Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben seni bu kadar severken , önemseyip değer verirken , hayatımın merkezine koymuşkennn saçma sapann sebeplerden dolayı beni üzdün aramızı bozdun ! Enn sonunda benim gözümü kararttın senden ayrıldım geri dön diye yalvaracağın yerde bide utanmadan umursamaz tavırlardasın çünkü senin aramanı beklediğimden eminsinnn ! Ama bu sefer beklediğin gibi olmayacak beni bayram gününde bu hale düşürdün yaptıklarının bedelini ödemedennn çektiğim acıların bin katını çekmeden sana gün yüzü yok artık benim acılarım bitti seninkiler başladııııı !

6 yıldır bana aynı duyguları her gülüşünle daha da artan bir yoğunlukla,şefkatle,sadakatle ve sevgiyle hissettirdiğin için sana teşekkür ederim canım sevgilim

Yaz artik ya bana. bıktım bu halden kurtulmak istiyorum ama beceremiyorum sen nasıl yapabiliyorsun böyle umursamaz unuttum tavırları? Of

2-3 saatlik mesafe var aramızda sonrasında yanımda olacaksın ama çok kırgınım, kızgınım. :26:
Çok özlemiş olsam da gerçeği değiştirmiyor. Heyecan dersen sıfır !

ben seni düşünüp bişeyleri beraber yaparız diye yarım bırakıp yapmadığım o kadar çok şey var ki ama şimdi bakıyorum ki sen kendi kafana göre yaşıyrsun bense hayatımı kendi ellerimle mahvediyorum düşünceli olmak gerçekten aptalcaymış bunu anladım şuan o kadar kızgınım ki sana...........

canim annem ve babam..

keske sizin kiziniz olmasaydim.. beni bu sonu belli olmayan yollara siz ittiniz..

simdi sogukta kalmis kedi misali üsüyorum, neden sarmiyorsun beni..

aklinizdan gecen tek cümle su biliyorum: hem suclu, hem güclü!

ben sizin eserinizim..! beni siz yetistirdiniz, belkide yetistiremediniz..

Dediklerim çıkacak işte
Şimdiye kadar yanılmadım bu konuda yine aynı şeyi söylüyorum ama dinlememekte ısrar ediyorsun.
Umarım bi gün başını duvara vurmazsın.

Oyle deme birtanem benim. Boyle dusunerek sakin uzulmeyesin.
---
Ayrica onemli olan aradaki mesafeler degil gonullerin yakinligidir.

bebegim izninin bitmesini istemiyorum keşke hep evde yanımda olsan akşama kadar cok özlüyorum senibilmiosun ama işe baslycakın die içim içimi yiyor akşam edemem artık derdim ki demem hemen şımarır

Şimdi söylemeli miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söylememeli mi yar:44::44::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…