Bak gene seni çok özledim. Aramıza mesafe gireli tam 7,5 - 8 ay geçti ama yok hala alışamadım ki. Hala içim bi buruk.. Özlüyorum çoook özlüyorum. Doğum günümde yaklaşıyor geçen sene içimde öyle bi heyecan vardı ki şimdi sıradan bi gün gibi geçip gidecek. Ki ben senin kendi doğum gününde yanında olamadım diye ağlamıştım bütün gün.. Şimdi kendi doğum günümde de böyle olacak.. Özel günlerimiz ayrı geçiyor hep.. :26: Bu son biliyorum, sensiz geçirdiğim son aylar.. 2014'te bu zamanlarda bi kaç aylık evli olacağız Allah'ın izniyle. Beni üzmezsen düğün Haziran'da, üzersen Eylül Evet seni tehdit ettim ! Doğru anladın.
Ama seni çok seviyorum yüreğimin neşesi. Çok özlüyorum.
1 aydır yine kokuna hasretim,yine ellerinin sıcaklığını arıyor ellerim,gözlerim bakmak istiyor gözlerine,her an bitmicekmiş gibi sarılmak istiyo bu bedenim ve ben seni yine çook özledimmmm
21 gün sonra doğum günümm ve yıldönümümüzz..23 gün sonra da senin doğum günün ama yanında değilim yanımda değilsinn sevgiliiiimm İlk ayrı doğum günümüz değil belki ama bu seferki başka işte..çok özlüyorm seni minik faremm beniiiim
Nasıl mıyım?...
Fotoğrafsız bir A l b ü m ,
Toprak kokusu olmayan bir Y a ğ m u r ,
Güneşi olmayan bir E y l ü l ,
Tuzsuz bir Y e m e k ,
Ve misafirsiz bir B a y r a m gibiyim.
Senden uzakta nasıl olunabilirse Ö y l e işte...
evet sinir oluyorum sana bazen,yanımda olsan boğarım..
evet sana saatlerce trip de atarım
Çünkü çekeceğini bilirim
Belki birgün saçım başım kabarmış görürsün beni uyanınca..
sesim bi tuhaf olur ya hani ilk an..
belki grip de olurum bazen salya sümük yatarım yataklarda:2:
bazen kikir kikir gülesim gelir sebepsiz yere ve sende "sus kız kime diyorum" dersin kaşlarını çatarak ama gülersin benimle
bazen birbirimize sinir oluruz sen salona geçersin ben mutfağa sonra aynı anda çıkarız odalardan öyle sarılırız ki birbirimize kalbimiz çıkar heyecandan
ama ne olursa olsun aynı ritimde atar kalplerimiz..
iyi anlarımda yanımda oldun ya hani hep..
iyi ki kötü anlarımda da varsın be sevgili :103::123::123::127:
barışacağımızı biliyordum kardeşim:)
çok sevindim gerçekten buna.......
kardeşler küsemez zaten......
sen benim biyolojik olmasa da manevi olarak kardeşimsin......
gerçek kardeşimden farksızsın inan......
kardeşim benim.....
hep kendine iyi bak, selametleeeee