Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben birtek seni sevdim ve inşallah birtek sen olacaksın hayatımda. Bana sadece sen yakın olacaksın, nefesim birtek senin nefesine karışacak. İlkim oldun hep şimdide sonum olacaksın. Korkma aşkım hep yanındayım artık Rabbim bizi ayırmasın kavuşturduğu gibi hep korusun aşkımızı. Sen hiç üzülme olurmu birtanem sen üzülürsen ben kahroluyorum sen hep gül biz hep mutlu olalım:)Seni çok seviyorum aşk

Kucucuk kalbimin biricik sahibi sesin bana huzur veriyo icimi rahatlatiyo biliyo musun..hep o sesini duyayim olur mu hep yakinimda ol ins canli canli duyayim hemde...az kaldi kiymetlim rabbim onumuzdeki tum engelleri asmamiza yardim etsin insallah artik sabahlari uyandigimda guzel yuzunu gorecegim gunler de gelsin...inaniyorum hersey cok guzel olacak rabbimin izniyle

Saat 05:57.. Sabaha tekrar Ankarada uyandigim gunlere geri döndüm tek fark sen uzaktasin .. Telefon caldi baktim Kutahya :) Butun ev arkadaslarimi uyandirdim o heyecanla Sonra butun gunum guzel gecti sesini duymak yetiyor ask .. Sabah uyandiginda aklina ilk gelen oldugumu her zamanki gibi hatirlattigin icin tesekkur ederim bitanecigimm

aşk böcüğüm seninle yaş pasta yemeyi özledim yaaa ( simit yemeyi özledim( hani pastanın en güzel yerini yiyip sana kekini bıraktığım...simitin susamlı yerlerini kemirip içini sana bıraktığım zamanları özledim ( daha 1 ay var görüşmemize 1 ayyyyyy tam biiiiiiiiiiiiiiiiiiir ayyyy ( ya off inşallah çabuk geçer kokunu özledim çünkü şapşiriğim :dd

seni unuttuğumu düşünüyorsun ama yanılıyorsun

Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta,
Herkes gidecek yanında ben kalıcam,
Gitsin kiminle olursa olsun demişsin,
Hay hay seni mi kırıcam,
Tabi ki senin olucam.
:78:

bana hangi yüzünü dönersen, ben o'yum
kötü yüze iyi cevap veremem
insanım ben, kusurlu, agresif, bazen kırıcı; doğam gereğiyim
senin ve diğerleri gibi.

bana sakın özel muamele yapmaya kalkma! sabrım da, sınırım da bir yere kadardır
dedim ya, bende insanım...
hangi yüzünü dönersen yalnız bırakmam seni.

Son düzenleme:
Şehrime gel Sevgilim.
Yarın çık, gel.
Bırak her şeyi, bir bekleyenim var de, gel.
Gel ki, bu şehir adımlarınla anlamlansın.
Gel ki, bu şehir nefretim olmaktan çıksın.
Gel ki, nefes alayım.
Gel...

Dikim dik, inadım inattır benim.
Gururum da her şeyden önde.
Yüz verdim diye kendini adam mı sandın?
Adam diye senin gibilere denmez, yanıldın.
O sözü dediğine yüzlerce kez pişman edeceğim seni, büyük bir zevkle.

Hosgeldin evimin nesesi
Daha kapidan girer girmez, degisir mi bi evin havasi gelisinle senlendi bütün ev, hersey yeniden anlamini buldu tek tek
Biz yine eski gunlerimize döndük yine kahkahalar attik evin icinde, sen yine koca bi bardak cayi koltugun üzerine döküp, cocuklar gibi savunma hazirladin bana yani hersey yolunda
Dün uyuyup kalmistik ya hani, ben uyandigimda seni yanimda gördüğümde birden rüya sandim, aklim karıştı :26: aciyla kabul etmistim aylardir yoklugunu, simdi ise mutlulukla farkediyorum yeniden yanimda olusunu
Bugünlerimize şükürler olsun

Sol yanima hosgeldin

ne kadar güzel bi aşkla bağlısın eşine Allah bozmasın ayırmasın

Aslında haklısın biliyor musun ? Gerçekten...
Farkında olmadığımı sanma

Sevdiğim adam ben bu gazınla var yaaa ABD ye başkan bile olurum
Çok seviyorum seni birtanem. Desteğinle kendimi hep daha iyi hissediyorum.

başım çatlıyacak artık yeter ne ev görme meraklısıymışsınız gelin diyorum iş çıktı deyip gelmiyorsunuz hergün hazır kıta olamam ki benbıktım valla kendi ailemden görmedim böyle bişi kaprislerinizden bıktım yeterrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…