Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sabah günaydın mesajların ayrı güzelken, şu mesajın kalbime dokundu resmen..
''Sabret ve affet kurban olduğum. Hayalinle yaşıyorum.''
Ama hala affedilmedin, bi süre daha sürüneceksin. Kırdığın parçaları tamamen birleştirene kadar böyle gidecek.
Seni çok seviyorum şapşal

Gercek sevgi, saygi, "seni seviyorum" demekle olmuyor. OL-MU-YOR!!!

Hep hayirlisini istedik, hayirliysa olsun, degilse hic olmasin dedik. Allah'ima binlerceee sukurler olsun ki artik gercekleri gordum!!!
Pismanmiyim? Degilim! Bunlarin hepsi bana cok iyi ders oldu!
Eski ben, ben degilim artik...

Dun gece bana " Sen yarim idun" sarkisi yolladin...
Bende sana burdan "Selvi boylum, al yazmalim"in son sahnesini yolluyorum... Umarim bu kez ne demek istedigimi anlarsin ve bir daha bana ulasmaya calismazsin. Uzak dur benden!

Hayatinda basarilar!!!

Şarjım bitmeden sesimi duyasın diye gönderdiğim kaydı, uyumadan önce defalarca dinlediğini söyledin..
"Sesinle uyudum" dedin ya bana.. Yüzümdeki tebessüm dün aldığım çiçeklerden daha gerçekti..
Yakındır sevgilim..
Birbirimizin kokusunu içimize çekerek uyuyacağımız gecelerimize çok az kaldı

bi insanın canı daha önce yemediği bişeyi nasıl ister
kuymak istiyom bennnnn
şişçek bi yerlerim
akşama kendine kadar yap aşkım demişsin ben de buna çocuk gibi sevindim nedense
sanki sen izin vermeden yapamayacağım bişeymiş gibi
ama akşama yapıcam ilk denemem olduğundan biraz hüsran olabilir ama en azından bi yerim şişmez

Sen ne ara ondan ayrıldın da başkasıyla nişanlandın ya hu?

:2:
Zehra canım çok az kaldı yazını okurken fark ettim 7 aylara inmişiz emin ol bu vakit çok çabuk geçicek az kaldı şu yol bi bitsin bizim için inşallah güzel günler yakın olacak

ilahi adalet işte..
kimsenin hakkı yerde kalmıyor.

bilirsiniz çabuk unuturum ama siz affedilmeyi haketmiyorsunuz. biliyordum birgün pişman olacağınızı ama benden geçti artık.
dilerim yaptıklarınızın aynısını yaşarsınız, fazlasını istemem.

ya sen nasıl biri olmuşsun ya..
nasıl da foyan ortaya çıktı ama yaa ne sandın bir ona bir buna bizim yalanını anlayamayacağımızı mı?

kimseye güven yok ,insanlık kalmamış gerçekten.. yıllardır olan arkadaşlık da yalanmış..
sen gibi insanlar olacağına tek olayım daha iyi

5 AYI DEVİRMİŞİZ MAŞALLAH

İNSALLAH Bİ ÖMÜR

HAYIRLIM SEN OL AMİN AMİN AMİN

Son düzenleme:
lay lay lom galibaaa sana göre sevmeler
hopaşinanay galibaaa sana göre sevilmeler

sanırım söylediklerim kalbine dokundu hatta yaptığın hatayı farkettin gönlümü almaya çalışıyosun umursamıyormuş gibi gözüksem de hoşuma gidiyor sevgilim özlemişimm

Dün film seyretmedin erkenden uyudun, bugün arabamız arıza yaptı onla ilgileniyosun. Biz ne zaman kavuşcaz, aynı evin içinde hasret kaldım sana

Bir kizim olduguna inandigina inanamiyorum. Hem olsa ne olur bakarsin sen ikimizede biliyorum. Ama üzüldün biraz hadi itiraf et. Hatta acabalardasin gercekmi degilmi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…