Ahh be canım, ben seni hiçbir zaman sevemedim ki zaten.
Ama arada bir ısındığım oluyor; o vakit görüşmek istiyorum.
Sen de haklısın. (
Bir öyle bir böyle davranabilen birine ne diyebilirsin ki?! (
Yine de biz hiç kopamayacağız sanırım.
1 saat sonra dogum günüm gecen seneki gbi bir sürprız yapıckmısın acaba bna yoksa ilk ve son güzel dogum gnmzdü acabaa korkuyorummmmmm hadiiii şimdi bnaa sürprızz yappp
offf offf gideli bir gün bile olmadı ama çok özledim seni şimdiden...yine bir ayrılık senesi bizi bekliyor.inşallah bu senemiz çok güzel geçer inşallah sen yine çok güzel ortalama yapıp derece yaparsın inşallah ben de isteğim gelirde okula gidersen hayırlısıyla mezun olurum...ama korkuyorum gerçekten ne bileyim kaç senedir farklı şehirlerde okuyoruz ama ilk defa yüreğimde bir korku var...sanki bu sene çok kötü olaylar yaşayacakmışım gibi geliyor... o yüzden sana biraz daha geç git dedim defalarca sen de haklısın okul ...ama biraz daha elini tutmak istedim...hele bugün tren hareket edipte giderken sanki yüreğim koptu...hala o acıyı hissediyorum....daha sana doymamışken kokunu içime çekememişken tekrar ayrıldım...taki bayrama geldiğimizde sana kavuşacağım...senle ilk defa okul yüzünden ayrılırken bile böyle olmamıştım hissetmemiştim....bu sene çok garip olacak çok acı çekecekmişim gibi geliyor...şu an sen eskişehirdesin...es es altın saçlım bal gözlüm kar beyazıma çok ama çok iyi bak...hem çok iyi bak hem de hep beni özlemesini sağla tamam mı ????
Kimi zaman öyle şeylere kafayı takıyorsun ki deli ediyorsun beni.Kıskançlığından ne dediğini bilmiyorsun
Heleki cuma günu tartışmamız çok kötüydü , O kadar çok büyütüyorsun ki durumu , alt tarafı teyze oğluyla dışarı çıkacağım diye konuyu nelere getirdin pes dedim yani , biz o zaman düşünelim demen ayrı bir konuydu . Bitme noktasına getirdin olayı.
Sana yalan söylemek zorunda kaldım Dışarı çıkmadım dedim ama oysa ki çıktım gece 1 de eve geldim üzgünüm sevgilim bunu sen istedin yapacak birşeyim yoktu.
İşte olmana rağmen sürekli mesaj atıp ,huzursuz olman ayrı bir şeydi. Tamam kaybetme korkun var ama bazı şeyleri de ksıtlama benden ey sevgili.
Moralim bozuk cunku sesini duyamadim biliyorum beni dusundun yine benim yuzumden arayamadin ama keske bi sansini deneseydin guzel gozlum ya.bu can sesini duymayinca ne hale geliyor sanki bilmiyorsun:-(( yoruldum askim su safak artik bizi azad etsin:-((
Sevdiğim, bugünle birlikte gidişinin tam 33.günü... Hala alışamadım... Yokluğun canımı öyle çok acıtıyor ki, her gün daha da mutsuz, huzursuz oluyorum, bir de sen gittikten sonra iyice tahammülsüz oldum yok yere evde herkese sataşıp kendi kendime bi köşede oturup ağlıyorum, dayanamıyorum artık hasretine hayatımın anlamı... 1 ayı geride bıraktık, dediğin gibi bir 30 daha bitecek sonra bir 30 daha bir 30 daha derken bakmışız şafaklar bitmiş, keşke söylendiği kadar kolay olsaydı değil mi birtanem Alışırsın diyenleri duymak istemiyorum artık!!! Bitsin bu askerlik gel artık gel!!!
Yok yok bize gerçekten saatlerce telefonda konuşmak yaramıyor.. o kadar güzel başlayan konuşmanın sonunda suyu çıkıyor birbirimizi kırıp geriyoruz sonra kapatıyoruz.. Ve nefret ediyorum haklı olmandan
aşkitom keşke dakikam olsaydı da seni arasaydım gerçi uyandırmaya kıyamazdım...seni çok özledim kokun sinmiş tişörtünle uyuyacağım...aşkım şu okulun çabuk bitsinde evlenelim artık yaaa ben senin teninde uyumak istiyorum ( bana bakma benim okulum bir sene kaldı...senin daha bi de askerlik var...o yüzden kalmadan uzatmadan okulu bitir tamam mı pembiş gözlümmm D artık senin nefesinle uyumak istiyorum (
Hayatımla ilgili bu kadar ağır sınav verirken ben,
Sen ve ailen kanayan yaralarımı bana sımsıkı sarılıpta kapatıyorsunuz...
O kadar minnetkarım ki size.
Sizi bana gönderen Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun.
Seninde dediğin gibi hepsi geçecek sevdiğim...