[h=5]Kendindendir çektiklerin, gölgenden değil.
Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin?
Ne ektin de ektiğini biçmedin?
Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar.
Sonra da çocuğun gibi gelip eteğinden tutar.... [/h]
Belki çok uzaktayız birbirimize istediğim an sesini duyamıyorumm her ne kadar dün ve bugün konuşamamamış olsak da hep aklında olduğumu biliyorum birtanemm iyiki varsın iyiki diyebiliyorum ikimiz için aşk hiç bitmesiiinn
Safak bitiyo evet ama bizim safagimiz bitmiyo ben senin hala uzaginda olmaya devam edicem istedgm an seni goremiycem .daha yolumuz cok uzun is guc para hepsi lazim ama ben cok yorgunum cok ozledim...askerlik safagi bitiyo evet ama bi yandan da icten ice ben bitiyorum ne olacagiz boyle hic bilmiyorum gene iyi degilim
Artık duygusal şarkılar dinlememeye karar verdim çünkü bi kaç gündür hiç iyi değilim yine karamsar karamsar bitmiycek diye düşünmeye başladımm..Ama biticek aşkımmm sana söözz ilk günkü gibi seviyorum seniiii
Çok duygulu biri değilim.
Çok merhametli biriyim.
Bir zamanlar en sevdiğim arkadaşımdın.
Allah arahmet eylesin.
DAmla yaş akmaz gözümden sana karşı sana üzülmem ama seni büyüten ailene üzülürüm nede olsa seni seven bir ailen var. "Umarım düzgün bir insan olmayı başarırsın "demiştim ömrün vefa etmedi.
Artık yakın çevren bir de Allah bilir nasıl bir insan olduğunu.
Allah seni affetsin. Ben bana karşı davranışlarından yalanların dolayı çok üzülmüştüm.
Allah sana günahlarının bedelini bir şekilde bu dünyada yaşattı.
Belki farkına vardın Belki varamadın. Keşke şu ölümlü dünya da cesaret edip özür dileseydin. O zaman canı yürekten seni affederdim.
ne kadar seni affettim desemde bir tarafım yalan söylüyorsun diyor.
Dün babanla, annen geç oldu diye bizi yollamadılar sizde kaldık. Annem babam ve ben..
Annen bana en son senin yattığın odayı hazırlamış orda o odada uyudum, uyudum da denilmez aslında..
Çünkü en son sen burda uyuduğunda ben seni izlemiştim sonra uyuyakalmıştım. Karşı ki yatağa geçtim senin yattığın yatağa doğru döndüm yüzümü, sen karşımdaymışsın gibi sonra başladım ağlamaya, sanki hissettin gibi birde aradın tam üstüne özür dilerim bitanem senin sesini duyunca hepten ağlamaya başladım.
Ben o eve gidince uyuyamıyorum, ağlamadan duramıyorum anlıyor musun? Mutfakta iş yaparken yanımda duruşların, babam arkasını döndüğünde yastık fırlatışların, her fırsatta sıkı sıkı sarılışın geliyor aklıma..
Seni çok seviyorum bitanem. Aylar geçse de, ben gene alışamadım. Gene zor geliyor. İlk günkü gibi oluyorum hele ki o evde..
Seni çok seviyorum herşeyim.
bana bu kadar önem verdiğini hiç sanmıyorum.
8 yılda en azından 1 kere doğum günü kutlamak isteyen insan kutlardı, doğum günü olan kişinin isteyip istememesine pekte bakılmaz kutlanırken...
sana kavuşmak tekrar nefes almak gibiydi tekrar kaybedilen heyecanı geri kazanmak umut dolu bakamabilmekti hayata... sarıldığım an zaman dursa öylece kalsam dedim bakışlara aldırmadan dakikalarca sarıldık öpmelere doyamadık birbirimizi her şey bir rüya sanki geldin ve hayatıma tekrar neşe getirdin herşeyim güneş bizim için doğdu
dün gece dizimde uyudun ya ağlayarak el açtım Rabbim'e ömrüm boyunca ayırma bizi son nefesimde de sen ol yanımda diye... iyi ki varsın hayatım da ve iyi ki kalbin benim sevdiğim seni çok seviyorum
Ben soyledikten sonra ne önemi var derler ya, sen onlari yalanci cikarirsin. Normralde ilişkilerde romantizm benim isimdir ama sen işimi elinden alacaksın gibi duruyor. Ilacim, bazen seni haketmedigimi düşünecek kadar tatlı oluyorsun.