Farzedeyim ki burayı okuyorsunuz, başlıyorum.
Önce hepinize, sevişemeyen bir grup insanın gerginligi ile yersiz tartışmalar, kavgalar.. haklısınız ama... Zor tabi, dogru duzgun bir ilişkiniz olmadı ki o enerjiyi atamadınız. Sevişememenin ezikliği bu.
1- Senden başlamak istiyorum. Sen hayatımda grdüğüm en ezik insansın, agzını acıp tek laf edemeyecek kadar kendine guvensiz birisin ve bir de benim sana aşık olmamı bekliyorsun. Benim !! Bırak Allah aşkına
2- Mesaj atma artık, sana tepki verecegimi sanıyorsan yanılıyorsun. Benim sana söyleyecek bir sözüm bile yok artık.
3- Guzel kızlardan ne kadar bahsedersen bahset ikimiz de biliyoruz ki bu yaşına kadar bırak sevişmeyi bi kızın elini bile tutamadın, iyice gerilmişsin görmeyeli. Haklısın ama. Hiç çekilmiyorsun bu sinirli halinle. 2 gundur çıkan gerginlikler senden kaynaklanıyor, gidelim kalkalım yürüyelim. La madem sıkılıyorsun o zaman gelme katılma katılıp da keyfimizi kaçırma
Senin yuzunden bi tatsızlık çıktıgında olaya el at. havanı yiyeyim, ama vallahi çekilmiyorsun artık. Hangi kız tahammul edecek sana ? Üzüldüm açıkcası senin adına...
4- Sana söyleyecek kötü bişeyim yok, ben hemen sevdim hala da seviyorum seni. Ama gereksizdi yaptıgınız. Bu da sevişmemenin gerginligi bebek.
5- Gözlerime bak ? İki gundur çıkan tartışmalarda tartışan insansın farkında mısın ? Tepkilerin aşırı değil mi ? Gazlanıyorsun, gazlıyorsun. Ama karşında tenesemisir var, sinirime saglık, ben bana laf söylenecek de ben de yüzsüz yüzsüz kenarda oturacagım. Hop dur orda. Hakkın yoksa bana sinirlenemezsin, ki bir de milleti fişekliyorsun. Daha derin düşünmek istemiyorum. Sen de kendine bi sevgili bul da bu kadar küçük şeylerin kavgasını sevgilinle yap, bizimle değil. Onun herşeyine kız, bizim değil. Bu akşamın en suçlusu da sensin arkadaş, düşündükçe suçların fırlıyor ortalıga. Lagım gibi agzım var, hemen söyledim gerçekleri. Yemiyor değil mi ? O ugruna kavga çıkardıgınız aklı yarım sizin daha ne gezilerinizi ne partilerinizi berbat edecek, keyfini sürün.
6- Aklı yarımsın. Sen bana haksızlık yapılmasına nasıl susarsın ? Nasıl susarsın ? Kız bagır ya ! Seni umursayan görünen insanlar senin için kıçını kaldırmadı, sense onlara sarılıyorsun, susuyorsun ! 1 gibisin sen de, eziksin. Hakkınız yensin, siz susun oturun. Allah kahretsin bu gece benim hakkımı yiyen hepinizin ! Ve iyi ki de actım agzımı yumdum gözümü. Tartışırken aglamıyorum ben ! Titriyorum ama dikiliyorum ben ! Çişim geliyor ama tutuyorum ben ! Çelik gibi oldu sinirlerim, gerizekalılıgınıza katlanacak kadar sizinle tarışabiliryorum ben ! Sesim var, bagırıyorum, beyinsizliginizi dinlemiyorum ben ! Bundan sonra da hep böyle bagırıcam, ses tellerime saglık. Hep yalnızdım, hep yalnız kalayım.
7- En içten cumlesi 'Tell me' olan adamım... Anlatmayacagım sana, anlatmayacagım. It is not funny, not funny at all. Duy da olan olsun be adamım, benim her duam kabul olur zaten. Olan olsun adamım...