Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım, kuzum, Sezerim.
Gerçek olamaz bu, gerçekten gitmiş olamazsın. Söz verdin, pes etmeyecektin. Sana verdiğim uğur böceğini mi kaybettin yoksa? Olsun demem ki bişey. Meleğim derdin ya bazen, kanatlanıp uçasım gelirdi. Ben seni çok başka sevdim. Sen benim abim gibiydin, belki daha ötesi. Senden öğrendim her halime gülmeyi, şükretmeyi. Ne çok kızardın 'kanser ettiniz beni' diyenlere. Bununla bile dalga geçip 'Kanser olmak öyle kolay değil, 30 senemi verdim ben kanser olmak için' diyip gülmüştün. Sen çok başkaydın...
Demek Rabbim daha çok sevdi seni. Acıların dindi kuzum, artık öksürmeyeceksin, yemek yerken boğazın acıyordu ya, karnında yaralar çıkmıştı hani. Artık canın acımıyor. Hani pes oynamıştık, dertleşmiştik. Anlatmaktan yoruldum millete artık açmıyorum telefonları demiştin. Dün gibi aklımda. Keşke daha çok söyleseydim seni sevdiğimi. Son zamanlarında yanında olamadım, küstün mü bana? Çok fazla soru soran vardı, canın sıkılmıştı söylemesen de biliyordum. Bi de ben yormak istemedim seni. Biliyor musun daha 2 gün önce abine sordum seni, kötü dedi, bakmıyor telefonlara. İnandım. Olsun dedim, açmasın ama siz söylemeyin, canı sıkılmasın.. Tahmin bile etmedim yoğun bakımda olduğunu. Gerginim 2 gündür. Sen bu dünyadan ayrılırken bağırıyordum ben yok yere, içimdeki tarifsiz his öfke olmuştu birden. Nerden bilirdim senin göçüp gittiğini o sırada.Acıların dindi şükürler olsun. Benim de acım dinecek. Her halimize şükürler olsun...
Mekanın cennet olsun savaşçım...
Seni seviyorum...

Bu gece, konunun birden alevlenmesi ve senin "Neyden mahrum kaldın? Neyini eksik ettim! Ne içinde kaldı da yapmadım!" diye bağırman sonucu, aşkım 1 dakika bölüyorum ama biz evli değiliz dememden sonra, gülme krinize girmemiz pek hoştu..
Biri duysa 17. yılımızdayız falan sanırdı..
Bu iş böyle çok zorlaştı canım; bari altın kurallar koyalım da onları aşmayalım dediğimde, bazılarını bronzlaştırmak istiyorum zira sınırımı çok zorluyorsun demen beni benden aldı..
Kavga etmek de aşktan be aşkım. :)
Hayır kavga ettiğimize inanmayanlar var.. Aaa siz mi? Modunda bakıyorlar. Biz insan değiliz, biz hepinizden çok kavga ederiz hıh! diyesim geliyor..
Bu arada: Seni seviyorum. :)

Bu sana son yazisim..
Dogum gunun kutlu olsun. gururumu kaybetmek olmasa ucunda inan sana direkt soylerdim de.
Ama inan degmezsin tanidigim her erkek gibi.
Insallah seninle tekrar karsilasiriz is hayatinda.
Hayallerimin kurumunda calisiyorsun ve seninle orda yine gorusecegiz.
O zamana kadar kendine iyi bak.Ben seni hep ozluyorum bunu da bilebilsen keske..
seviyorum da gercekten hem de daha once hic basima gelmemis bir sekilde. aliskiniz kalmalara nasilsa, gene kaldim tek basima..

hani şarkıda diyor ya ''fal bakmayı öğrendim elini tutabilmek için...'' bende öğrenicem
ama elini tutmak için değil, ne yapmaya çalıştığını anlayabilmek için.
benim gibi birini bile zorluyorsun, seni anlamak mümkün değil. denge sorunu var sende.
mutluysan dünyanın bütün vaatleri sende
mutsuzsan ( ki mutsuz olmaya bahanen çok ) bir bakış yeter kendi kendini gazlamaya.

format şart.

