Seni sürekli mi böyle süründürsem ne yapsam ben ya. Çok hoşuma gidiyo böyle her gün uzun uzun mesajlar ayy yerim
Kantini açtığın her zaman sesini rahatça duymaya alışmışım ya. Şimdi iki günde 1 duyuyorum sesini ya ne bilim zor geliyor. :26:
Aslında böyle yaptığıma bakma ben istemez miyim sesini duymak ama kızgınım sana kızgınlığım geçene kadar sürüneceksiin asker
Seni çok seviyorum paşam! Seni çok özledim. Pes etme affetmeme az kaldı :76:
Birlikte olmak istediğimiz ama yine ayrı kaldıgımız bir gün daha .. Seni bu kadar geç bulmuşken bide böylesine uzak kalmak... Olsun, senin yoklugunuda seviyorum senden gelen her şeyi seviyorum.. İçinde sen olan her şeye razıyım. Çünkü ben 'seni' sevdim .. Hiç bir çıkar olmadan sadece bana hissettirdiklerini sevdim .. Sen oldugun için sevdim.
Hayatımda oldugun için çok teşekkür ederim .
Seni çok seviyorumm
Sana aşkım demek istiyorum... Sen benım yüzümdeki tebessümümümsün,sen benı bu yaşıma kadar hayatımda ilk kez iliklerime kadar sahiplenen ve ilgisini belli edenimsin.
Benı sen değiştirdin,sahiplendin,üzerimdeki toz bulutunu atmamı sağladın ne denirki teşekkür ederim hayatıma bır anda çıkıpta daldığın,yapmam dedıklerimi yaptırdıgın için.
Sanırım gerçekten artık tipe bakmamam gerektiğini bana öğreteceksin... Kalbim altüst olmuş durumda tek bildiğim seni tanıdıgımdan berı cok mutlu ve huzurluyum..
Güya ölümlere tepkini gösteren sözde duyarlı insan! Ölüye 1 gr saygısı olmayan nesne!
Adını bilerek karaladım aslında senin gibilere yapılacak şey belli de neyse!
Beton Kemal deyip adını ağzına alarak kirlettiğin o güzel insana saygın yok çünkü saygı kelimesinin 's' sini bilmiyorsun!
Cehennemde kimin yazdığını göreceğiz hayırlısıyla.
Sana buradan Neyzen Fikret'in 'Bre Dürzü' şiirini armağan ediyorum.
Seni çok özlediim be valla çok özledim! Hııh ama affetmek için çok erken #direnasker
Ayrıca şu izin konusunu beni sinir et diye çıkartmış tsk sanırım :18: Allahım yaa azcık sabretsende Aralık'ta izne gelsen hiç değilse..
İnatçı keçi iyi gel Kasım'da
Ciddi, ciddi bir kizim olduguna inanmissin Ne diyim ben sana ya, sabaha kadar resme bakmis. Delisin...
Tekrar, tekrar diyorum bir kizim yok Ama illeride insaAllah olur..Ha olucak tabi daha güzelini yapacagiz dedin ya. Bi düsünürüz.. Gerci ben evlenmek istemiyorum ama
Anladımki seninle ben uğraşamam çünkü ben senin kadar kötü olamam. Sen bana kötülük yapmak için herkesi satarsın ben birtek sana yaptığın şeyleri ödetmek isterim. Hakkımı asla helal etmiyorum sen insanları üzmeye devam et seni Allaha havale ediyorum. İstediğim tek şey ahirette çekiceksin buna eminim ama şu dünyadada benim yaşadıklarımı yaşa.
Gereksiz yere elin kolun yaralanmış bugün öyle canım sıkıldı ki....çok içim yandı seni düşündükçe benm canım acıdı...
ama bir yandan da bana öyle tripler attın ki bugün şaşırıyorum, daha fazla ilgi beklediğinden mi yapıyorsun neden bilmiyorum ama canım sıkılıyor.. her şey kusursuz gitse hiç bir zaman olmayacak di mi.. yanyanayken bambaşkayız da ayrıyken neden birbirimizi tanıyamaz oluyoruz böyle, sanki bazı duyguları eksik hissediyorum gibi hissediyorum, kavga ettik de bir şeyler eksik kaldı diyedir de mi, uzağız diyedir.. hem başka neden olcak ki di miii??? :26:
"tanrıya yıllarca seni bana getirmesi için dua etmistim. Yaşayacağım mutlu bir ömür, senin gülüşünden güzel, başkalarıyla mutlu olmak da seninle mutsuz olmaktan daha değerli olamazdı..ellerimi uzatsam dokunabilirdim sana öyle yakındın, uzandığımda seni tutmaya gücüm yetmedi.kalbim yaralarıma, bedenim yerine koyduğum adama, gücüm yaşamaya yetmedi."
Bu akşam starda medcezir diye bi dizi izledimm Çağatay Ulusoy rolünün hakkını vermiş cidden çok duygu yüklüydü oturdum bütün akşam diziyi izleyerek dizideki adıyla Yaman'ın haline ağladım hele annesinin git bu evden demesi canımı çok acıttı
Ben diziye ağlarken aklımda ki aslında sendin be sevgilim dizi bahaneydi duygusallığım hat safhada bu akşam ben aslında dizideki olaylara ağlarken ikimize akıttım gözyaşlarımı sadece neden ağlıyorsun dediklerinde evdekiler dizide duygulandım diye bahanenin arkasına sığındım
Bu arada diziyi sorarsan cidden kaliteliydi ben çok beğendim Çağatay ulusoyda çok hoş bi adam yani ama sen buraları okuma başıma gelcekleri biliyorum sonra kolumu mu cimciklersin naparsın bilmiyorum ama benim prensim sensinnnn
Herşey planladığımız gibi devam ediyor...
Sen bizim için gece gündüz çalışıyorsun ve bende nasıl olacak derken okula başladım ve bir haftayı geride bıraktım bile...
Zaman çok çabuk akıp gidiyor inşallah tüm haftalar böyle göz açıp kapayıncaya kadar biter ve 2 yılın sonuna ulaşırız...
Senden ayrıyım evet ama bizim için mücadele ediyorum biliyorum ki sende bizim için geceni gündüzüne katıyosun ayrılık zor beklemek zor ama yine bizim için daha iyi bir gelecek için mücadele etmek güzel seni özlemek bile güzel...
Yalnız değillim biliyorum biyerlerde benim için atan bir kalp var ...