Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Al....
Aşk !

Durma...
Tut.

Öp ...
Sar...

Seviş...
Tamam bu kadaaaar

benim sıpammmmmmmm seni yerim çok şebeksin ve çok seviyorum yaramaz küçük veledim benm :))) bi iş bulsaydın bide iyiydi yoksa annem ikimizi de çiğ çiğ yicek seni çok seviyorummmmm dengem dengesizimmmm seni sallamıyo kıskanmıyo sanıosn ölüp bitiyorum ama popişin kalkmasın diye çaktırmıyo havalı davranıyorum ahahahha sen bunu okuyamıcan duyamıcan hiç hihihihhihihiih

senin bu kadar değiştiğine inanamıyorum acaba oruç başına mı vurdu naptı inanmak istiyorum ama inanamıyorum, devrim niteliğinde başına ağaç mı devrildi yoksa? her ne olduysa nolur öyle kalsın lütfen lütfen lütfen

Anlayışın için teşekkür ederim canımın canı...
Geçti bütün sinirim
Beni öyle iyi idare ediyorsun ki
Belki de bizi bir arada tutan en önemli şeylerden biri bu...
Sinirliyken üstüme varmıyorsun biliyorsun konuşup konuşup susucam
Tabi arada patladığın da oluyor
Şimdi mutluyum ve o günü daha heyecanla bekliyorum...
Biz iyi bi takımız :13: Çok mutlu olucaz inşallaah...

Beyefendi satmaktan, yemekten artık bana yedikleriyle seslenir olmuş. ''Çokoprens'esim'' diye başlayan, bana güzel güzel mesaj yazan parmaklarını ısırırım be adam Çok özledim seni .. Sarıldığında kemiklerimin acımasını özledim. Ve sonrasında ya acıdı diye sızlanınca bana yemek yiyor musun sanki her yerin kemik diye kızmalarını da özledimm!

Son düzenleme:
neden beni uzyorsun korkmuyormusun beni kayb etmekden yuvamizin dagilmaginnan ben cok korkuyorum yapma boyle uzme beni

keşke bana hakkını helal etseydin,yoluna git deseydin...ben defalarca denedim...beceremedim...ama emin ol daha da rahatsız etmem...artık mahşere hesabımız...

Çok mutluyum bugün çok huzurluyum...Öncelikle ailenin yanındasın sonra istediğimiz zaman arayıp konuşuyoruz bakma ben aramıyorum ilk günden seni sıkmıyım ailenle rahat rahat otur diye incelik yapıyorummm aman ankesörlü telefonlar küsmesin malum 10 gün sonra gene onlara muhtacız sevgilim
Gel de bide ben sarılıyım sana ,bak şimdi neden duygulandım bilmiyorum içim bi tuhaf oldu

bazen beni dusundugunu saniyorum. hatta bazen seviyordu diyorum, biliyorsun neden gittigini diyorum salakca. halbuki sen yanlizliktan korkuyordun.
keske kucucuk bi ihtimal olsa, gelsen tekrar, bu kez gercekten sevsen beni. imkansiz.
uzagiz biz, kalben bile uzagiz..
kim bilir kime soyluyorsun simdi bana milyonlarca kez soyledigin "seni cok seviyorum"u.
senden nefret ediyorum, gelsen tekrar affedecek kadar nefret ediyorum, gurursuzum, aptalim.
bi gun gelecek sen sadece bi ruya olacaksin, ve ben uyanacagim.
ayrica bunu asla okuyamayacagini da biliyorum.

Son düzenleme:
Ocak'ta Istanbul'dayim, bir yere kaybolmayasin.

Ya sen ne sanmıştın?
Dünyanın, sen ayaklarınla itiyorsun diye döndüğünü mü?
Rüzgarların nefesinden
Karanlığın yeisinden ilham alıp
Çıldırmış şiirlerin konusu,
Aşk filmlerinin gurusu olduğunu mu?
Tüm bunlar benim sanrılarımdı tatlım,
Senin hiç suçun yok...

Selda Terek

Şu an tam olarak bunu söylemek isterdim...

kırıldıkça öğreniyor insan boşvermeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…