden tutuldum ya? Nasıl bir tesadüftü ki o gün o odaya girdim de seni gördüm?

Bugün bütün yaşananlar gözlerimin önünden geçti... Film şeridi gibi derler ya öyle...

İlk tanışma, ilk el sıkışma, ilk bakış, ilk dokunuş, ilk öpüş...

benim şansım mısın şanssızlığım mı bilemedim kii :26: hayırlısı......

elimi tutup uyumanı,sırtını dönsen bile bana dayanmanı(sırf dokunarak uyuyabilesin diye) yerim ben senin......canımın içisin sen içiiiii.....

18-24 ekim arası bekle bizi Barcelona
ilk yurtdışı biletlerimize de kavuştuk bugün.. 'evlenince' diye ertelediğimiz bütün hayaller bir bir gerçek olacak canım kocacım

Ama ben seni çok özledim Çok özledim yüreğimin neşesi..
Kokunu özledim, seninle şebekliklerimizi özledim. Ki en çokta seninle mutlu olmayı özledim! :85:

Hayattaki her türlü olumlu-olumsuz yaşam senaryoları ölüm düşünülmeden uygulanır genellikle...Ama insan ne zaman hoşgörü duygusunu benimserse o zaman unutur olumsuz geçmişi....

kendimden bu aralar hiç hoşlanmıyorum, başkalarını benden daha çok önemsiyor

ne kadar şanslısın, seni yiyeceğime kendi etimi yiyorum
işte ben böyle bir insanım
kendımı yerim yinede boyun eğmem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…