Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he tamam sen kabul etme beni artık,
artık nasıl olsa sen kabul ettiğinde bende seni hemen sileceğim listemden.

Seni kimse almazda bana kalirsin insaAllah nasil bir bedduadir Allah askina, yoksa bir duamidir bu?

Yarın sende kalan kalemimi getirmeyi unutma o benim uğurlu kalemim!! ve ders 8:40 da başlıyormuş 12.sınıfımız hayırlı uğurlu olsuun (lütfen yanıma oturmaa!!)

asagidaki safaga şükürler olsun bugün gulebilmek icin, dün az aglamadim degil mi buraya gelip gelip seninle konustum, agladim zirladim aylarca hem yatak odasindan hemde oturma odamizdan her sabah sümüklü mendiller topladim
Yarin yola çıkıyoruz sana dogru kilometrelerce yol var, ama hepsini aşıp seni o kisladan kendi ellerimle alıp evimize getirecegim nasil 12 nisanda ellerimle manisaya, kislaya biraktiysam
Sagsaglim, su kapimizdan elele yeniden girdigimizde, bizim icin en mutlu günler baslayacak

Insallah

Sevdiğim, sevgilim, sevdiceğim bugün bizim yıldönümümüüüüz
Birlikte yıllar, yıllar, yıllar, yıllar,yıllar, yıllar devirdik çok şükür....
Aşkla boyandı dünyam, aşka uyudum aşka açtım gözlerimi her dem.
Ve hep şükrettim varlığına, aşkına, aşkla dolu hasrete hemhal oluşumuza...
Hep sevdanla dolsun bu yüreğim, hiç eksilmesin gözlerimden gözbebeklerin.
seni ben hep böyle çooook seveyim ve sen güzel yürekli adam sen beni hep böyle güzel, hep böyle şefkatle ve aşkla sev

3 gun hasret giderdik ve simdi gitme sirasi bende, ikimiz icin, gelecegimiz icin gidiyorum aşk ♥ Yat saatin coktan geldi biliyorum uyuyamadin aklinda ben varim eminim ama demistim sana yuzugune bak, yazdigim notlara bak, fotografima bak ve beni yaninda hisset.. Yatarken ve uyandığında sağına baktığında hep beni gorecegin gunlere az kaldı sadece sabır sabır sabır aşk

Destek olman gereken yerde söylenecek laf mı bu ?
Sen de böyle yaparsan. . . Ne bileyim ben

cannıım demin eski msn konuşmalarımızı buldum.. okudum,okudum ağLadım..
ne çabuk geçmiş sevgilim yıllar.. ne güzel,ne tatLı zamanlardı öyle

gerçekten o kadar dalıp gitmişimki, mesajınla kendime geldiğimde sanki yıl 2008 ve ben senden o zamanki halinle msj alıyorum gibime geldi..
özlemişim valla..

bende senin canını az yememişim her konuşmada sana trip atmışım hep,nasıl sabrettin sevgilim bana ama sende hep geç cevaplamışsın.. banada aferim iyi çekmişim seni

canım benim iyiki Rabbim bizi birbirimize bağışLamış..

Off bıktım senden
Ben susarsam,içime atarsam ne güzel geçiniyoruz di mi!!
Hiç mi sorun olmayacak aramızda,hiç mi tartışamıcaz seninle?
Hiç bişey olmamış gibi devam ediyorsun
Sorunlar bitmiyor canım öyle
Sonra bana kinci diyorsun
İçime atmak da bir yere kadar

Ya bak,
Konuşmak istediğimde kızıyorsun;yine mi aynı konular diyorsun,üzüyorsun
Biraz soğuk davranayım sebepsiz özürler aşırı ilgiler!!
Böyle oyunlara ne gerek var?
Neden beni anlamıyorsun?
off bunları bile söyleyemiyorum sana
sen beni anlamıyorsun ya offf

horrrrrrrrrrrrrr, horrrrr, horrrrrr uykunda köpekler ısırsın dilini

Huzurun iki adı var artık:secde ve senin kolların sevdiğimiçimde ki Rab aşkını ortaya çıkarmama sebep olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem azRabbime ne kadar şükretsem az seni bana verdiği ve beni huzuruna kabul ettiği için iki sonsuz aşkı aynı anda buldum ne büyük nimetkahramanım,mucizem,sol yanım...Rabbim herkese bizimki gibi iki cihanda da baki olabileceği aşk nasip etsinbundan sonra şafağımızı kur'an kokan yuvamızı kurmak için sayacağız inşallah:123:Rabbim bizi iki cihanda da birbirimize eş kılsın,birbirimizin cennetliği olmayı nasip etsin inşallahbizi nazarlardan korusun mucizem

