Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olcak bu işin sonu, he nereye varacak!!! neyi bekliyorsun:26:

Son düzenleme:
Beni mutsuz edemezsin. Başaramazsın bunu.
Çünkü ben sana “ hayat “ dedim sevgili.
Öldüremezsin bizi. Üzemezsin beni.
Kendini öldürmeye yeltendikçe ben seni “ bende “ büyütmeye devam edeceğim.
Sen devam et kendinin katilin olmaya.
Sen yüzünü kapattıkça umuda ben seni “ sende “ doğurmaya devam edeceğim.
İnatla, sabırla. Çünkü sen cansın bende..
Yüreğine darağacları kurmakta kendin kadar özgür, ben kadar rehinsin hayata.
Durma kanat dudaklarını. Sonra da tuz bas üzerlerine.
Ama başaramayacaksın beni hüzünlere gelin etmeye.
Başaramayacaksın çünkü sen bana aitsin.
Öldüremezsin beni.
Üzemezsin sevgili..Çünkü sen köklerime hayat verdin.
Sökemezsin beni senden. Atamazsın içimdeki seni.
Şimdi devam et kaldığın yerden.
Öldürmeye devam et kendini.
Güya sadece kendini öldüreceksin..Hayır hayır.
Sen bir kez öperken toprağı dudaklarından, ben sensizlikte bin kez ölümü prova ederim gözlerimde.
Sana öldükçe çoğalırım ben, çoğaldıkça büyürüm sende..

Sendeki egoyla ben var ya 5 degil 555 kere dunyayi dolasirim.
bu erkekler nasil bir tur olmus boyle ya
annen bence bir kac ay daha sabretseymis bay O..
cunku erken dogum sana yaramamis :128: sen vicdan ve akil bakimdan yoksun dogmussun.
bi de kendini "olgun" olarak gostermiyor musun? bitiyorum ya.
benim bildigim erkek "sen daha iyilerine layiksin" der gider, sen " sen beni haketmiyorsun" diyorsun
artik hakikaten sana tahammul edemiyorum ya. yalnizlik gibisi yok deyip tum insanligi cikarasim geliyor hayatimdan
evet eminim senden daha salaklari da vardir bu dunyada ve yine onlardan biri bana denk gelecek
erkegin egolusu hic cekilmiyor. biktim biktim biktim !!!! ne sabir kaldi ne de takat ne guc ne derman..
yok hic biri bendeeeeeeeeeeeee

Yani olmuyor istesemde..
Kimse gelmiyor beklesemde..

seniii çok seviyorumm ama bazen resmen delirtiyosunnnnnnnn heleee bugün dogum gununde yokum demedinmii çıldırcammm resmen sen tatildeyken bn dogum günümde napıcmm ha tek basıma ah be adam ahhhhh

Hayatımda olduğun için beni anladığın için ben kendimi çok şanslı hissediyorum.Ama özellikle dün konuştuğumuza bana ''keyfim yerinde kafamda çok rahat senin sayende bitanem'' dediğin an bana olan saygın ve güvenin için birkere daha teşekkür ederim hayatım olduğun için.Seni çok seviyorum, sen zaten bunu biliyorsun herşeyim..

neyin gözyaşları bunlar bu aksam sensiz maruz kaldigim ortam mi yorgunluk mu, özlem mi, sitem mi bittigine inanamadigimin saskinligim mi, heyecan mi, mutluluk mu
Artik uyumadan önce sol yanima bakip, canim acimayacak degil mi ne berbat günler gecirdim geldiginde bu güçlü kadini oynamayı birakip, küçük bi kiz cocugu gibi davranacagim iste haberin olsun bu rol bana iki beden büyük geldi çünkü

Hepsi o kazim dediginin yuzunden oldu iste sevgilim ama sen saglam duracaksin sen cok guclusun cunku...benim sevdigimsin kiymetlimsin...herseyin cok guzel olmasina cok az kaldi her gecen gun vuslata biraz daha yaklasiyoruz ...2013-2014 bizim yilimiz olcak unutma

Sen bana 10 adım da atsan ben sana çeyrek adım bile atmayacağım
İçimde bitmedin belki ama onun da olması yeni birine bakar anladın?

Anılar vardır içinde... kimsenin görmediği ve asla göremeyeceği fotoğraflar... yüreğinizden çıkartıp içine yerleştirdiğiniz. ki, aslında o çerçeveyi de kimse görmez sizden başka, arada öylesine dalarsınız ya duvara... işte tam da o noktadadır o çerçeve. nerede dalıp giderseniz karşınızdadır...

bir an... ya da binlerce bakış, kucaklar dolusu sarılış, minik bir öpücük, aşk dolu bir dokunuş... ve hatta bir ses, söz, şarkı... hepsi o çerçevenin içinde alır yerini. bazen öyle bir akarsınız ki o çerçevenin içine, kaybolursunuz... gözlerinin derinliğinde, duyamadığınız sevgi söcükleri gelir kulaklarınızda hoş bir sedaya ulaşır sessizlik.

"artık bülbül ötmüyor gül dolu pencerede
yalnız hatıran kaldı boş kalan çerçevede..."

bir deniz kıyısında, bir gün batımında elindeki rakı kadehinin en derinlerinde, martının kanat çırpışında, balıkçının dönüş huzurunda, bir türlü ayak basamadığınız dalgaların kumla buluştuğu noktada, bir yıldız kayışında... hep yanınızdadır o çerçeve. söylediğiniz şarkılarda, bir nota vuruşunun gamında bulursunuz kendinizi. yalvarasınız gelir;

"bırakma, ellerimi...
bırakma, yalnız beni..."

oysa...
bilseydiniz onun son bakış oldugunu, daha bir doya doya, daha bir beynine kazıyasıya bakmaz mıydınız... oysa, daha sıkı sarılıp, daha bir uzun öpmez miydiniz...

"aşkların en güzelini,
yalnız sende duymuştum;
son defa seyredeyim, o yaşlı gözlerini.
artık bülbül ötmüyor, gül dolu pencerede,
yalnız hatıran kaldı, boş kalan çerçevede...
son defası olmaz işte... o, sonmuş. anlarsınız..."

Hayatım uyansanda kahvaltı yapsak artık

İkiden bir gidince bir kaldığı yalan
sen gidince ben kalır mıyım o zaman...

öğrendimki; hayatta çoğu zaman sabır, sabır, sabır gerekli........

sabır acı ama meyvesi tatlı......

hatta bazen;
sabır çok acı; ama meyvesi çok tatlı..........

Ey Rabbim şüphesiz zaten sen ne kadar büyüksün......
nelere kadirsin ya rab!......
sana sonsuz şükürler olsun, subhanallah.......

bizi sensiz bırakma hiç rabbim.......
ne olur................

Oysa sadece 9 gün oldu seni görmeyeli ama 1 ay gibi geliyor bana.. Seni özlediğimi söylemeyeli de tam 1 hafta.. Her ne kadar söylemesemde biliyorsun dimi, seni çok özlüyorum. Yanımdayken bile özlüyorken, uzağımda olupta nasıl özlemem seni be adam
Şu 2014 gelsin artık gelsin! Ben yanımda uyuyup, uyanmanı istiyorum. Kokun tam dibimde olsun istiyorum. Seni çok özlüyorum :26:
2014 gelsin ama sende değişmiş bi şekilde gel. Kıyma bana, üzme, sadece sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…