Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kk arkadaşım, aylar sonra yüz yüze olacağız inşallah.
Nasıl olacak acabaaaa net ortamından reele geçişimiz ...???!!!
Merakla bekliyorummm.
İlk ve tek olacaksın bu konuda benim için.
İyi ki varsın. :)

Son düzenleme:
tam 4 saattir buluşmayı bekliyorum.. ama sen yine,yine ve yine arabanla ilgilenmeyi seçtin..
sen bilirsin sevgili.. çocukluğuna doymamışın belli..!
halbuki evde kimse yoktu bu akşam..yalnız kalınca ne kadar korktuğumu bilirsin,senin yanına koşup gelirdim..yine gözümü yollarda bıraktın..!

Son düzenleme:
seni bana verene şükürler olsun............

mükemmel bir gündü ve zaman nasıl geçti anlayamadım...............................

seni çok özledim şimdiden

Kulağıma geleceğini bildiğin halde yaptığın muhabbetlerin canımı ne kadar yaktığını bilemezsin sen ...
Yakıştı mı sana bir bak ? Salak , ben sana gerçekten değer veriyorum.
Bana değer verdiğini söyledin ve beni kaybetmek istemediğini. O zaman değer veriyormuş gibi davranıp kaybetmemeye çalışsan ?

Otogarda sarilirken ilk defa gözlerimiz dolmadi bugün "bu son ayrılık" dedin bu son vedalasmamiz bitanem.. 36 gün sonra sen yeniden evimize adım attiginda bizim icin tüm ayriliklar geride kalacak ben yeniden evimizin hanimi olacağım sana guzel yemekler yapacagim evimize yeniden misafirler gelecek hersey olmasini istedigimiz gibi devam edecek, hayallerimizdeki gibi bu son seni orada birakisimdi bir dahaki gelisimde seni oradan alipta gelecegim, iste o kadar

Artık " Nefesim " diye kaydettim Seni. . .
Anladım ki, Sen olmadan nefes bile alamıyorum ben..

Son düzenleme:
Sana, ailene minnettarım. Mehtap mükemmel geçti. :26:
O hiç açamadığın çeneni bundan sonra hep kapalı tut. Anladım ki senin ''çok özledim'' demelerin laftaymış

bayram da geçti...hani küskünler barışırdı...tüm dönüşlerin bana,tüm dönüşlerim sana olsun diye ne çok dua ettim oysa ben...

Sana kızgınım, ama kızgınlığım sadece sana da değil ki.. Ne zaman istediğim oldu ki ?
İstediğim seninle güzel bi mehtap geçirmekti ama oda olmadı. Evet çok özlemiştim seni, elimde olsa bırakmazdım da.. Ama dilediğimce sarılıp, kokunu içime çekemedim ya öyle zor geldi ki.. Kim saymış sensiz geçen günleri, Annen mi? 60GÜN göremedim seni.. Ama gördüğümde ise günleri saydığıma değmedi Üzgünüm ama bu kez, sen de dahil anneciğinde suçlu! Cadı kaynana..

Ankara'ya geldim diye aradın ya, gene kötü oldum bak işte şimdi.. Her ayrılışımızda sanki eve gidiyormuşsun gibi geliyor. Oysaki aramıza mesafeler giriyor..

Son düzenleme:
Sana konuşacak onca sözüm varken susmalarımdan anlayabilmeni bekledim belki feryadımı,
Öyle içten gülerken gözlerimi gör diye hep göğsümde biriktirdim tüm yaralarımı,
Ama kanıyor işte,
Ne olur artık anla beni..

Farzediyorum eğer okursan bugün gerçekten ilk karşılaşma günümüz aylardan sonra hiç beklediğim gibi geçmedi tuhaf bi gündü yanımda mutlu olduğunu bile hissedemedim desem yeridir belkide sivil hayata değilde o kadar erkeğe baka baka bana adapte olamadın heralde ...

Neyse ama sonuç olarak her ne olursa olsun senin dediğin olmadı benim dediğim oldu ve dışarda gördüm seni eğer bundan dolayı böyle olduysanda gene sen bilirsin...

şu an sen karşıdaki kanepede maç izlerken bile bana huzur veriyorsun bitanemmm... kendi evimizde değiliz ama annemler evi bize bırakıp memlekete gittiler başbaşayız yinee. hala düşünüp düşünüp mutlu oluyorum, biz şimdi hiç ayrı kalmak zorunda kalmıycaz dimi? mesafeler bitti dimi? ayrı evler yok dimiiiii:) tek bir saniyem bile sensiz geçmesin kocacım. benim tayinim de olsun, evimizi kuralım ve şirin mi şirin evimizde devam etsin masalımız. seni çokkk seviyorum. kızkardeşim geldiğinde bizi gezdirip tozdurdun, her istediğimizi yaptın çokk teşekkür ederim. bana ve aileme verdiğin değer paha biçilemez sevgilim işten eve gelmeni bile iple çekiyorum özlüyorum. hala sevgili gibiyiz gün içinde mesajlaşıyoruz:)) biz hep böyle kalalım aşk tanem! Yılbaşını pariste geçirme fikrin mükemmel ötesiiiiii, yurt dışını da gezmeye başlıycaz sonundaaaaaaa yuppiiiiiii

Bu kullanıcı adı tam "biz"lik oldu. Her ne kadar ammavelakin'imi özlesem de.

Seni sevmemek elimde değil...
Senin de beni sevdiğinden ve hiç vazgeçmeyeceğinden eminim. Ama keşke bazı şeyler yaşanmamış olsaydı değil mi?
Haklısın sinirlenmekte, ama artık olgunlaşma vakti. Seni kızdıranlar olsa bile bunu olgunlukla karşıla. Çünkü kimse mükemmel değil. İnsanları olduğu gibi kabullenmek zorundasın.
Böyle yaparak kaç kişinin ağzına laf verdin be hayatım
Umarım yapmazsın bir daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…