Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy Allahım şu içinde oturup kalkmak bilmeyen öküzü al lütfenn yaaaaa
her daim içimdeki o baskı ağır geliyo
her şeye karşı tahammül sınırım azaldı, senden başka yardım isteyeceğim kimse yok
sen sana açılan ellerimi boş çevirme ya Rab !!!

Aşkımmmmmmm nolurrrrrr o elbiseyi al bana lütfeeeeeeeen valla kısa değilllll diz kapağımın birazcıcıkkk üstündeeeee

Hergun bu siteye girdiğimi biliyo belki okur

Hani bir laf varya,;
Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner.
Bir gün İlahi Adalet yerini bulacak inşallah

kurtuluşa dair inançlar olur umut edersin bu ülke için hep derlerdi ya hukuk devleti diye yok öyle birşey olsa olsa guguk devleti olur tanım bu yani

bu ülkede demokrası var demesinler bana cumhuriyettir,laiktir hiç demesinler uzunca zamandır kendilerini kandıran onca insan inşallah bugün görmüştür reastgele yaşıyoruz biz artık onlar ne derse oraya gidiyoruz haklarımız elinden alındı artık bizim ne emir buyurusa baştaki verirz parasını gördünüz demi ehliyete 101 tl den nasıl indi biraz isyan biraz haklı arayış bu işte ama biz oturalım güzel evimizde hergün bize zam zam zam diye gelsinler

avukatların bile duruşmayı takip edemediği bir mahkeme makhemeden çıkar siyasete girer, hukuk fakültelerine gerek kaldımı artık kendi istediği konuşmayı bilemeyen hakimler savcılar atıyor adam, ne diyim ki avukata savunma hakkı düşmüyor artık düşürmüyorlar yazık değilmi okuyanlara şu anda umudunu yıktığınız kırdığınız bu düzendemi koşturcaz diyen onlarca insan var okumasınlar o zaman

bugün yaptığınız insanlık ayıbı değildir artık geçtik o günleri bugünkü hukuk darbesidir yargıyı birleştirdiniz, kamu yargının üstüne öyle büyük bir baskı kurmuş ki mahkeme kararından önce mahali idareler açıklama yapar olmuş derlerdi ya asker nerde nerde diye o çoktandır gitmişti ama benim devletimin güzel savcı dürüst itaat etmeyen hakimlerine ne oldu nerede baş kaldıran hesap soran insanlar doğru içeriye girdi bazıları değilmi idealistlik ölmüş

yazıklar olsun sizleri defedemeyen bizlere

Geldikleri gibi giderler dedik ama gitmiyorlar maalesef

Son düzenleme:
Gelince sinemaya gidelim oldu mu istediğin filme ama ben omzuna başımı koyup uyuyim gene nasıl bi etkiyse direkt uyuyorum kokuna dayanamıyorum sonra ben 2.yarıda da filmden bişi anlamıyorum sana soruyorum hep kızıosun ya bana onu bile çok özledim

Son düzenleme:
Beni tanırsın kimse için arkama dönüp bakmam, uğraşmam bir tek senin için arkama dönüp bakmıştım gördümki seninde istediğin şey farklıymış bak gördüğün gibi isteyince yazmıyorum, siliyorum senide:)))Tek üzüldüğüm nokta içimi tamamen açmamalıydım neyse sağlık olsun iki güne oda geçer:))Çevremdeki herkes farketti gülüyor artık yüzüm şükrediyorum halime:))Üzerimden büyük bir yük kalktı:)Kendi değerimi biliyorum. Kendimi daha güzel görüyorum.Bu halimi daha çok seviyorum:)))

Artık duramıyorum yerimdee beee seni çok özlediiimmm! Gelir ayak gene öküzlüğün tuttu ama gel sen bunların hepsinin hesabını tek tek soracağıım. Defterin kabardı paşam

Hani umursamazmış gibi takılıp, uzaktan didik didik inceliyorsunuz ya. .
İşte o hallerinize bayılıyorum.

Elmali kurabiyelerini de yaptigima göre, ben artik yarin yanina gelmek uzere yola cikabilirim hayatim

sen benim hayatımdan ne zaman tamamen ve sonsuza kadar çıkacaksın? ben seninkinden ne zaman? biz durduk yere iki arkadaş gibi muhabbet etmeyi ne zaman bırakacağız? seni sevmiyorum ki her şey geçmişte kaldı sen benim hayatımın en mutlu zamanıydın ama geçti gitti , birbirimizle ne sanal ne gerçek ortamda karşılaşma ihtimalimizin bile olmadığı senden haber duyma ihtimalinin olmadığı diyarlara gitmek istiyorum..
ama dünya bunun için çok küçük , olmuyor

bana dedin ya senin canını yakmak istiyorum hırslanıyorum hiç düşündün mü neden bunu istiyon cunkü canın yanıyor biliyosun fakat kendinde bile itiraf edemiyosun cok yıprattın bizi şimdi düzeltmeye çalışıyosun bende buna yol açıyorum herkes bir sanş hakkeder ama şunuda unutma bazı şeyler unutulmaz hep sorunumuz küçük şeylerde kavga çıkarman hep beni eleştirmen hiç bana anlayış göstermemendi :44:

dün saygımdan söyleyemedim ama burdan duyarsın inş

evet yarın burda değiliz arifeden yola çıkacağız ailemi görmek benimde hakkım oğlunuzu hergün görüyorsunuz bayramda görmeyiverin hem tatil yapacaz hemde benim akrabalarımı annemi ziyaret edecez yaptığın kalburabastıları sonrada yesek olur zaten oğlun tatlı sevmiyor 24 senelik evladın nasıl bilmiyorsun birde tatlı sevmez o dediğimde hadi ya diyorsun.
hepiniz istediğinizde denize gittiniz pamukkaleye bile oh sefam olsun diye diye gittin kızınla daha ne istiyorsun.
4 senedir çalışıyorum 2 sefer izin kullandım daha 3 aylık evliyiz başbaşa tatil yapamadık eşimle balayına çıkmadık bişi demediniz para konularına gelince hiç umrunuz olmuyo ketum oluyorsunuz ama işi dramatikleştirmeye gelince kimse elinize su dökemez

şimdi mesajlarımla taciz edip uyandırcamm seniiii
bananee sabaha kadar oturmasaydın, benle birlikte yatsaydınnn
mesaj bombardımanııı başlasınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…