Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okul bu kadar çabuuk açılmasaydı keşke

Yarın okul yerine yanına gelebilseydim keşke sevdiceğimm

Sana en güzeel çayı yaparduumm been

Ama olsun bu sene son

Benim olman için önümüzdeki ilk engeli aşmamıza az kaldı

Bu sevgi çok mu fazla bilmiyorum ama inşALLAH önümü görmeme engel değildir.

Güne bu kadar kötü başlamışken senin o haberinle nasıl da keyfim yerine geldiiii

Canım arkadaşımmm, bundan sonra her şey çok daha güzel olacaaakkk

Ve sen tam bir prenses olacaksıınn :123:

Seni çok seviyoruummm

Ağlatcakmısın sen beni sabah sabah

Dostluk böyle bir şey işte beraber sevinip beraber üzülmek...Ve sen her sevindiğimde de yanımdaydın her üzüldüğümde de

Ben de seni çok seviyorummm canımmmm

Başım çatlayabilir
Okul çocuklarına döndüm, işe giderken iştahım olmuyor ve karnıma hafif ağrı giriyor
Mutsuzluğumu sana da yansıttığım için özür dilerim

sevgilim, zaman nasıl hızlı geçiyor baksana
pazar günü 3 ay olucak koskoca 3 ay
bi yandan sanki dünmüş gibi ama bi yandan da sanki yıllardır aynı evdeymişiz gibi
artık pazartesilere daha bi düşmanım sabahları senin kollarından beni ayırıp işe sürüklediği için
ama şafaklarım artık daha kısa, sadece akşama kadar saat sayıyorum
bu arada haftaiçi açlıktan öldürüyorum kendimi ama haftasonu sana uyup kıtlıktan çıkmışçasına yiyorum
bunun sonucu da cuma 52.8 iken pazartesi 53.6 görmek oluyo tartıda
böyle olmaz valla uymucam artık sana bi de spor yapçam (inşallah )

Üstünü örterken beni ahtapot gibi yakalayıp mis gibi kollarının arasına alman...
Tarif edilemez bir duygu

Şu askerlik bitsin de gelir gelmez sana halay çekmeyi, oynamayı öğreteceğim. Sonra ben kimi karşıma alıp ta ''oh oh kavuştuk sonunda, oh oh aldı beni sonunda..'' diye göbek atacağım Üzerinde damatlık la iç çeke çeke seni izlemek, tekrar tekrar aşkla bağlanmak istiyorum sana. Seni çok seviyorum gelecekte ki soyadaşım :78:

sinirinden korkuyorum ..

Çok özlüyorum seni 2 gündür naparsam yapıyım sana ulaşamıyorum.Dediğin gibi kızgınsın ve kızdığında snaa ulaşamamak beni çok üzüyor..

[video=youtube_share;hRi0O3zdQGY]http://youtu.be/hRi0O3zdQGY[/video]

geçmişler olsun:) tek demek istediğim bu

Artık bizim şehrimizde değilim sevgilimm bende uzaktayımm..Seni çok özledim şebek :) :) Bugünkü konuşman çok tatlıydı ama kapamak zorunda kaldım üzgünüm hayatımm..Şimdide niye aramadın diye merak ettiim Ama nöbetin falan vardır yorulmuşsundur diye düşünüyorm...Ah ah her an arayıp bulabileceğim zamanı bekliyorumm..Şafak doğan güneş diyeceğimiz günü..Sayılı gün çabuk geçer sevdiğiiiimm Rabbim seni bütün kötülüklerden korusunn :)

bizimki nasıL şiddetLi sevmek be sevgiLim
severken burnumu kırdın resmen yaa bitek bunu yapmadığın kalmıştı

çok ağrım var kuzum,şimdi günlerce naz yaparım sana,kork benden korkk

Son düzenleme:
Sırf ortamın gerilmesinden korktugum için zor söyledim bunu sana. Yani gizlemekle ne ilgisi var! Bazen öyle şeylere takıyorsun ki hayat enerjimi emiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…