Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün bana "senin buraya bir günlük gelişlerin benim gibi sana yanmış bir mecnuna verdiğin bir bardak su olur,46 günümüz geçsin de kevser havuzuma kavuşayım " mı dedin yoksa ben kendi kendime mi kuruyorum romantiklik sana çok yakışıyormuş sevgilimm...aşkın bize çok yakıştığı gibisen kelimelerin adamı değilsin biliyorumher hareketinde en kıymetlin olduğumu,aşkının sonsuz büyüklüğünü görüyor ve yaşıyorum zatenama kadın egomanyası sebebiyle arada da süslü,püslü cümleler duymak istiyordum tabi :103: teşekkür ederim bitanemmm...:98:sen bana hangi iyiliğin karşılığısın bilmiyorum ama iyi ki yapmışım o iyiliği şükürler olsun RabbimeBu dünyada ve ahirette cennetliği olalım birbirimizin inşallah

Son düzenleme:
Seni çok özledim.. bunu sana da söylemek isterdim, sadece yanımda olmanı değil gerçekten biz olmayı özledim, bana kıyamamanı beni özlemeni, sesimi duyabilmek için nerde olursan ol beni aramanı özledim..

Umarım ki daha fazla kırılmadan bi' şeyler kafana dank eder de toparlarsın her şeyimizi geri.. ha bir de bana "emret sultanım" demeni özledim..

Telefonun ucunda bile nasıl utandım kızardım bilemezsin. Sanki ilk kez biri bana seni seviyorum dedi. Ama belki de ilk kezdi. Bugüne kadar duydugum en içten seviyorumdu bu. Kimse bana, beni bu kadar kıymetli hissettirmemişti .. Sana teşekkür ederim. Bende seni seviyorum

Canıımın en dibiii senin o suratını mıncırasım, ısırıp, öpesiim geldi bugün
Neyse artık 6 gün sonra yaparıımm :112:
Sensiz bugün 53.GÜN! Seni çok özledim ben yaa.. Çok özledim kokunu ! Bu hasret yüreğimi yangın yerine çeviriyor gün geçtikçe :105:

Sevdiceğim...Sence ben bu yıl atanacak mıyııım dedin ya öyle içli içli
Şu yüreğim yandı kavruldu o an... Seni atamayanlar utansın yar..
Nasıl gözlerin parlayarak ders anlattığını,nasıl çabaladığını görüyor Rabbim.
Bu mübarek günde dua edelim...dua edelim de nasip etsin Rabbim hayırlı bir yere, hayırlısıyla atanmanı.
Tüm isteyenlerin

Sensizliğin son 7 günü bitanem,,,azda olsa hasret gidericez...

Bu arada gelince sarılcam öpcem yerine seni dövcem demen de pek romantik yani

Ağzını burnunu yerim ya ...

Bu mübarek gece de Allahım ikimizle olan dualarımızıda kabul etsin inşallah ...Seni seviyorum...

Son düzenleme:
Bu mübarek gecede dualarda buluştuk bu kez.
İkimizin yüreğinden de aynı dualar yükseldi:
"Rabbim sen bizi birbirimize hayırlısıyla eş kıl. Bize bu dünyada da ahirette de cenneti yaşayanlardan olabilmeyi nasip et. Senin rızan doğrultusunda birlikte musmutlu bir hayat yaşayabilmeyi nasip et." Amin.
Bir de senin "Bu dünyada da öbür dünyada da hurim sen ol." duan var ki, ona da sonsuz kere Amin!
Bu dualar tüm aşk dolu çiftlere de gitsin aynı zamanda, hayırlı kandiller.

