Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ßir "gün" düşersem "yüreğine" ansızın..
Hani; belki "aklına" gelirsem, bir seher "vaktinin" yalnızlığın da..
Paylaşmak "istersen" içinden geçenleri..
Güçlü ve "korkusuz" görünmeye "çalışsan" da,
İçinde ki "korkuları" bilen birine "anlatmak" istersen..
Hani belki "içine" bir "sızı"düşerse..
ne "olduğunu" neden "olduğunu" bilmeden..
"DARALIRSA YüREĞİN"
Kalabalıklar için de "yalnız" hissedersen kendini..
GEL YANIMA ßEN AYNI YERDEYİM.......

Sevgili mağaza görevlisi kikirdek;

Yok bu olmadı dur sen daha güzelini hak ediyorsun...

Canım kardeşimden en az 5 yaş büyük olan, ağzı gözü ayrı oynayan, mimikleriyle bir devri kapatıp yenisini açabilecek kapasiteye sahip olan sevgili mağaza görevlisi kikirdek;

Canım benim bak ben alışverişten nefret ederim. Mağazalara adeta kıtlıktan çıkmış gibi saldıran hatunların arasında yaşam savaşı vermek benim için eziyettir. Kabinlerin başında üşenmeden elindeki onlarca giysiyi denemek için bekleyen hatunlara da tahammülüm yok. Mecbur kalmasam alışveriş denilen illeti hayatıma dahil etmeyeceğim. Lakin benim biricik yakışıklı kardeşim, henüz 18 yaşında olan kardeşim tek başına alışveriş yapamadığından ve her daim fikrime önem verdiğinden ona eşlik etmemi istedi bugün. Malum arefe günü. Gerçi türk hatunlarına her gün arefe. Adeta avının üzerine atlamayı bekleyen panter edasıyla saldırmışlardı alışveriş merkezine. Nefes alamadım, alnımdaki terlere meydan okuyarak bu yaşam savaşını kazanmaya gayret gösterdim.

Sen ne yaptın peki? Canımın burun deliklerimden çıkmaya meylettiği anlarda senden epey küçük olan kardeşime göz diktin. İyi güzel, beğenebilirsin. Ben de beğenirim ziyadesiyle yakışıklı olan minik kardeşimi. Ama o senden küçük be annem. Bakışlarına bir şey demedim. Sohbet girişimlerine de ses etmedim. Lakin niye benim üzerime oynuyorsun he cücüğüm? Uzaktan bakınca safça mı göründüm he yavrucum?

Geldin dikildin kabinimin başına. Kardeşimin yoğun ısrarları vesilesiyle kendime bir parça kıyafet alacaktım ki amacım denemeden almaktı. Daha fazla oksijenime zeval gelmesin diye. Kardeşim ısrar etti yeminle. Hiç durmadan iltifat ettin.

-ehe bu çok yakıştı yhaaaaa.

diyerek gevşettikçe gevşettin ağzını. Zaten cinlerim tepemdeydi cücüğüm ya. Niye benim üzerime oynadın ki? Sabrettim, susayım dedim. Yaşıtın olsa yine anlarım da ablası olacak yaştasın, kemiğine ketçap sıktığım. Bitmek bilmeyen yardımseverliğine tahammül göstermek için inan çok çabaladım. Ama o son hamleyi yapmayacaktın. 40 beden olduğum te 3 metreden anlaşılıyorken ne diye "ay siz 36 bedensiniz diiimii?" diye soruyorsun ki? Yok takıntılarım çok şükür. Lakin sıktın cücüğüm.

Yok ben 40 bedenim de, "o" da size birkaç beden küçük gelir. Dememe bozulmayacaksın o zaman. Zira gerçekten küçük gelir. Otur adabınla aaa! Hee olur da burayı okursan, kırıcı olmamak için direndim gerçekten.

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer
Her gece

Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa
Koynuna

Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık
Herşeye

Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan
Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış
Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan
İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır

Eller günahkar
Diller günahkar
Bir çağ yangını bu bütün
Dünya günahkar
Masum değiliz hiç birimiz

Nişanlı olarak ilk bayramımız... Dilerim ki seneye Ramazan Bayramı'nda evli olarak gezeriz büyüklerimizi

Bu ramazan bayramı ayrı geçsede seneye ramazan da Allah o günleri gösterirse belki de nişanlıyız artık sevgilimmmmmm ,askerlik denen engelimzde çoktan kalmıcak senin o suratını yerim ...

seni üzdüğüm için çok üzgünüm şuan onun pişmanlığını yaşıyorum.

Canım ananem rahmetli ananem güzel pamuk ananem vefatının 4.ayı ve bayram geldi .....

bu bayram çok buruk köye gelince o kapıda bizi bekleyen sen olmıcaksın hiç gelesim yok biliomusun bu bayram çünkü bayram gelmiş neyimize ? Şimdi annemle birlikte bu şarkıyı dinleyip ağlıyoruz bu bayram sensiz geçen ilk bayramımız mezarlıkta görüşücez nur içinde yat ananemm benim ...
Senin o tatlı nur yüzün hep aklımda bazen gizli gizli ağlıyorum kimse görmeden seni o kadar çok seviyorum ...

Sana öyle çok kızgınım ki !
Şuan sorsan geleyim mi diye. Gelme derdim. Özledim ama gelme istemiyorum. Gene berbat edeceksin biliyorum

Sevgili olarak geçirdiğimiz son ramazan bayramımızdır umarım. Birdahakinde nişanlanmış oluruz inşallah

Bugün pek bi özene bözene giyindin sevgilim
Kıskanç sevgili mi olayım Hiç huyum değil
Bi de saçı yapıp parfüm sıktın mı seni boğasım geldi
Herif benim yanımda böyle ol kamuya bu şekilde açılma
Yarın gel bakalım tatlımdan yemeye, el öpmeye ailem bi kez daha gurur duysun seninle

Bayram günü bana yaptığına bak. Gözümden akan yaşları Rabbim görüyor. :26:
Seni çok özledim ama istemiyorum gelme!

Sayende tüm bayram boyunca ayni espiriye maruz kalicam
Her bayramimi kutlayan arkasindan "Ama dogru ya sana hergün Bayram" diyip gülüyor

Sen gülünce yanagında çukur oluyor ya heh işte ölünce beni oraya gömsünler*Kemal Sunal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…