Sevgili mağaza görevlisi kikirdek;
Yok bu olmadı dur sen daha güzelini hak ediyorsun...
Canım kardeşimden en az 5 yaş büyük olan, ağzı gözü ayrı oynayan, mimikleriyle bir devri kapatıp yenisini açabilecek kapasiteye sahip olan sevgili mağaza görevlisi kikirdek;
Canım benim bak ben alışverişten nefret ederim. Mağazalara adeta kıtlıktan çıkmış gibi saldıran hatunların arasında yaşam savaşı vermek benim için eziyettir. Kabinlerin başında üşenmeden elindeki onlarca giysiyi denemek için bekleyen hatunlara da tahammülüm yok. Mecbur kalmasam alışveriş denilen illeti hayatıma dahil etmeyeceğim. Lakin benim biricik yakışıklı kardeşim, henüz 18 yaşında olan kardeşim tek başına alışveriş yapamadığından ve her daim fikrime önem verdiğinden ona eşlik etmemi istedi bugün. Malum arefe günü. Gerçi türk hatunlarına her gün arefe. Adeta avının üzerine atlamayı bekleyen panter edasıyla saldırmışlardı alışveriş merkezine. Nefes alamadım, alnımdaki terlere meydan okuyarak bu yaşam savaşını kazanmaya gayret gösterdim.
Sen ne yaptın peki? Canımın burun deliklerimden çıkmaya meylettiği anlarda senden epey küçük olan kardeşime göz diktin. İyi güzel, beğenebilirsin. Ben de beğenirim ziyadesiyle yakışıklı olan minik kardeşimi. Ama o senden küçük be annem. Bakışlarına bir şey demedim. Sohbet girişimlerine de ses etmedim. Lakin niye benim üzerime oynuyorsun he cücüğüm? Uzaktan bakınca safça mı göründüm he yavrucum?
Geldin dikildin kabinimin başına. Kardeşimin yoğun ısrarları vesilesiyle kendime bir parça kıyafet alacaktım ki amacım denemeden almaktı. Daha fazla oksijenime zeval gelmesin diye. Kardeşim ısrar etti yeminle. Hiç durmadan iltifat ettin.
-ehe bu çok yakıştı yhaaaaa.
diyerek gevşettikçe gevşettin ağzını. Zaten cinlerim tepemdeydi cücüğüm ya. Niye benim üzerime oynadın ki? Sabrettim, susayım dedim. Yaşıtın olsa yine anlarım da ablası olacak yaştasın, kemiğine ketçap sıktığım. Bitmek bilmeyen yardımseverliğine tahammül göstermek için inan çok çabaladım. Ama o son hamleyi yapmayacaktın. 40 beden olduğum te 3 metreden anlaşılıyorken ne diye "ay siz 36 bedensiniz diiimii?" diye soruyorsun ki? Yok takıntılarım çok şükür. Lakin sıktın cücüğüm.
Yok ben 40 bedenim de, "o" da size birkaç beden küçük gelir. Dememe bozulmayacaksın o zaman. Zira gerçekten küçük gelir. Otur adabınla aaa! Hee olur da burayı okursan, kırıcı olmamak için direndim gerçekten.