Son düzenleme:
1 saatlik ruh hallerin ---- :26::92:

benim yerimde asla olmak istemezdin.

Son düzenleme:

kaç gündür bu yüzden mutsuzdum durgundum.. yazını gördüm daha da kötü oldum..
bize bunu yapanlar hakkımızı nasıl ödeyecek
emekler, umutlar yerle bir oluyor.

ya söylemezsem çatlıcam arkadaş sen ne pis kadınsın o mutfak neydi öle yag baglamiş yemek kokusu sarmiş heryeri napıyorsun

bütüngün yan gelip yatmakla olurmu ya sayende 3 günde 3 kilo verdim yemeden kesildim bi banyo yap sonra kocam niye böle de

ayıp yaaa

İzmir'in neyi meşhurdu ? Fiyasko :)))
İzmir'den selamlar

bi eşref saatin var senin onu yakalarsak ne aala ,yoksa tüm hevesin uçup gidiyor, dimi

Son düzenleme:
Kisinin en kolay mutsuzlugu aglamaktir.. gecistirir umutsuzlugu..
Daha zoru var, susmak zor.. susmak bir agac dallarinda.. susmak, aglamalari da tutuyor

Seninle bir ömür geçer mi sevgili ?
Geçer hemde su gibi akıp geçer...

Adanada'yım.. Son kez.. 26 senelik şehrim artık bana bir durak sadece... Sana bırakıyorum bu koca şehri.. gidiyorum buralardan.. İstanbul'a.. İlham diyarına.. orda bir yuva yapacağim annemle kendime.. ottan çöpten küçücük bir yuva.. gelmeyeceğim bir daha buraya.. Adana'ya .. Senin olsun.. Al.. Sana her bir köşesinde ayak izimizi göreceğin sokakları bırakıyorum.. Gidiyorum ben.. İstanbul'a.. Annemle.. Kendimi yeniden doğurmaya.. hatta belki annemi bile.. yeniden doğurmaya... kutu gibi bir evin içinde cıvıldayan iki kuş-kadın yaratmaya.. gidiyorum ben.. sana bırakıyorum bu şehrin göğünü.. ve yerini.. ve kederini..

Sen.. Kabuk bağlamış yarama o son hamleyle hançerini batırınca.. oluk oluk kanamakta işte.. Evlenmişsin.. yazabiliyorum bak işte.. seni böyle bir cümlede özne yapabiliyorum.. kanasam da kabulleniyorum... Dayının kızıyla evlenmişsin.. hani bizi ve bu şehrin sokaklarında arşinladiğimiz beş koca seneyi 2 günde uğruna hiçe saydığın dayının kızıyla.. benim cümlelerim bitti.. yara bantlarım da.. bu şehrin artık göğü gök değil, topraği toprak değil...

Gidiyorum ben.. İstanbul'a ... kendimi oraya gürül gürül akan hayatın kollarına atmaya.. Kendimin en kirlenmemiş / el değmemiş yanlarından yeni bir kadın yapmaya..

Hayata , anneme , kendime ve de Allah'a sonsuz güven duygusu her iki cebimde tıka basa dolu halde.. gidiyorum ..

Sana bu koca şehri bırakıyorum.. Adana'yı ...

Hoşçakal ...

bi git gel, gelince konusalimmis izin veriyorsanda adam gibi ver iste niye tehdit ediyorsun konusalim tabi, zaten istifami verecektim, sen benimle konusmadan ben seninle konusayim anlayissiz herif ! Keyfime izin aliyorum ben 5 aydir zaten bi kere de tamam de birak konusmayi

Kendinizi (övüp övüp) temize çıkarmayın. Allah, kimin takva sahibi olduğunu çok iyi bilir.

(Kur'an-ı Kerim / Necm Suresi,32)

Niye herşeyi bu kadar büyütüyrsun ,

en ufak bir şeyi bile sorun yaratıyorsun sevgilim

sinirlendiğinde ağzına ne gelirse söylüyorsun sakin ol relax ol sevgilimm

Senden tek isteğim bu

Fındık kabuğunu bile doldurmayacak şeyleri mevzu yapıyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…