Aşkım benim, birtanecik sevdiğim seni çok özlüyorum keşke bende yanında olabilseydim. Gideli çok olmadı sanada birşeyler hissettirmek istemiyorum sende orada tek başına üzül istemiyorum açıp resimlerimize bakıyorum.. Şükrediyorum Allaha seni bana emanet ettiği için tekrar.. Seni çok seviyorum ve herzaman yanındayım inşallah bundan sonra.. Farkındayım hala gideceğim korkusu var içinde korkma birtanem hep yanındayım inşallah. Seni seviyorum sen benim herşeyimsin, canımdan bir parçasın, diğer yarımsın:)
7 ay'dan da düşseydik, gözüm gönlüm açılsaydı iyi olacaktı..
Seni çok özledim bitanem çok özledim seni
Seni çok ama çok seviyorum. Öküzlüklerine rağmen hala ilk gün kü gibi aşığım sana. :78:
Varlığına da, yokluğuna da şükürler olsun.
Sevgilim... Gözümün bebeği...
Dün gece arkadaşlarımızla olan muhabbet,arabada bana verdiğin sözlerle beni bambaşka dünyaya taşıdı.
Hiç ayrılmayalım nolur hiç...
hayatımm.. yıllardır hayalini kurmuştum seninle yolculuk yapmanın..
yıllardır ya sen bana geldin, ya ben sana tek başımıza..
11 saatlik yol geçmezdi hiç.. gözümden uyku akardı uyuyamazdım hemen yanına geleyim diye sabırsızlanmaktan..
en sonunda gördüm o günü de..
o 11 saat nasıl geçti hiç anlamadım bile..
yolculuk boyunca öyle güzel sarılmışsın ki bana mışıl mışıl uyumuşum...
artık bunlar son yolculuklar hayatım..
birkaç ay sonra seni benden 4 yıl alan o şehirden çekip alıcam
beraber otobüse binip dönücez
az kaldı hayatım, çok çok az
İnsanları galeyana getirip sonra da tepki verdiklerinde hakaret ve aşağılama ha? Ondan sonra da cevap vermeye fırsat kalmadan bas engeli, şımarıklık akıyor paçandan
Senden olsa olsa züppe olur... Yaşından cinsinden utan diyeceğim ama sende nerde öyle bir karakter ve meziyet!
Git sen dalkavuklarınla eğlen. Zavallı insan
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor ve ben çok heyecanlıyım
Şarap aldığını farketmedim sanma Ama ben içmem ki
Umarım güzel bir gün olur
Senle geçirdiğim her gün güzel zaten
Acemi birliğinden beri ilk defa aynı anda duygusallığa büründük Ben seni çok özledim diye ağlarken.. Sesinin titreyişi hala kulaklarımda çınlıyor sanki.. Hele o ''ben sana doyamadım ki zaten, çok özledim aşkım'' diye hıçkırıklara boğuluşun öyle zoruma gitti ki içime ata ata sustum ağlamayı kestim ama seni susturamadım bitanem. En çokta şu mesafeler sen ağladığında yanında olamayınca koyuyor bana.. Seni çok seviyorum yüreğimin neşesi.. Sabret Allahın izniyle 227 gün sonra hiç ayrılmayacağız!
Keşke bütün engeller kalksa ve kavuşsak artık ... Pek söyleyecek sözüm yok ... Gerçi söylesem de çaresi yok içimde biriktiriyorum artık acıları günlerii her sabredişimde ağlıyorum her canım yandığında artık susuyorum .. Susup bekliyorum . Elbet gelecek 2015 yaz ayı .. Ne kadar zorluk yaşayacaksak yaşayalım elbet gelecek sevdiğimm , herşeyimm , tek gerçeğim , huzurumm , ömrümm , benim bir tanecik erkeğim .. Seni herşeyden çok seviyorum ...