Son düzenleme:
Konuşabilmek ne güzel..
Tartışmaları sözlerle halledebilmek..
Güzel bir meziyetimiz var adam, yitirmeyelim lütfen..

seni karşılamaya gelemediğim için özür dilerim sevgilim keşke biraz daha erken gelmiş olsan keşke biz aynı şehirde olsak keşke uzana bilseydim sana üzülme sevgilim sonraki 2 gün beraberiz hafta sonu da tatilimiz var her şey güzel olacak o zaman bir güncük daha dayanacağız diğer yarım ağlamıyorum tamam sildim gözümün yaşını

Farzedeyim ki burayı okuyorsunuz, başlıyorum.
Önce hepinize, sevişemeyen bir grup insanın gerginligi ile yersiz tartışmalar, kavgalar.. haklısınız ama... Zor tabi, dogru duzgun bir ilişkiniz olmadı ki o enerjiyi atamadınız. Sevişememenin ezikliği bu.
1- Senden başlamak istiyorum. Sen hayatımda grdüğüm en ezik insansın, agzını acıp tek laf edemeyecek kadar kendine guvensiz birisin ve bir de benim sana aşık olmamı bekliyorsun. Benim !! Bırak Allah aşkına
2- Mesaj atma artık, sana tepki verecegimi sanıyorsan yanılıyorsun. Benim sana söyleyecek bir sözüm bile yok artık.
3- Guzel kızlardan ne kadar bahsedersen bahset ikimiz de biliyoruz ki bu yaşına kadar bırak sevişmeyi bi kızın elini bile tutamadın, iyice gerilmişsin görmeyeli. Haklısın ama. Hiç çekilmiyorsun bu sinirli halinle. 2 gundur çıkan gerginlikler senden kaynaklanıyor, gidelim kalkalım yürüyelim. La madem sıkılıyorsun o zaman gelme katılma katılıp da keyfimizi kaçırma
Senin yuzunden bi tatsızlık çıktıgında olaya el at. havanı yiyeyim, ama vallahi çekilmiyorsun artık. Hangi kız tahammul edecek sana ? Üzüldüm açıkcası senin adına...
4- Sana söyleyecek kötü bişeyim yok, ben hemen sevdim hala da seviyorum seni. Ama gereksizdi yaptıgınız. Bu da sevişmemenin gerginligi bebek.
5- Gözlerime bak ? İki gundur çıkan tartışmalarda tartışan insansın farkında mısın ? Tepkilerin aşırı değil mi ? Gazlanıyorsun, gazlıyorsun. Ama karşında tenesemisir var, sinirime saglık, ben bana laf söylenecek de ben de yüzsüz yüzsüz kenarda oturacagım. Hop dur orda. Hakkın yoksa bana sinirlenemezsin, ki bir de milleti fişekliyorsun. Daha derin düşünmek istemiyorum. Sen de kendine bi sevgili bul da bu kadar küçük şeylerin kavgasını sevgilinle yap, bizimle değil. Onun herşeyine kız, bizim değil. Bu akşamın en suçlusu da sensin arkadaş, düşündükçe suçların fırlıyor ortalıga. Lagım gibi agzım var, hemen söyledim gerçekleri. Yemiyor değil mi ? O ugruna kavga çıkardıgınız aklı yarım sizin daha ne gezilerinizi ne partilerinizi berbat edecek, keyfini sürün.
6- Aklı yarımsın. Sen bana haksızlık yapılmasına nasıl susarsın ? Nasıl susarsın ? Kız bagır ya ! Seni umursayan görünen insanlar senin için kıçını kaldırmadı, sense onlara sarılıyorsun, susuyorsun ! 1 gibisin sen de, eziksin. Hakkınız yensin, siz susun oturun. Allah kahretsin bu gece benim hakkımı yiyen hepinizin ! Ve iyi ki de actım agzımı yumdum gözümü. Tartışırken aglamıyorum ben ! Titriyorum ama dikiliyorum ben ! Çişim geliyor ama tutuyorum ben ! Çelik gibi oldu sinirlerim, gerizekalılıgınıza katlanacak kadar sizinle tarışabiliryorum ben ! Sesim var, bagırıyorum, beyinsizliginizi dinlemiyorum ben ! Bundan sonra da hep böyle bagırıcam, ses tellerime saglık. Hep yalnızdım, hep yalnız kalayım.
7- En içten cumlesi 'Tell me' olan adamım... Anlatmayacagım sana, anlatmayacagım. It is not funny, not funny at all. Duy da olan olsun be adamım, benim her duam kabul olur zaten. Olan olsun adamım...

istediğim an arayıp sesini duyabilmek, istediğim an msj atabilmek için son 10 gün güzel gözlüm...dayan az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…