seni o kadar çok sevdim ki seninle yaşlanmak için yemin ettim,hastalıkta sağlıkta yanında olacağıma yemin ettim ve şimdi çok hastasın ve ben çok yoruldum,çünkü sen iyileşmek istemiyorsun.sende beni çok sevdiğini söylüyorsun herşeyin olduğumu söylüyorsun ama beraber geçirdiğimiz günlerin kıymetini hiç bilmiyorsun.o kadar çok şey varkı sana söylemek istediğim fakat her konuşmamız tartışmaya her tartışma kavgaya dönüşüyor.tartışmakta bir iletişim şeklidir fakat sen tartışmayı bilmiyor saatlerce konuşup sonuca varmak yerine saçma konularla konuyu kapatıyorsun.üzerimde psikolojik şiddet uyguluyorsun ve beni baskın çıkmakla suçluyorsun.hiçbir fikrimin bir anlamı yok ki..ben sadece seninle huzurlu olmak senin iyileşmen artık evli bir adam olduğunu çocukluktan da çıkman gerektiğini düşünüyorum.fakat sen bencilce davranışlarına devam ediyorsun.sağlığın ile ilgili sorunlar,işinle ilgili sorunlar,maddi sorunlar,ailenle ilgili sorunlar,herşeyin önemli dünya senin etrafında dönüyor sana göre bir tek senin acıların var benimse susup oturmam hiçbirşeyden şikayet etmemem sana süreklli güler yüzlü davranmam gerek...sıkışınca da benim senin ilgili problemim yok diyorsun yok çünkü beni kafana takmıyorsun..acaba ben mi seni çok büyütüyorum gözümde..dışarıdan bakınca çok sert görünen bir adamk ama çocukça davranışlar,çocukça ilgi beklemeler,akşam yemeğini salonda tepsiyle ayağına getirtmeler,yemeğimizi mutfakta masada yiyelim diye sorunca ağlamaklı oluşlar ve yemek yememeler,gece yatmak uyumak bilmemek dolayısıyla sabah kalkmak bilmemek,saatlerce sabah ayakta dikilip hadi uyan artık hadiiiiiii diye bağırınca tınlanmamak uyumaya devam etmek,gecelerin çoğu salonda uyumak,,,,sayende zaten karanlık korkumu yendim yalnız yata yata,,offfffffffffffffffffffffffffffff sinirlerime hakim olamıyorummm..seni sevdiğim için sen iyileşene kadar katlandım ama iyileşmek için bir çabanda yok..biliyorum son 3 senedeir yaşadıkların hayatın sınavı çok zordu ama evlendin benimle bir aile olmak istedin..neden biraz daha güçlü olamıyorsun.hayatın sınavlarında beraber göğüz germemiz allahın izniyle beraber aşmamız gerek ama tek başıma yapamıyorum anlıyor musun?sana ihtiyacım var çocuklukları bırak artıkkk.benimle evinle ilgilen sevgilimken olan erkek nereye kayboldu,,,