neymişsin be kardeşim, evet neşesiz bi insan olduğun her halinden belli, gerçi kardeşimde dememek lazım sana, sen öyle takdir etmişsin ya kardeş konusunu, biz senin kardeşin değilmişiz ya, boşuna değilmiş......
çokta fifiydi.
Tamam tamam yorum yapmıyorum. Bunada kızmayın yani sen yazacaksın o okuyacak dediniz bende size yazdım
BU ARADA ÜYELİK İPTALLERİNE DEYİNMİŞSSİNİZ İNSANLARIN ÖZEL DURUMLARI OLABİLİYOR İNSANLAR BURDA ÖZELLERİNİ PAYLASIYOR.BAZI ARKADASLARIN ESLERİ TANIDIKLARI SİFRELERİNİ ÖGRENİYOR İNSANLIK HALİ.BU YÜZDEN YENİ ÜYELİK ACMAK ZORUNDA KALIYOR.BENCE BU KONUDA DUYARLI OLUN BİRAZ.HERKES BURDA DERDİNİ PAYLASIYOR.ÜYELİĞİNİ İPTAL EDECEKSEN GELME DEMEK DOGRU DEGİL HERKESİN KENDİNCE BİR DERDİ VARDIRKİ İPTAL ETMİŞTİR.SAYGILAR....
bitanem sensiz ictigim suyun tadı bile kalmadı seni oyle cok seviyorum ki gidince anlamadım hep oyleydin icimi kavuruyor sensiz olmak
biliyorum sende bırakmazdın beni ama vatan borcu cabuk gecsin gunler ve sen benim ol yine her zaman ki gibi
hayatımın anlamı özlemin ates yanıyor kalbim don gel hayırlısıyla herseyiimmm
hayatım boyunca sevgililer arasında kullanılan en nefret ettiğim ve samimiyetsiz bulduğum kelime "aşkım" olmuştur.
ama sen nasıl bir adamsın ki bu kadar içten, bu kadar muhteşem söylüyorsun...
senin ağzından çıkınca dünyanın en güzel kelimesi gibi geliyor
tüm kelimelerden daha anlamlıymış gibi...
her konuşmamızda senin ağzından "aşkım" kelimesini ve adımı duymak için sabırsızlanıyorum...
sana kavuşmama şimdi 10 gün mü kaldı bitanem bitti mi o zor yanlız günler geceler... sımsıkı sarılmaya son 10 gün sonra hayat bizi hiç ayrı düşürmesin Rabbim ellerimizi hiç ayırmasın sevdiğim
gel artık oynatmaya az kaldı
Benim gibi olmaya calısman, benim gibi olman demek değil ki!
İlerde bir oğlum olursa adını Alparslan koyacağım demiştim, şimdi kalkmış bana oğlumun adı Alparslan olacak diyorsun! Ne diyebilirim ki, helal olsun! Bundan sonra bende kapalı kutuyu oynarım karşında, dostun olmam... bu sondu! Bardağı taşıran son damla!
hissediyorum işte birşeylerin kötü gittiğini söylemesende benden saklasanda biliyorum orda kötü olduğunu bırak beni düşünmeyi artık nolursun anlat paylaş bırak üzüleyim ağlayayım canım acısın yeter ki susup içine atma