Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen arkasina dönüp bakmasi gerekir insanin.Nerden geldigini unutmamasi icin...Şems-i Tebrizi

Son düzenleme:
İşinin engeller çıkarmasına uyuz oluyorum. Bana mı denk gelir arkadaş hasbinallah

öyle kitaplar vardır ki; her kelimesi içine işlediği halde tek bir cümle için defalarca en baştan okumak istersin o kitabı... işte sen benim o kitabımsın

ben aglarsam aglayip gulersem gulen,
butun dertlerim anlayip gonlumu bilen,
sanki kalbimi bilerek yuzume gulen,
gonlum hep seni ariyor neredesin sen?

vay be...şimdi iki yabancıyız...halbuki bir zamanlar en yakınıydık...şaşırıyorum,nasıl değişir bir günde her şey...korkma artık üzülmüyorum,rahat et...

Babaneciğimmmm

Geçen sene bayram da bizleri uğurlarken ''bi daha ki bayrama yanlız gelirsen seni eve almıcam'' demiştin

Bak bu bayram damadınla gelicem, ''SÖZLÜM'' le gelicem

Gelibolu'da şahit olucak aşkımıza

Söz için çıkılan alışverişte kararsız kalan geline kıyamayıp üzülmesin diye herşeyden çifter çifter alan damada ölünür,ölürüm...
Şımarıklığıma doymuyorum evet.
Çünkü ben bunu hakediyorum gayet.

Yüzük kilometrelerce uzaktan görünsün dediğimde anneciğinin verdiği tepkiye,
Senin evet hatta benimki ışıklı olsun kayan yazıdamı koysak demene hayran kaldım,fenasın...

Seni var ya öyle çok özledim ki hele bi gel, hele bi kavuşalım. Bu hafta sonu geçirdiğim tüm hafta sonlarından çook çokk güzel olacak
Çünkü nişanlım yanımda olacaaak Gün boyu yolladığın resimlere bakıyorum da, askerlik seni ne kadar değiştirdi. Zaten kasların da iyice çıkmış, ona çok sinir oldum! Kıskanıyorum napim Allah Allah :18:
Mehtap bu gece yarısından sonra sadece 2 !:98:

Son düzenleme:
Sevgili akrabam neyim olduğunu yazmıcam sadece ama seni ne çok sevdiğimi seninde beni ne çok sevdiğini biliyorum ama çok sinirlendm yazıcam...

Beni arıyosun gayet güzel iş buldum diyosun bende ne işi diyorum sormak en doğal hakkım dime ne işi yani bu ? sende söylüosn bende konuşurum tamam dedm daha ne dicektim ki iyi sen bilirsin hadi diyip telefonu kapatmak neyin nesi oldu anlamıyorum bu arefe günü cidden kırıldım ,,yarında aramazsam şaşırma yani ...

Hayat hep size güzel bizim sorma hakkımız yok ya bazen gıcık oluyorum...neyse aramayabilirim iyi bayramlar ...

Sevdiceğim yarım saat kadar oluyor sanırım. Binanın içinde bi gülüş falan.. Neden dersen? Bizde merak ettik annemle, kapıyı açtık. Seninle bir giden komşunun oğlu, izne gelmiş. Çok sevindim, tabi. Sevgilisi de annesinden fırsat bulursa sarılmayı bekliyordu askerine.
Tıpkı benim gibi. Her asker seni hatırlatıyor bana, seni çok özledim. Cuma günü gelsin de sıkı sıkı sarıl banaaa!

her istediğimizde konuşmak nasıl bir lüksmüş ya aman ankesörlü duymasın kırılır bize şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…