seni o kadar çok sevdim ki seninle yaşlanmak için yemin ettim,hastalıkta sağlıkta yanında olacağıma yemin ettim ve şimdi çok hastasın ve ben çok yoruldum,çünkü sen iyileşmek istemiyorsun.sende beni çok sevdiğini söylüyorsun herşeyin olduğumu söylüyorsun ama beraber geçirdiğimiz günlerin kıymetini hiç bilmiyorsun.o kadar çok şey varkı sana söylemek istediğim fakat her konuşmamız tartışmaya her tartışma kavgaya dönüşüyor.tartışmakta bir iletişim şeklidir fakat sen tartışmayı bilmiyor saatlerce konuşup sonuca varmak yerine saçma konularla konuyu kapatıyorsun.üzerimde psikolojik şiddet uyguluyorsun ve beni baskın çıkmakla suçluyorsun.hiçbir fikrimin bir anlamı yok ki..ben sadece seninle huzurlu olmak senin iyileşmen artık evli bir adam olduğunu çocukluktan da çıkman gerektiğini düşünüyorum.fakat sen bencilce davranışlarına devam ediyorsun.sağlığın ile ilgili sorunlar,işinle ilgili sorunlar,maddi sorunlar,ailenle ilgili sorunlar,herşeyin önemli dünya senin etrafında dönüyor sana göre bir tek senin acıların var benimse susup oturmam hiçbirşeyden şikayet etmemem sana süreklli güler yüzlü davranmam gerek...sıkışınca da benim senin ilgili problemim yok diyorsun yok çünkü beni kafana takmıyorsun..acaba ben mi seni çok büyütüyorum gözümde..dışarıdan bakınca çok sert görünen bir adamk ama çocukça davranışlar,çocukça ilgi beklemeler,akşam yemeğini salonda tepsiyle ayağına getirtmeler,yemeğimizi mutfakta masada yiyelim diye sorunca ağlamaklı oluşlar ve yemek yememeler,gece yatmak uyumak bilmemek dolayısıyla sabah kalkmak bilmemek,saatlerce sabah ayakta dikilip hadi uyan artık hadiiiiiii diye bağırınca tınlanmamak uyumaya devam etmek,gecelerin çoğu salonda uyumak,,,,sayende zaten karanlık korkumu yendim yalnız yata yata,,offfffffffffffffffffffffffffffff sinirlerime hakim olamıyorummm..seni sevdiğim için sen iyileşene kadar katlandım ama iyileşmek için bir çabanda yok..biliyorum son 3 senedeir yaşadıkların hayatın sınavı çok zordu ama evlendin benimle bir aile olmak istedin..neden biraz daha güçlü olamıyorsun.hayatın sınavlarında beraber göğüz germemiz allahın izniyle beraber aşmamız gerek ama tek başıma yapamıyorum anlıyor musun?sana ihtiyacım var çocuklukları bırak artıkkk.benimle evinle ilgilen sevgilimken olan erkek nereye kayboldu,,,

Bitanem... seni o kadar çok özledim ki , İnan geldiğinde günlerimizi nasıl dopdolu , her anımı senin yanında geçireceğimin hayaliyle yaşıyorum şu an... şu bir hafta geçsin bir an önce
... Seni çok seviyorumm...:93:

Seni görmeden 1 yıl nasıl geçecek ? O da en iyi ihtimal,belki de 1.5 yıl.

Sen sabır ver Rabbim,dayanma gücü ver.

Su gibi aksın zaman.

Bugün seni gördüm ya fonda da o parça nasıl tutayım ki gözyaşlarımı ben söylesene aşkm bu kadar özlemişken seni göremedeğim 100.gün bugün elini tutmayalı,kokunu içime çekmeyeli,doya doya öpmeyeli tam 100 gün ...Tutamadım işte aktı gitti kavuşmaya son 7 gün artık az kaldı bebeğimmm seni seviyorum

fark ettim ki son iki yılda çekilen fotoğraflarda yalnız olduğum fotoğrafların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
ve anladım ki ben hayatı çift kişilik seviyorum.
bundan sonraki fotoğraflarımda da olman dileğiyle...

Özlemeye de devam edeceğim...
Sanırım eskisi gibi değil duyguların, tükendi mi bir şeylerin hayat telaşı mı başka basit hevesler mi sardı içini bilmiyorum ama ilk defa kendimi hiç bir şey yapmaya mecbur hissetmiyorum..uğraşlar veresim yok, içimde bir şeyler kırıldı, bu sefer beni ara ve bitanem her şey güzel olacak de, her şey hallolsun geçsin gitsin diye beklemiyorum, sadece Allahım eğer birbirimizin hayırlısı değilsek ve ömür boyu mutsuz olup mutsuz edeceksem hayırlı bir sebep ver de ayrılalım diye dua ediyorum...Artık sana güvenmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, kafamı neyle meşgul etsem bulamıyorum, ama inan ki o bıktığın hırçınlığım, tutamadığım çenem var ya onu bile özleyeceksin..çünkü şu an o bile içimden gelmiyor benim.

Kimler varmış içimde yoklama yaptım.
Deliler çıktı, cellatlar bir de şeytanlar..

Aşşkk

Bugün kalbime gireli taam 14 ay olduu

14. ayımız kutlu mutlu olsuun.. Yerin hep kalbim olsun sevdiceğiimm :109:
Yanımda olsaydın da bi güzel sarılsaydım sanaa öpseydiimmm

Beraber hayaller kursaydıık sarılıp :123:
Ama yanımda olmasan bile resimlerine bakıp aşık oluyorum tekrar tekraarr
:98:

[video=youtube;rc2jsjnt-HY]http://www.youtube.com/watch?v=rc2jsjnt-HY[/video]

Bu şarkıda benden sana gelsinn.. :119:

You'll never know, dear,
How much I love you.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…