Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen yeni gitmistin.. evimizin yakinindaki üniversitede bahar senlikleri vardi.. sahnede emre aydin.. balkonumuzdan sarkilarini dinleyip aglamistim

Sen 4 gün sonra geleceksin.. universitede bu kez fanta genclik festivali var.. ve sahnede yine emre aydin.. ama bu gece ben "soguk odalar"i dinleyip aglamayacagim.. ben bu gece pinhaniden dinleyecegim.. "bir elmanin yarisi"

Bir saniyem diğer saniyemi tutmuyor. Neşeliyken yerle bir oluyorum.

Ders çalışıp bilgisayarın başına geçiyorum;facebook'u açtığımda bir ton yeni gelişme...

''x kendi zaman tüneline Meb'deki işini ekledi.''

''y kendi zaman tüneline Meb'deki işini ekledi.''

Ah ÖSYM.... Emeğim emanetin değil... Öyle olsaydı ben atanmış bir öğretmendim.

Atananların sigortası başladı,birkaç güne maaşlar yatacak,Pazartesi de okullar açılacak.

Peki ben ?

Yeni kitaplarımı masaya dizdim...

Rabbim yardım et ne olur.

bugün arabana ''maşallah,iyi çıktı arabam '' dediğinde.
bende '' karın nasıl çıktı'' diye sorduğumda
''karım birtane, o kadar iyiki.. benden çok çok iyi,anlatamam'' cevabını aldım ya,o anki huzurumu tarif edememm..
çok şükür Rabbim

seni seviyorum sevgiLiim

Aşk yarin beraber uyucaz sonrasinda birlikte yeni bir güne uyanicazz Belki sonrasinda araya kilometreler giricek ama olsun asla yalniz degilsin Uyumak istiyorum bir an once yarin olsun sana kavusuyim diye ama heyecandan uyumayi bile beceremiyorum cirkin herifim Allahima sukurler olsun iyiki benim sözlümsün iyiki benimsin Allahim bana yoklugunun acısını gostermesin yasatmasin .. Tatli uykular gerceklesmesini istedigim en guzel dua'm

Her seferinde neden böyle oluyor ki ?
Sen farketmeden sana kırılıyorum, konuşmak istemiyorum, kaçıyorum daha kötü olmayalım diye. . .
Ve üzerinden 1 gün geçiyor Sen bir sebepten kötü oluyorsun. . .
Sana ihtiyacım var diyorsun, ben de dayanamayıp herşeyi unutuyorum. . .
Tüm kırgınlığım, kızgınlığım geçiyor. . .
Tek aklımda olan Seni bu durumdan çıkarmak oluyor. . .
Ve yine aynı şey oldu. . .
Garip ama değil mi Canım

En zorudur kabullenmesi... Değiştiremeyeceğini bildiğin şeyleri... En acı vereni ve katlanılmazı.. Elinden hiçbir şey gelmez... Çok güçlüysen bile... Nafile... “Sen” değiştiremezsin hiçbir şeyi..

Allah ım,

Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü,
değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenme sabrı
ve ikisi arasındaki farkı ayırtedebilme aklı
ve bu akılla hareket edebilme gücü ve cesareti ver

AMİİİİİN

telefonu oyun oynıyım biraz diye kapatan adam. sana kızsamda söylemeden edemeyeceğim
sesin çok çekici

Su an sende buyuk ihtimal yarinki dersane sinavi icin calisiyorsunuz benim gibi az da olsa.. ruyanda beni gor yine olurmu tatli sey senii

Bugun konusamadik askim biliyorum hep benim yuzumden aramiz bu kadar iyi iken seni bu kadar ozlemisken sesini duyamamak beni mahvediyo cok kiziyorum hayatima yine hep diyorum ya hersey cabuk olsun diye yine diyecegim askim kizma hersey cabuk olsun olur mu ben kafayi yemeden hersey hemencecik olsun...seni deli gibi sevdigimi bil sadece herseyin cok guzel olacagina inanmak istiyorum artik...

Kalp kalbe bu kadar mi karsi olurmus guzel gozlum...agladigimi mi hissettin de aradin...kurban olsun sana sevgilin icimi rahatlattin yine iyi ki benimsin...

Sana "Yok canim darilmam, kusmem, olur mu oyle sey,... bik bik" derken kendimi bile kandirdigimin farkinda degildim. Kusmedim tabii, kizmadim da ama uzuldum be, biraz da sinirlerim bozuldu. Allahim neden bu kadar hassasim yaa...

Yengenc'im, gözlerim şaşı oluyor artık. sanırım cevabını okuyamadan uykuya yenik düşecegim. Kusura bakma, sabah el cevap ile dönerim.

yeniden aşık olmaya gidiyoruz
dinlenip başbaşa eğlenmeye gidiyoruz

artık evi,işi düşünmeden sadece sen'i düşünüp dinleyeceğim

göğsünde uyumayı kalp atışını dinlemeyi seviyorum.

gece üşüdüğümde arkamda beni ısıtacak bir elin omzuma dolandığını hissedip gülümseyebiliyorum..

çok şükür.

aşk geceleri attığın maillerle, maili ilk açtığımda senin mailini görmem tarifsiz bir duygu uzun uzun bahsetmişsin özellikle gelecekteki bebeklerimize selamlar yolluyorsun:)))))))))) nedir bu çocuk sevgisi anlamıyorum

özellikle diyorsun ya şımarık çocukları sevesim gelmiyor diye,ahh ahhh aşkım bunları yazıyorsun çiziyorsund a çocuk bana çekerse ultra şımarık olucak, ısrarla sen çok şımarıksın senle anca baş ediyorum bebeklerimiz uslu olsun diyorsun belki buda senin dileğindir inşallah dilediğin gibi olur bebişler

geçen babam diyor torunum olursa senin gibi yaramaz olsun, kardeşin çok usluydu bebekliğini hatırlamıyoruz ama sen dehşet hiperaktiftin diyorlar:)))))))))))))))

aşk sende çok uslu akıllı bir bebekmişsin ama azcık yaramazlık yapılır demi

neyseee gelecekten konuşmayalım yada sen bu kadar bebek üdşkünü olma korkuyorum, en çok seni sevicem diyorsun ama en çok bebeğimizi sev ve ilerde onla yada onlarla mutlu olallım

tek dileğin evlenip hemen bebişimizin olması belki ama bebişe daha var gibi geliyor bana daha ikimizde 25 yaşındayız az daha sabır ve hayırlısı ömrüm

seni çok ama çok seviyorum

son nokta.. buraya seni düşünerek yazacağım hiç aklıma gelmezdi. bazen nefrette ilham kaynağı olabiliyor işte.. menfaatçi, yalaka, yandaş, aklınca burnundan kıl aldırmayan, ama karşısındakine göre şekil alan bir arkadaşa bu yorumlar.. keşke okusan, okuyabilsen, ama işte okumaklada adam olunmuyorki anlamak lazım bazı şeyleri. neyse ben şimdi ne desem boş. sen böyle gelmiş, böyle gidersin.. heleki ben senin için hiç uğraşmam. Allah kurtarsın hayatım..

Keşke beni ben olduğum için sevebilseydin.

keşke beni biraz olsun kendimle bırakabilseydin

çok aşırı zorluyorsun beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…