Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni çok özledim ömrüm
Özledim kelimesi artık az kalıyor tarifi yok içimdeki duygunun
Son zamanlar hiç mi hiç geçmiyor.
Hadı artık bitsinde gel yolumuza bakalım
Seni bekliyorum kalbimmmm

Askerlik psikolojisi diye düşünüyorum belki bende seni kırıyorum ama sende beni üzüyosun çocukkk !!!!

Kızgınlıkla konuştuklarına dikkat etmiyosun ama yine affettirdin kendini bi süre limoni takılalım bence en iyisi bu olsa gerek..
Seni çok özledim

Gitmek istemiyorum, elini bırakmak istemiyorum 1 gün bile olsa ama mecburum

hep yanında olmak istiyorum bitsin artık beklemeler yuvamızı kuralım istiyorum

Aşkların en güzeli yaninda zaman su gibi akıp geciyor ya uyuz oluyorum Allaha sukur eski neşeli hallerimizden hicbir sey kaybetmemisiz herseye ragmen gülebiliyoruz Ama cok muzursun cookkk :) Gozlerindeki aşkın hic kaybolmasin hep yanimda ol bitanecik askerim yakısıklım benim ♥

Çok özledim seni yeter artık ya kaç gün oldu görmeyeli sayamadım bile
Sana sarılıp kokunu içime çekmeyi özledim o an sanki cennette gibi hissediyorum kendimi sensiz hiçbir şeyin tadı tuzu yokk zaman geçiriyorum resmen benim için hayat sen yanımdayken başlıyor (((((

Uyurken masum bebekler gibi oluyorsun.
Kıyamıyorum hiç seni uyandırmaya bide sarıp sarmalıyorum pikeyle
Dev bebek

Son düzenleme:
sen varken nasıl hissediyorsam, yokluğunda da öyle hissetmek istiyorum sadece

O gün buluşmamızda sana nasıl o kadar uzak olabildim hala şaşırıyorum. Nasıl duvar koydum aramıza. Baktıgımda gözlerımın içi gülen ben ? Buna sebep sensin... 4 senenin birikimi her defasında benden bir şeyler eksılttın. Sana her gelişimde bır parca eksik geldim geldim ve sonunda hıc kalmadım. Dokunmana bile tahammulum kalmadı. Belki bunun için değil ama eğer birgün başkasıyla olursam başkasına sevgilim dersem işte o zaman seni hayatım boyunca affetmem.

Sevgilim, kirilan disim yuzunden biranda yuzume yerleşen o yasli ifade ile otururken ben, disi kirik diyipbeski sevgilim gibi terk eder misin yoksa yengec gibi bakar misin yuzume ? Çok seviyor beni, ben aci çekerken onun cani benden çok yanıyor. Ve herkes görüyor onun aşkını bana bakarken. Nasıl yapıcam bilmiyorum ama sana disimin kirildigini soyliycem. Askin harika ama bana yengecin gösterdiği sefkati gosterebilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…