Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni kır kır kır ondan sonra niye böyle soğuksun.
şu işler bitsin gitsin şöyle en sağlamından bi dayağımı yiceksin.

Bugün attığın resimlerine bakıyorum da sanki karşımdasın gibi ama dokunamıyorum, soluyamıyorum nefesini içime.. Öyle tuhaf oldum ki İçim acıyor resmen artık.. Hiç birşeyden tad alamıyorum, karşımda olacaktın ki ''öküz'' diyerek boynuna sarılcaktım. Seni çok özlüyorum asker! Çok özlüyorum seni. Yanımda olmanı istiyorum artık, kokunu bakışlarını çok özledim. Seni çok seviyorum.

Canım sevgilim, bundan yıllar sonra parkta oyun oynarken izleyeceğimiz çocuk ikimizin olsun istiyorum. Birlikte bükülsün belimiz, yıllara birlikte göğüs gerelim. En güzel yemekleri senin için hazırlayayım, sen arkadaşlarınla fazla vakit geçirdin diye kıskançlık krizlerine giren yine ben olayım. Düğünlere gidelim el ele , kol kola. Kız kardeşinin düğün fotoğrafında , karnı burnunda senin koluna girmiş kadın ben olayım.. (evet hep böyle hayal ediyorum kendimi ) seni çok seviyorum huysuz aşkım

Son düzenleme:
Sizi asla afetmiycem asla!
Ne hakkınız vardı bana bağırmaya
En kısa zamanda burdan taşınmak istiyorum,Allah'ım sesimi duy

Allah bizi ahirette bile ayirnasin benim saf temiz kalpli kocam
Allah sana iki cihanda huzur versin seni seviyorum canim kocam

Bu bayram sen benim şekerim ol,bir dahaki bayram ben sana kurban olurum.................

Akşam sesini duyamadım ya içime dert oldu ama yapcakta bir şey yok biliyorum bu arada seni çok kıskanıyorum kıskanıyodum ama daha da arttı bilmiş ol biz adamı askere gönderdk adam daha yakışıklı oldu o kaslar ne yaaa gelince ısırıcam iştee ısırıcammm o kollarını...kısacık saç kestirme ben beğenmem diyodum artık hep böyle kullan yüzüne söyleyemiyorum burdan oku işte şımarma diye...

Kıskançlık damarım tuttu gene işte seviyorum seni ... bugün nasıl deli olduğunu da biliyorum o bakışlarını da yerim senin ...saat kaç olmuş hala aklım zihnim beynim kalbim senle dolu buralara yazıyorum artık içimde daha fazla taşıyamıyorum son 6 gün kavuşmaya ...

Anan baban razı olmazsa seni kaçırırım dedin ya aşkım, helal senin aşkına
Bir de çaldırıp kapatma olayını sana öğretmiş olmanın utancını yaşıyorum. napalım yani konturumuz yoktu biz hep çaldırırdık birbirimizi

Bazı şeyleri nasıl bildiğini açıklayamıyor insan. Sadece biliyor işte. Ben de biliyorum bir gün kasvetinden nefret ettiğim o avm'lerden birinde karşılacağız seninle. Evet evet yerini de biliyorum ben. Gözlerimi dikeceğim üstüne. Yanında kimin olduğunu, bana kimin eşlik ettiğini umursamadan. Hiçbir şey konuşmadım, sessiz kaldım ya hani. O an anlayacaksın neden sustuğumu. Gerçi algınla ilgili ciddi endişelerim var. Zorlamadan, kanırtmadan beynine ulaşamıyor var olanlar. Ancak minik de olsa umudum var. O an anlayacaksın neden sustuğumu...

Çok fazla güldüm aşkım, ben hayattan tat almaya başladım
Normal değil bu, bak vucudum baş agrısı şeklinde tepki veriyor

bebek yaaaa, zımba makinesi de alsak mı ki, çok güzel sandalye kaplamışlar
çok oluyorum di mi
ilerde işimize yaramaz mı ki
neyse bu düşüncemi seninle yakın zamanda paylaşmamalıyım
ama 14 liraymış bebek, bak şimdi gördüm nette
bugün senden gizli baksam mı ki
neyse o kadar zamanım yok

her ziyaretinize geldiğimizde canımızı sıkacak birşey buluyorsunuz ya "Pes"..
biz böyle mutluyuz bize ne bilmemkimin arabasından.. ne yapalım isteyip tekerini... monte mi edelim ?!!

herkes 4 teker üzerinde mi doğdu nedir?!!
neyin derdindesiniz_?
bir kuruş katkınız olmamış hazıra olunca çöreklenme fikri de neyin nesi?

Az kaldı geliosunnnnnn geliosunnnn bu haftanın sonunda aynı şehirde nefes alıcaz bunu bilmek bile çok güzel ayrıca heycanın çok güzel resmen tezkere sevinci yaşıosun ya yarın aileye kavuşcan haftasonu bizzzz

Saat 12.30 da ağzımdan çıkan cümleye bak :

Saat yarım askerde diğer yanım

Ömrüümm gel de şöyle bi deniz sefası yapalım, onu bırak ta gel de yüreğim şenlensin. Çünkü ben çoookk özledim!!
55.Gün sensiiiz! Az kaldı yarim bu haftasonu, çok güzel olacak.
Sıkı sıkı dolayacağım beline, kollarımı. Kokunu da içime çekip çekip duracağıımm.
Mehtap 4 az kaldı yarim az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…